![]() |
Citiraj:
Nije Elven :P Ja sam isto prvo zapazio onaj JBL (hvala kolegi John Creasy) i onda išao pogledat ovu temu i voila! Valjda će isporučit |
Citiraj:
Nisam ja uzeo jer čekam potvrdu s jedne strane da imaju, ali svugdje je out of stock. Ako ništa, uplatit ću Segaru, oni garantiraju da će bit po toj cijeni (1300) i dalje početkom 11. |
Citiraj:
A u k, sad mi je bed. Mislio sam da si ga već ubo |
Citiraj:
|
Haha, pa ima jedan review na amazonu koji ga je skroz popljuvao. Tipa da se se govor šugavo čuje i da je gori od ugrađenog TV zvučnika. Moglo bi ti se štucat kad ih ekipa spoji :)
|
Citiraj:
|
Ne razumijem kako ćeš ga spojiti s hdmi s tv. Prenosi li samo zvuk ako nije na posebnom kanalu? Tipa zvuk od zemaljske televizije ili netflix app.
|
za to i služi ARC.. sinoć kad sam spajao JBL 3.1, ukopčao sam na ARC na soundbaru i na TVu, i u opcijama od TVa upalio opciju "CEC" da tv preuzme kontrolu nad uređajima, i sve šljaka.. zvuk preko soundbara kad je htpc spojen i zvuk s bnet televizije, a sve je spojeno preko HDMI.. samo opet hrpa kablova :D
|
Poslušao LG SK10Y.
Hebeno dobro zvuči. Al nedam toliko para. |
Citiraj:
Datum narudžbe:14.10.2019 00:27 Još mi stoji "Zaprimljeno" u narudžbama... |
Je li ikome krenuo SK5 sa abrakadabre?
Moj još čubi pod zaprimljeno. :/ |
Same here....
|
Pogledajte u svom accountu na abrakadabri, meni je danas napravljen račun za soundbar, znaci vjerojatno stize uskoro :)
|
Citiraj:
Poslano sa mog MI 9 koristeći Tapatalk |
Bome dobra cijena LGa.. Nego kakva su iskustva s tim soundbarom po pitanju zvuka?
|
Koliko vidim LG SK5 i LG SL5Y su praktično isti soundbar, samo je SL5Y 2019 godište i sitno poboljšan. Ako tko uoči akciju na bilo kojem od ta dva, molim obavijest ovdje pa da riješim. :)
|
Citiraj:
|
Sto kazete na ovaj 3.1
https://www.elipso.hr/audio__video/s...MSUNG-HW_N550/ Bio danas u elipsu, al tamo rade nesposobni ljudi tak da nemos ni isprobat soundbar kako treba. Nemaju daljinski za izlozene uredjaje, ne znaju syncat sub i bar itd. @John Kak si zadovoljan sa svojim JBL 3.1 nakon nekoliko dana koristenja ? |
Pazi to je samo izložbeni. Ja sam svoj hw nw700 najjeftinije našao u svijet medija i to osjetno , pa provjeri tamo
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Stigla mi upravo poruka od Abrakadabre da je paket zaprimljen na dostavu
|
Citiraj:
|
|
Meni jos stoji na zaprimljeno :/
|
Moje isto doslo danas :)
Poslano sa mog MI 9 koristeći Tapatalk |
Ajde cekamo prve dojmove
Može i koji video |
Citiraj:
Kažu da je bolje preko HDMI. Citiraj:
|
Ili je zesce sranje soundbar pa svi sute, ili je odlican i svi gledaju filmove pa ne stignu napisat :D
Meni stize sutra, zvali me veceras. |
Kod mene na sk10y nema veze kako je spojen opticki ili hdmi zvuk je isti.
Jedino ima manu preko bluetooth-a. Kada je uparen sa tv-om ne mogu nastelat zvuk da je u redu. Ili kasni ili ide naprijed. Dok recimo preko kompa radi savrseno bluetooth. Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk |
Jel iko upalio taj LGev soundbar, jel radi uopce ? Dojmovi ?:)
|
A baš
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:43. |