![]() |
Citiraj:
|
Evo malo humora (a ko zna, kako je počelo možda se vratim za mjesec dana i komentiram kako je ovo bilo povoljno)
https://www.njuskalo.hr/graficke-kar...oglas-33589717 |
njuskalo skalperi :)
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Problem je što se 4 gb verzije ne pojavljuju.. Izgleda da je to sve već udomljeno ranije, pocrkalo il kaj god.
|
Citiraj:
|
O sreće li moje taman kad trebam VGA kupit. Čekam već mjesec dva neće li biti bolje, samo je gore :D
Ima li išta u ponudi za 3k kn za kupit a da se realno isplati? |
Citiraj:
|
15000kn po kartici (mix 5700XT i 3070)...navali narode, još malo pa nestalo
https://www.njuskalo.hr/graficke-kar...oglas-33600086 |
Neki dan kupio na Mall-u Gigabyte 2060 OC za 3500kn ..... dal je bila dobra kupnja ne znam...trebala mi je grafa :D
|
Citiraj:
Nije katastrofa deal (u usporedbi sa RX 5700XT plaćene 6500kn), no nije ni "kao nekad" |
Citiraj:
kartica za 300 000kn |
Je 6Gb je model...ovih drugih nema nigdje...
Cijena je prije bila tolka :D Isto tak sam razmišljao dal da uzmem 3060ti za 3900 il da padne cijena pa evo gdje sam dogurao |
Citiraj:
|
Kad se sjetim prošle godine kad sam oko 9. mjeseca kupovao PC, a ljudi mi govorili da pričekam početak nove godine.. dobro da ih nisam slušao.
|
Citiraj:
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Već je u pogonu. Naručena je bila u subotu. prekjučer sam ju išao pokupit.
|
Citiraj:
|
Imam osjećaj da je mining kod nas ovaj puta prosao tj prolazi ispod radara. Mnogi su usli kasno u mining tamo 2018 i gadno se opekli pa vjerujem da je i to razlog.
Inace, cijena kod dobavljaca za tipa rx 580 je sa nekom minimalnom zaradom i pdvom cca 3500kn. Pa eto ak naidete na 580icu 8gb bilogdje oko 2000 i hitno vam treba, deal je ok. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Čovjek mi napisao sms da ne prodaje nikakve jebene grafičke i da ga vjerojatno netko sa posla jebe :D
|
Citiraj:
|
Meni treba samo 1kom al svejedno nisam zvao jel mi je isto bilo sve presumljivo. Em slike nisu odgovarale, bilo je tu 570ica bilo je gtx finixica,dostupan od 0-24(good job :)), pa riješavanje kad može najviše zaradit bla, bla..
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam mislio uplaćivat, sjeo bi u auto i zaletio se do ZG :)
|
|
M&D sekcija :D
|
Kraj je blizu.
Čim "svaka šuša" krene rudariti, svi pričati o tome, kupovati, skoro pola millijuna za mining rigove itd. - balon je blizu maximuma i neće dugo. Ako je to toliko profitabilno zašto ih prodaju Tako je bilo i zadnji puta, čim se bitcoin krenio spominjati po vijestima, babe na placu pričati o istom, kupovati od strane svakoga, stvar je brzo potonula |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:56. |