![]() |
veca pomama za win11 nego kada je najavit win10
|
Budu spustili ljestvicu izgleda.
https://www.ghacks.net/2021/06/29/mi...-requirements/ |
ma to bude do releasa sve ublaženo, pa nemre moj 8700K bit donja granica koju podržava lol
|
ma izbacit će oni nekakvi win11 lite/home/ezpz, mora se zaradit na novim windowsima a to ne mogu ako sami sebe ograniče.
|
Citiraj:
Trguje se podacima ljudi, a ne proizvodom, nisu bezveze danas najbogatije one kompanije koje ti daju sve besplatno, tipa instagram, tiktok, fejs... |
Nitko ne spominje obaveznu internet konekciju i microsoft account za Home varijantu.
A ovo za obaveznu front facing kameru, pametnome dosta. Kad bude Enterprise verzija skinut ću s MSDN-a. Mikrosoft botnet postaje sve gora i gora orvelijanska noćna mora... |
Suludo mi je da moj komp sa i5-7400 na 3GHz i 16Gb DDR4 nije dostatan da (pro)žvače W11.
|
ma već je ekipa sa prastarim kompovima našla workaround i sve im radi savršeno
bude i službeno to kad malo istestiraju |
dilit
|
Front camera je samo za laptop, od kud pak to da je i za desktop
|
Komentirali smo da (još) nije za desktop, te da je općenito blesavo kameru navoditi kao preduvjet, jer to sigurno ne smanjuje ili donosi performanse.
Samo jebiga, složili budu OS koji je ovisan o svemu, tak da telemetrija bude još žešća.:) |
Citiraj:
|
Meni je drago da ekipa ima volje biti alfa testeri ,puno hvala pratim
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
|
Osim što su "prvi" tiling options OS , sad imamo i https://www.reddit.com/r/kde/comments/oa53ii
|
Ovo:
Citiraj:
Nazalost imam osjecaj da ce vecina OSS Softwera na ovaj nacin zavrsiti. Jer budimo realni - Open Source je zakon za izvor ideja ali jednostavno sranje kad su koordinacija i implementiranje u pitanju sto zbog tvrdoglavih developera sto zbog nedostatka financija. Klasicna kapitalisticka firma kao MS drzi do organizacije i iako se tu dosta prica o KDE klonu ...iskreno - svejedno - Isprobao sam Win 11 i sucelje mi se svida i radi glade i fluidnije nego KDE (citaj ne brze nego nekako...sve je soft da se tak izrazim). A posto zivimo u kapitalistickom svijetu...neznam...nadam se da grijesim. :zdero2: Uostalom - i tu ce me stara elita ispravit ako grijesim - Windows je dominanta platforma jer je uhebo OS/2 ekipu - preuzeo ono sto je na OS/2 valjalo i zaokrenuo s vremenom sve u svoju korist. MS trenutno preuzima dosta od drugih OS-eva (al ruku na srce ostaje Windows). |
Nije mi Bil dao mira, pa sam updateao na 11-ku preko Insidera. Sviđa mi se za sada :)
|
ja imam par zamjerki, recimo dolje desni kut sam navikao na show desktop, sada je neka točkica koju moraš naciljat, a muscle memory mi klika u kut uvijek
|
navodite me na zlo...
ima tko dobar link da mi sibne na PM za ISO. Hvala |
https://cloud.luzea.de/s/98tecoBwc9pkHDX
Ukljuciti u postavkama Insider Dev preview i imat ces update na najnovije buildove. Sent from my GM1917 using Tapatalk |
puno hvala!
|
P.S. - kod ovakvih sranja ni TPM ni UEFI ne pomazu:
Citiraj:
:lol2: MS bi trebao te "zahtjeve" jednostavno postavit kao opcionalne i amen. Ak imas hardware otkljuca se softwerska mogucnost da u Windowsu to nesto koristis i bok. Ekipa ce moci koristiti novi OS bez zezancije i prckanja i bok. Sigurnost sustava je uvijek ovisila i ovisit ce iskljucivo o pojedincu koji sjedi pred kompom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Genijalno. Dakle, instaleru smeta ali samom operativnom nikako :D :D :D |
Citiraj:
|
dev insideri će dobivati nadogradnje do kraja godine bez obzira na procesore kao svojevrsnu nagradu i vjerojatno neće biti zvaničnog iso fila,što će biti nakon nove godine navodno još nije odlučeno, intel procesori 7 generacije svi imaju TPM 2.0 i daleko su jači od
zvaničnih minimalnih potreba win 11,pa se vjeruje da postoji dogovor microsofta sa oem proizvođaćima da se na ovaj način potakne prodaja novih računala. |
Jel netko probao vrtiti android appove na win 11, da li je to uopce moguce u ovom insider buildu? Also, kako radi?
|
digao u produkciju, domena, mrežni printeri, 100 čuda, moram priznati da sam ugodno iznenađen. Sve šljaka, sve šljaka iz prve, da ne ureknem, za sad fino to ide.
|
puno bolje nego win 10 dev
to znači da 11 nije baš nešto različit od 10 |
Citiraj:
EDIT: Do tada možeš probat s ovime: Mirror Your Phone With Windows: Your phone (Vaš telefon) Windows 10 app Run Your Favorite Apps With BlueStacks on Windows 10 4 Free Ways to Run Android Apps on Your PC https://www.pcmag.com/how-to/3-free-...pps-on-your-pc |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:59. |