![]() |
Majketi, tek sam sada onal self-revive skužio. :D Odmah bio 6.
2 puta me u meču spasilo. |
Nakon update gpu drivera, igra klizi kao putar.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pretpostavljam da je fre@k na to mislio. Nisam igrao warzone par dana, pa nisam siguran? :D |
Msm da od zadnjeg patcha nema skupljanja vise revivea i ovog od mogya metode. Al treba probat jel zapravo fixano.
|
Hebem ih kljakave. Igra radila normalno prvi put nakon instalacije, još jednom nakon nadogradnje Winsa na noviju verziju. Ostalo, svaki put crash na desktop još prije meča i vidim da još gro ljudi ima isti problem. Postoji procedura kak to sredit, ali zasad je potrebno svaki put prije igranja potrošit 15 min. Kako da ne.
|
Kak sam stavio još 16gb rama, ni jedan kreš
|
Nema šanse da igri treba 32 GB na low detaljima. Stavio starije drivere, opet sve radi iz prve (igrao sat vremena, inače je crash unutar 10 min), a vidjet ću za dalje.
EDIT: haha, evo ga opet unutar 5 min! Znači prije svake igre reinstall drivera. Ne hvala :D |
Citiraj:
ModernWarfare.exe u ModernWarfare1.exe kad zavrsim igranje obrišem preimenovane exe datoteke i to je to. Nema potrebe za drivere reinstall. Ako ništa drugo bar je brže riješenje. |
Jel moze pomoc? Igram na pleji al nemogu nikako se naviknut na gljivu za ciljanje kako da namjesim postavke za totalnog nooba da sto lakse naciljam?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moraš naći što ti najviše odgovara. Ja sam se mjesecima privikavao za Fortnite, kada sam se jednom navikao, sam skužio da moram imati sensitivity na 100%, što je meni bilo nemoguće. Treba baš igrati, jedino tako ćeš se naviknuti. |
Svima kojima se igra crash-a bez errora, stavite page file fixan na 24GB, odnosno 24576MB.
Srećom, imam igru već 4 mj, nemam nikakvih problema, imam 32GB RAMA, a page file mi je na automatik. Zbog količine fizičkog RAMa, vjerujem da zbog tog nemam nikakvih problema. Drugo, ako ne pomogne, nađeš EXE od MW, kao i Launcher EXE i uključiš "Disable Fullscreen Optimizations" |
Citiraj:
|
Da li nekome od vas fali treći da popunite warzone ili za multiplayer verziju tim(igram oboje)? Ima par ljudi na jednom discordu, ali oni ne igraju redovito i stalno se mijenjaju ljudi (nikad skoro nije isti tim, a i neki ljudi pametuju previše), a ja bih htio da igra pretežito ista ekipa jer se tako najbolje upoznate i najbolje vam ide. Javite se na pm ako vam fali igrač i igrate većinom svaki dan. Uglavnom, mogu igrati svaki dan popodne/navečer.
|
Citiraj:
Za nedostatak virtualne memorije bi i u Event Vieweru trebao imati upozorenje, što naravno nemam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Čekam Shipping nove konfe tak da je i laptop ok trenutno heheh. |
JustSkilled#21979 mi je Battle.net, pa me slobodno dodajte.
|
Raider74 igram ponekad.
|
Trailer za s3 izašao:
Od najzanimljivijeg bih izdvojio SQUAD od 4 igrača :goood: Jedino mi je žao što nisu ubacili duo. Nadam se da će se to dogoditi u idućem večem updateu. |
Da, meni je glupo što nisu ostavili trio, i quad, pa da si čovjek može birati...
|
Čekaj, squad (četiri) i solo je sada samo moguć?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
update od 12.74gb ? opet?pa prije tjedan dana je bio 14gb...
|
Kako vam ide novi updejt? Meni nikako da skine sa battle.net-a ide al uzasno sporo cili dan je komp upaljen.
battlenet GOGZ#21497 morete slobodno dodat pa bacimo koju. |
Svima je tako, malo stane, pa malo normalno ide, pa malo padne brzine, pa opet stane, tak i meni pola dana vec. :hitthewal:
Stalno neki problemi s tim cod-om... :nono: |
Citiraj:
|
Skinite si neki VPN trial i stavite USA ili Canada pa će skidati dosta brže :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:56. |