PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   HPB SuperSmart (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=302173)

kopija 18.02.2025. 15:38

Kužim za provjeru identiteta, ali kaj korisnici mobilnog aplikacije ne dobiju nekakvu autentifikacijske podatke za korištenje iste?
Pa onda samo skinu aplikaciju na novi mob i ulogiraju se?

franzD 18.02.2025. 15:45

Citiraj:

Autor kopija (Post 3789716)
Kužim za provjeru identiteta, ali kaj korisnici mobilnog aplikacije ne dobiju nekakvu autentifikacijske podatke za korištenje iste?

Postojeći korisnici SuperSmart računa i pripadajuće mobilne aplikacije mogu:
a) otići s osobnom u poslovnicu i zatražiti aktivacijski kod
b) skinuti aplikaciju i proći korake za otvaranje računa - upis podataka, skeniranje osobne. Nakon toga se uspostavlja videopoziv u kojemu će te netko identificirati i aplikaciji u pozadini poslati aktivaciju.

Novi korisnici SuperSmart računa rade isto b), samo što im je korisnički račun neaktivan dok ne odu u poslovnicu potpisati neke papire.

Pupo 18.02.2025. 15:48

Citiraj:

Autor Ivan357 (Post 3789644)
dobro pitanje, za otvarat račun nije trebalo ić u poslovnicu, sve riješeno online, za ažuriranje podataka (istekla osobna), morao sam ić u poslovnicu :hitthewal:
ne nalazim u aplikaciji mogućnost prebacivanja na drugi uređaj

Ne moraš, ali moraš imati sve složeno kako treba (certove) jer ćeš u jednom trenu trebati potpisati neki dokument za reaktivaciju.

Radio sam to prije par mjeseci.

Citiraj:

Autor franzD (Post 3789725)
Reaktivirao si mobilno bankarstvo HPB SuperSmart računa preko certifikata?

Imam klasični HPB, nemam pojma dal je smart il supersmart.

franzD 18.02.2025. 15:50

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3789723)
Ne moraš, ali moraš imati sve složeno kako treba (certove) jer ćeš u jednom trenu trebati potpisati neki dokument za reaktivaciju.
Radio sam to prije par mjeseci.

Reaktivirao si mobilno bankarstvo HPB SuperSmart računa preko certifikata?

mann 18.02.2025. 19:37

Radio ja nedavno I procedura da prodjes sve isto kao da otvaraš više ne vrijedi. Vrijedilo prije, više ne.

Dakle, ako mijenjaš mob te i dalje imaš pristup staroj aplikaciji te stara aplikacija funkcionira možeš preko korisničke službe i potpisnog certifikata u aplikaciji prebaciti sa starog na novi.

Ako nemaš pristup aplikaciji ili je mobitel crko moraš u poslovnicu. Ako si u inozemstvu kao što sam ja bio i mobitel ti je crko, reci će ti pod dobar dan da odeš potvrditi neki formular u izaslanstvo ili ambasadu u toj zemlji. Ubit sam ih htjeo kad mi je žena mrtva ozbiljna to rekla.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

strikoo 24.06.2025. 09:48

Citiraj:

Poštovani,

od sad plaćajte svojim HPB Visa karticama putem usluga Google Pay i Garmin Pay.
Napokon

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:29.