![]() |
Citiraj:
kako se vozi na volanu? |
Horizon ne vozim na volanu neg na gamepadu :)
|
Igra ima najbolju optimizaciju koju sam ja vidio u takvim vrstama igara.
Po meni zato imaju već ogromnu prednost pred drugima. |
ono sto me smeta na volanu jest kad predes u AT vozilo i dalje vozis sa kvacilo + shifter ako je tako podeseno i jos k tome na dashboardu stoji AT.
To je bas igra za gamepad bez kocenja i rokanje kroz zidove |
Wreckfest sa skupim autima? :D
Sigurno nije ni lako igrati arkade s volanom jer, osim sto imas enormno puno counter-steeringa, reakcije su brze na gamepadu. Netko ce to usporediti s rally igrama, ok ima i tamo toga, ali vise-manje su to predvidljive i planirane situacije. |
Skužajte za off ali prvi put čujem za plati.ru
Jel moguče da je tako jeftino i jeli sigurno? Npr. Forza Horizon 4 za 4$ i Cyberpunk 2077+ DLC za 2$?? |
jebate jučer sam napimpao onaj dodge koji sam prvo dobio, tolko sam ga napimpao da je doslovno nemoguć za vozit, nemoš skrenut kolko je loš hendling, vratio sam na defolt :D
|
Ako pogasiš sve one pomoći za normalnu vožnju, budu veće nagrade nakon utrka, ali i teže za vožnju.
Ne bih se baš složio da je "arkadetina", jer ne možeš prolaziti kroz igru odbijanjem od zidova s gasom do poda ni ulaziti u zavoje sa 130. Ako digneš težinu, postane u nekim slučajevima i kombinacijama staza/auta i preteška. Ako ti se ne igra s detaljnim tuniranjem, imaš find tunes pa stavi najbolje ocijenjeni |
Ja sam tu na strani nub-a, vecinu vremena provvodim na volanu u raznim simulacijama ili u Forzi Motosport, ali ovo bas volim na gamepadu, u fotelji, brain off. Sve na simulation, tezina na expert i onda je stvarno gust za gamepad. Dovoljno "realno" da ne mozes bas sa 200 lagano strugat ogradu i uletit u zavoj od 180...ali dovoljno lagano da je za gamepad savrsena :)
|
dal tjunirate aute šta i zajebavate se s tim ili samo defolt i piči?
fakat ima hrpa dijelova koje se daju epgrejdat |
|
nije mi jasan ovaj season change
danas upalim igru, ode iz autumn u winter, super, i nešto sam morao restartat igru, vratim se nazad i ode iz winter u spring odmah na početku kak funkcionira to, oću zimu duže od 3 minute :D |
Sezona traje 7 dana i svima se mijenja u isto vrijeme. Čudno da su ti se dvije sezone promijenile odjednom.
Instaliraj si Forza Hub preko MS Storea, tamo možeš pratiti sve novosti, vidjeti i dijeliti fotke koje napraviš u igri a i claimati bonus lovu. Meni je 125 000, ne znam koliko će tebi biti na početku, ali dobro dođe |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
I ja ih čekao, vidio cijenu i uzeo danas na cd keys. Znam da se može i jehtinije ali nema veze, opet ovu cijenu od 70 eura ne bi platio ni u ludilu. Uglavnom skida se :D
edit; vrti se super https://i.postimg.cc/dLCwy96h/Screenshot-5.png |
Citiraj:
|
Baš to...
Najoptimiziranija igra koju sam igrao već dugo vremena. Sve na ultra, bez jebemti to ide. :) |
Vozio malo, stavio na hard i ful je opuštajuće :D Brijem da ću uzeti ekspanziju a vjerojatno i Forzu 7 kad nađem mjesta na diskovima.
|
Jel treci dio dolazi na steam?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
kao kod svih racing igara, EA gubi licencu za vozila i igra ce biti delistana do prosinca. Tako da je trenutno sale. Ultimate koji je kostao i debelo preko 100EUR je sada samo 20EUR.
Osobno nisam ljubitelj ovog tipa igara no FH serijal mi je ekstra zabavan, a po reputaciji ovo je mnogima najdraza igra u serijalu Forza Horizon 4 |
prije nego kupim, obična verzija je 14€, ultimate 20, vrijedi li ovaj ultimate uzimat ili?
|
Ako ne želiš gledati aute koje ne možeš imati i voziti, vrijedi
|
Citiraj:
|
ma imam na xbox launcheru ultimate ediciju al sam sad uzeo i za steam, gadi mi se xbox app i sve vezano uz njega
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:14. |