![]() |
Citiraj:
|
Ova slika je BMW serije 8
http://forum.pcekspert.com/attachmen...&postid=310018 A ova slika je SaleenS7 (u prikazu kakvom je) http://forum.pcekspert.com/attachmen...&postid=310104 I da- postoji BMW Z3 coupe i Z3 roadster- i to im stoji u nazivima |
Citiraj:
Ali vrata su pre slicna. A ova 8-ica ima FX nos, pa vidi se iz aviona, ima Z9 koncept kotace, opet je dodavanje nije genericki dizajn. |
ok, ok- evo zbog burnog reagiranja (iako opravdanog :D) :beer:
|
Citiraj:
|
006- Ascari
|
Prva slika.........da nije Audi?
|
'
Nazalost = Ne za oba pokusaja. A ja jos mislio dal da stavim jos unikatnije modele ;) |
Prva slika.... Sauber-m€rc€d€s?
Ostalo ne znam :) |
Citiraj:
001 otkriven !!! :) Mercedes Sauber C11 Isti C11 koji je referentni dizajn koji je inspiracija Horacio Pagani-a da napravi Zondu. Mnogi casopisi su pisali da je Zonda slucajno dobila Benz motor, ali on je Benz odpocetka uzeo kao jedini izbor motora za Zondu ;) Sauber 2 pretocen u Zondu :) |
ajmo dalje zelim i ja sudjelovat, ovo prije je bilo za malu djecicu...
|
Citiraj:
|
here it comes:
http://img515.imageshack.us/img515/1615/012iu.jpg hocemo igrati da tko pogodi, taj slijedeci stavlja sliku? edit: (pardone mua, tek sam sad vidio da ih je visage poredao nekoliko...ovaj moj nek vam bude usputni... ;) ) |
Citiraj:
|
well done!
|
Evo ovaj !!!
|
@ Visage, je li onaj 4. Mazda 787B?
|
Citiraj:
|
'
Bez ikakvih kutova, rezanja, montiranja, samo ciste slike. No preteske za PCE Car team ;) Evo što se krije iza svake : Mercedes Sauber C11 (BmwMPower pogodak) : 001 Yamaha OX99-11 (Egzota za koju ni Yamaha nije sigurna da je ima, ispod 3sec po Yamaha literaturi iz 90-ih) : 002 BIZZARINNI BZ2001 : 003 De Tomaso - Pantera C 2000 : 005 Riley&Scott MKII Roadster : 006 DAUER 962 Le Mans, Specifikacije ;) : 004 Na papiru jos dan danas najbrza postojeca vozna silueta na cesti. Sa sa ovim Lambo-i postaju pre teski i pre tromi, diferencijal im vise nije od pomoci jer Zonda ih ionako ostavlja za nekoliko duzina iz sebe... No, otkako je na scenu stupio stricek Christian, Pagani i ostali ne spavaju mirno, sigurno ne nakon ovoga : Koenigsegg u 11MB nezaboravne prezentacije. |
980kg i 730KS!!! :eek:
Oke...to se ne vozi...to leti :D |
Citiraj:
Koenigsegg sets Supertest Records Vizita u samu tvornicu O novim podhvatima je bolje niti ne pricati, brrrr (Video) |
1 privitaka
ovo je jedan biturbo sa 499 kila :D
ajde ko ce prije pogodit? |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hm, tijelo ala Isdera Commendatore, kotaci AM (Aston Martin)Virage/Vantage V8 familija ranih 90-ih kao i bogme identicni Vantage farovi, no njih su ionako pokrali mnogi. Ovako iz glave, bez da se posluzim arhivom za usporedbu ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mada su Niponci opcenito nezahvalni za lociranje dizajna jer nikad izvorni vec pretopljene forme uzora. Kako Nissan jos od Skyline modela ima fascinaciju AM-om kao uzorom onda nije ni cudo :o Samo frontalni pogled mi daje materijala za nabrajanje EU vidjenih blago receno slicnosti. |
Točno, Nissan R390 GT1
|
|
Prototip je sigurno (ili neka žestoko limitirana serija...cca. par 10-aka komada). Zemlja porijekla je Italija?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:20. |