![]() |
Kužim za provjeru identiteta, ali kaj korisnici mobilnog aplikacije ne dobiju nekakvu autentifikacijske podatke za korištenje iste?
Pa onda samo skinu aplikaciju na novi mob i ulogiraju se? |
Citiraj:
a) otići s osobnom u poslovnicu i zatražiti aktivacijski kod b) skinuti aplikaciju i proći korake za otvaranje računa - upis podataka, skeniranje osobne. Nakon toga se uspostavlja videopoziv u kojemu će te netko identificirati i aplikaciji u pozadini poslati aktivaciju. Novi korisnici SuperSmart računa rade isto b), samo što im je korisnički račun neaktivan dok ne odu u poslovnicu potpisati neke papire. |
Citiraj:
Radio sam to prije par mjeseci. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Radio ja nedavno I procedura da prodjes sve isto kao da otvaraš više ne vrijedi. Vrijedilo prije, više ne.
Dakle, ako mijenjaš mob te i dalje imaš pristup staroj aplikaciji te stara aplikacija funkcionira možeš preko korisničke službe i potpisnog certifikata u aplikaciji prebaciti sa starog na novi. Ako nemaš pristup aplikaciji ili je mobitel crko moraš u poslovnicu. Ako si u inozemstvu kao što sam ja bio i mobitel ti je crko, reci će ti pod dobar dan da odeš potvrditi neki formular u izaslanstvo ili ambasadu u toj zemlji. Ubit sam ih htjeo kad mi je žena mrtva ozbiljna to rekla. Sent from my SM-S926B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:29. |