![]() |
Najtreš bend ikad.
|
Citiraj:
Podsjeća me na onaj loš uvod u Star trek: Enterprise. |
|
znaci ku.cina ,7/10 prosjecna ocjena,Fallout 4 u svemiru
|
a nije baš, malo iznad prosjeka https://www.metacritic.com/game/pc/starfield
|
8.7, znači bolje nego Fallout 4.
Znači biće i user score nešto veći od 5.7 :D |
ACG je ishvalio igru na sva usta, jedini recezent kojeg pratim.
Igra je skinuta i avantura uskoro kreče :goood: |
Ček, igra je tek danas izašla i ovi već imaju reviewe ?
Zar je ne bi trebalo igrat barem par dana/tjedana da bi mogao donijeti neki zaključak? |
To ti je ista fora ko s hardverom ili općenito potrošačkom elektronikom, autima i svim ostalim kaj se danas "recenzira", tako da svi oni dobe pristup puno prije, nego ciljana publika.
Dodaš k tome sponzorirane Twitch streamere koji stvaraju hype oko pojedinog naslova i to je to. Kasnije više nije bitno da li nešto valja, glavno da se ostavi onaj inicijalni dojam, kakav god da je.:) |
Mortsimal ima dobar review za pogledat za detalje.
Ovaj lik očigledno nije na platnom spisku. IGN review, isto vrijedno čitanja. Nije mi jasno odakle dolaze ovi no-name revieweri sa 100% skorovima na Metacriticu? Čime ih Bethesda podmiti? Kak to funkcionira, i tata bi sine. |
Dobili su igru tjednima ranije, imaju po stotinjak sati u igri.
|
DF je nahvalio verziju za XSS i XSX, naravno obje su FSR2 i 30 FPS-a, ali kažu da je ovo dosada najispoliraniji launch neke Bethesdine igre.
Čekam DF PC analizu. Premda meni negdje igra izgleda super, a negdje baš i ne. Ali nisam ja ionako za ovo, predugo je to, a ja nemam živaca igrati mjesecima istu igru....osim ako je riječ o Tetrisu. :D :P |
Citiraj:
Znači igra je ukratko smoke, mirrors and bugs... |
|
Izašla i ''Demo'' verzija, igra ima 93gb. Iskreno mislio sam da će ovo biti kao COD 150-200gb+.
|
|
Da, na fsr je neigrivo
|
Da ovaj mod radi ko ?Likovi koji su poceli naplacivat modove ?
Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
|
Pogotovo na nvidiji, na vrijeme se riješio rtx 3060 ti
|
Starfield just got a free Intel XeSS/NVIDIA DLSS 2 Mod
A ovaj je navodno bolji od ovog iznad: https://www.nexusmods.com/starfield/...ab=description Na nexusmods se morate registrirati da bi mogli skidati modove (besplatno je). Kaže bug free :chears: https://uploads.disquscdn.com/images...if?w=600&h=338 |
Citiraj:
Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
Citiraj:
.. |
Ja krećem u srijedu :D
|
Bio danas kod frenda, kaže kćerka da će dat pol plaće za grafu zbog Starfilda.
Reko nemoj ćerce, nije vrijedno novaca. Pametno dijete reklo da bude proučilo problematiku. |
Reci joj xbox s za 200 eura i game pass i igra 150 sati mininalno samo ovu igru, di su druge. Nije gaming skup, sve ovisi o kriteriju
|
|
|
Na 4070, 2k reza, high, vuče se na 40tak fps, trebat će tu još pun kufer zakrpi da igra radi kak spada. A tu će i dlss dobro doći..
|
Probaj na 720p sa image scaling :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:33. |