![]() |
Kupio jučer Sama forza 1200W 80+ platinum napajanje kojim sam upogonio 5X1070. Iz zida vuklo 1020W i rekoh ostavit ću tako preko noći i ujutro ću se igrati a clockanjem i undervoltanjem. Dignem se ranije ujutro da vidim kako sve radi kad ono napajanje krepalo. Preko izvještaja s poola vidim da je radilo cca. sat vremena. Otišao i on/off switch... Pretpostavljam da ne bi trebalo biti problema s garacijom?
|
koliko si platio napajanje?
vjerojatno nece biti problema s garancijom, ali naucio sam da se svasta smatra garancijom, te se uvijek mogu ocekivati cuda :( |
Evo mene ponovo..
Odobrili su mi novo napajanje Sama forza 1200W 80+ platinum i sve super. Spojio ga ja na RIG 5X1070 i radi to sve. Fercera oko 2400Sol/s uz konzumaciju od oko 920W. Kad ono nakon 20ak minuta napajanje ponovo samo od sebe krepa. Pogledam na wattmetar, i vidim da mrtvo napajanje vuče nekih 4W pa pretpostavljam da je neki kondenzator vrisnuo. Više ne vjerujem da je o slučajnosti riječ. Može netko reći koju riječ utjehe jer sam već lud od ovog napajanja. Na koncu ne znam da li je do napajanja ili do mene... :hitthewal: Najgore od svega je što napajanje istog proizvođača 750W 80+Gold na istoj utičnici radi sa 3X1070 bez greške već cca. 10ak dana. Ima li neki elektroničar ovdje koji bi mogao sugerirati u čemu bi mogao biti problem? |
Do škrtarenja je, kupite kvalitetno napajanje ;)
|
Sto mu gromova, slucajno ili ne u širokome luku zaobilazin ovo napajenje.
|
Citiraj:
|
Kad sam vidio 12 mjeseci garancije na to napajanje sve mi bilo jasno o kakvom se napajanju radi :D
|
Pretjerali su s garancijom za nekih 364 dana, 23h i 30 minuta :D
|
Naravno, prevelika cijena za Inter-tech napajanje.
|
Citiraj:
|
Što kažete da uzmem 2 ova?
https://www.mikronis.hr/napajanje-co...020092-eu.aspx Privlači me 84 mjeseci garancije... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I mene interesira :)
|
ja kupio za 1600 kn 1200w hx što je isto pravo platinum napajanje. Još stoji kući neotpakirano
Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=288553 |
Citiraj:
|
ma jasno da novog AX nema za tu cijenu. Mada kada sam ja pručavao prije kupnje HX 1200 mi se opet čini nekakav best buy od sigurnih i sposobnih napajanja sa 10 godina garancije
Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Znaci sa snagom HX1200 mislim da bi se moglo bez probelam izgurati 5 grafi ali u tom slucaju nema dovoljno konektora (bez da se prebrika/udruzi neki od SATA/MOLEXa dakako) |
HX1200 mora izgurati i 7-8 grafi
|
Citiraj:
|
Ovdje pričamo o miningu pa sam mislio na RX-ice ;)
|
Evo sam da se javim sa posljednjim updateom. Zamjenili su mi ponovo SAMA Forza Platinum 1200W za 2X SAMA ARMOR GOLD 750W. Jučer sam isti rig stavio na dual napajanje i radi 12 sati bez greške. Tako da očito nije do mene nego do napajanja. Čisto da znate da zaobilazite to napajanje u širokom luku (ako do sada to niste shvatili)
|
Sritno sa napajanjima...:goood:
|
Ovako imam dilemu, za 6x xfx rx 580 koje napajenj uzeti.
Ovo su kandidati: -HX 750i 340 KM -EVGA G2 1000W 450 KM Imate li vi kakav prijedlog? |
procitati rudarenje za pocetnike, pogotovo 1.post
ako ides na dual mining onda ti je 1000W na knap, a 750W ti je odlicno...za spalit rig |
u hg spotu imate seasonic 830kn 850w focus plus gold. Johnny guru je dao 9.5/10 stoga trk :)
|
Citiraj:
4 rx 580 doma gore bez problema. 10 godina garancije i dodatnih kabela nema sta nema. :goood: |
Samo Ethereum ili? Jesu modane ili stock? Koliko ti vuče iz zida, baš iz utičnice?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:11. |