![]() |
Meni A1 login prošao. Mislim da prvotno unosiš moj A1 podatke, pa onda login za HBO Max...meni radi.
|
Citiraj:
Hvala |
Imaju profile kao netflix ili?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Teoretski, troje ljudi bi ga trebalo moci sherati kao sto radimo s Netflixom i 4 profila istovremeno. Nisam jos stigao testirati sto se dogadja kada se u pricu ukljuci vise od tri profila/streama |
Radi super na TV-u i na kompu, slika izvrsna.
|
Uspio upogoniti Max aplikaciju na Mi boxu, pretplata je preko Iskona.
Ali ne rade hrvatski ni srpski titlovi, engleski, slovenski i makedonski rade. |
Na laptopu i PS konzoli rade svi titlovi, na Mi Box S ne rade hrv i srp titlovi, ostali rade.
|
Kažu na drugom forumu da se radi na ovom problemu sa titlovima na android tv. Tako da nam ostaje čekat novu verziju app-a, a navodno radi u kodi addonu ako se nekome žuri.
|
Radi kroz Kodi addon odlično, možete birati rezoluciju ili stavit automatski. Primjerice prije je 1080p sadržaj išao u 3.5 mbps, a sada vidim da ide čak do 12 mbps. Promjena nabolje svakako.
|
Je li i dalje sve 50fps kao što je bilo na hbo go?
Ili ima i 24p kao na Netflixu? |
Nije, ima 24 fps.
|
Na Shield tvu mi pusta u 24fps i prije na Go i sada na Maxu. Isto i Netflixu. Doduse imam FHD telku, mozda se na 4k rezi nesto mijenja
|
Evo npr Dune 4k Dolby Vision H265 u 24 fps ide u 30 mbps .
|
Citiraj:
Kak skužiš u kojem ti bitrateu ide preko aplikacije na tv - na Samsungu sam imao onaj daljinac sa info tipkom na netflixu mi prikaže koliko mbps guta pa mogu znati u kojoj rezi/bitrarte-u mi pušta a tu sam u magli, ne znam prvo jel mi atmos uopce pušta ili ga stvara iz neke kemije 5.1 i ne znam jel hdr pušta ili običan 4k ili ne znam :beer: |
Ovo za Kodi sad pričam , slovo o na tipkovnici ili back tipka na daljinskom kratko ako gledaš na Coreelecu preko Hdmi cec-a.
|
Hmm, jel imate titlove?
Philips Ansroid TV Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
Izgleda da su popravili titlove, sve radi na Philips Android TV-u i na Fire sticku :goood:
|
Citiraj:
Dodatno, može se birati kvaliteta streama. |
Korisnici koji imaju HBO GO korisnički račun, samo naprave prijavu pomoću korisničkog računa, isti je za HBO Go i Max, adresa e-pošte i lozinka.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
App je još gori jer on ni ne prebaci na 24p nego ostane izlaz na 1080p50. |
Citiraj:
|
Ako adminu nije problem da izmijeni naziv teme. Valjda ima neki lock za izmjene nakon određenog vremena, tako da ja ne mogu izmijeniti prvi post.
|
Citiraj:
kad bebac zaspi, bacam se na Dune :D |
Imam dva slobodna profila za hbo max ako je netko zainteresiran
|
Vi sa kućnim kinom kako ste zadovoljni zvukom? Ja baš i nisam. Recimo slika je super, došta oštrija od 1080 torrenta serija, ali generalno Atmos zvuk je dosta tih. Recimo bluray TrueHD zvuk je puno jači i detaljniji, bass mi nešto sitno trese dok na TrueHD ubija. Za primjer Godzila vs Kong ili Godzila king of monsters, pa to se ne može usporedit s TrueHD zvukom iz BluRaya.
|
Citiraj:
Help? |
Citiraj:
|
Jesam ja jedini koji mora titlove svaki put ručno upaliti? U postavkama mi je uključena opcija da su titlovi uvijek uključeni ali svaku epizodu moram iznova uključiti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:23. |