![]() |
Citiraj:
Ne kužim, zašto bi radio preorder? Stvarno ne kužim. Bit će sad open beta, probaj pa vidi. Nemoj bit smećko i podržavat gamad sa preordanjem igri. |
Citiraj:
Ne znam kad točno kreće (danas tijekom dana, valjda), ali već se sad može skinuti. |
19. Za preorder
20. Je open za sve |
|
Citiraj:
|
Šta im znači:
Citiraj:
pod recommended? Kako GTX970 i 1660 mogu obje biti u recommended? |
Citiraj:
Pošto imam steam instaliran.. Na cdkeys traže 4€ za beta key |
samo battle.net
|
Citiraj:
Skinuo ga sinoć, čeka se početak. Ne budi lud plaćati za key, strpi se do vikenda kad svi upadaju. |
Instalirano i spremno, a taman subotu i nedjelju slobodan :D
|
za sad mi gunfught rula najviše (2v2)
a u ostlaim modovima, raket lančeri i UAV rakete mi idu na k**** :D |
Tražim dostojnu zamjenu za BF4 MP, nadam se da će MW opravdat ta visoka očekivanja, a kolko čitam, igru se hvali na široko:)
|
i dobro je optimizirana, skoro sve na haj furam preko 100fps, meni dost za tu rezu
|
Jel treba imat kakav key za ovu open betu sto starta za 2 dana, ili je to samo za ovo sto je danas krenulo?
|
key treba samo za danas, od sutra je ja mislim svima open
|
Skidam, nije me nikakav key trazio.
|
skinut može svatko :D
play će ti bit siv :) |
Ok. Cekam sutrasnji dan, predvecer i udri:D
|
ak ti se skine danas i baš jako želiš igrat, mogu ti dat key
|
Moze meni key? :)
|
Ujutro radim, a i do ponoci bu se skinula..
Sutra cu igrat. Tnx na ponudi. |
ko misli baš večeras igrat nek pošalje PM i dam mu key, nemojte zajebat nekog ko stvarno oće baš večeras prat
|
otišlo brodji dečki :D
|
Dao frend key pa probao malo kak sam na bolovanju.
Zasad jako fora (doduse zadnji cod koji sam dosta igrao je bio mw3) Zasad mi najbolji headquarters mod bio :) |
Jel se može danas igrati bez keya, da ne skidam bezveze. Idem na put navečer, pa mislio do onda igrat.
|
Tek od 18-19h možeš.
|
Ja nemogu prije nedelje probat, zanima me usporedba BFV i ovoga, BF sam igrao u beti i bilo mi je zanimljivo prvih sat vremene i onda me jednostavno "pustilo" koji je vaš dojam?
|
bfV imam 200h pa nemogu baš usporedit, al ovo mi ima bolju zabavu
i gunplay je gg, osjećaj napucavanja, još kad dođe skill :D |
Citiraj:
|
Meni se jako sviđa, moram se malo priviknut samo na kretanje i ostalo jer sam zadnjih par mjeseci igrao apex stalno pa stalno uklizujem, a ovaj zalegne ovdje :D Nego, jesam ja ćorav ili nema lean?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06. |