PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Wolfenstein 2: The New Colossus (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=286331)

MadManBD 02.11.2017. 13:10

A working, motherflushing toilet.

:D

odlicna igra :D

bachvamix 04.11.2017. 22:54

Lijepa igra, a lijepo je i optimizirana. Na ovom mom kršu od monitora ide uglavmom na ultra/uber preko 100 fpsa, na high ide oko 130-160fpsa tako da bi i na 1080p sigurno dobro radila. Jedino što vidim da ekipa na steamu ima problema pa je dosta ljudi dalo negativnu ocjenu.

MadManBD 06.11.2017. 17:31

Znaci dodjem do dijela gdje se nesto desi njegovoj glavi jel, da ne spojlam previse, i mislim si pa ok, tu je kraj igre, dosta dugo je i trajala, posto su sve igre zadnje vrijeme kratke dosta, i sad odem pogledat koja je to misija po redu i izgleda da sam tek na polovici :D

Vrh igra, odlicno napucavanje, igra mi se Doom opet nakon ovoga haha

Joza_Seraf 07.11.2017. 15:56

Eto i ja probao konacno. Odusevila me jako.. nisam nes puno igrao. Taman sam podmornicu oslobodio i vracam se gore kad mi tamo dodje onaj s dva lasera.. i poginem 3 puta zaredim, reko budem to vec :-D 70+ fpsa na postavkama jednoj ispod najjace, sa AA smanjenim

Brko 07.11.2017. 16:32

Na tvojoj konfiguraciji, ide ovo i na max postavkama na 60FPS lock tako da nemaš brige ;)

Mommistake 07.11.2017. 17:41

Može meni neto objasniti serijal?

Zadnje sam igrao return to castle...
Htio bi ovo odigrati, ali što da odigram prije? Ovaj iz 2009.? Ili new order je dosta? Koliko sam shvatio new order je neki reboot franšize, ne?

Hvala

ShebY 07.11.2017. 19:09

New order pa old blood al ne nužno, i na kraju new colossus.

Brko 07.11.2017. 21:29

Tako je. New Order je kakti reboot i broj 1. Old blood je mali prequel New Ordera, a New Colossus je direktan nastavak New Ordera.

Nešto kao Stakler serijal ali ovdje je protagonist isti cijelo vrijeme :)

Sent from Mobara

Ag008 07.11.2017. 22:05

Mene non stop ubijaju. Dio levela uspijem proći samo ako stavim "Don't hurt me Daddy"

Disco 08.11.2017. 08:13

Ovo je takav glitch/bug fest na GTX 970 da to nije istina.
Cak i sa ovim novim patchem mi se isto desava, malo nestane zvuk pa se vrati, pa grafika izgleda kao da mi je grafa vrisnula, pa se vrati na normalno...
Inace, ne koristim 288.13 nego neke starije jer navodno radi bolje sa starijima.
Ali igra ko igra je klasicno odlicna, valjda ce popeglat ovo.

ShebY 08.11.2017. 10:40

Ja imam 960 i najnovije drivere skinuo, igra glatko.

Garro 08.11.2017. 11:20

Citiraj:

Autor Disco (Post 3123620)
Ovo je takav glitch/bug fest na GTX 970 da to nije istina.
Cak i sa ovim novim patchem mi se isto desava, malo nestane zvuk pa se vrati, pa grafika izgleda kao da mi je grafa vrisnula, pa se vrati na normalno...
Inace, ne koristim 288.13 nego neke starije jer navodno radi bolje sa starijima.
Ali igra ko igra je klasicno odlicna, valjda ce popeglat ovo.

Na 980 sve radi bez problema, jedino na jednom levelu ima problema sa skybox-om, što je trebalo biti ispravljeno sa ovim patchem. Koristim zadnje drivere i optimizaciju putem nVidia Experience-a.

fler 08.11.2017. 11:40

Igra mi je generalno sjajna, međutim dojam kvari AI - ne mogu se načuditi koliko je loš.
Puno mi je zanimljivije šuljati se uokolo nego samo bezglavo trčati (što bome na najvećoj težini baš ni ne ide tako lako),
ali kad dođe do pucnjave gamad većinom samo stoji i čeka da ih se upuca; ako se iza nečega i sakriju,
vidi im se pola tijela - doslovno kao na streljani.
Jedini koji prave probleme su oni roboti što piče uokolo, ali i to samo zato što se brzo kreću
pa ih je lako promašiti prije nego se približe.

Svašta. Sad kad razmislim, nisam siguran da je ikoja igra
nadmašila Half-Life po tom pitanju (pogotovo vojsku iz jedinice).

E da, i još me čudi kako je igrač slab po pitanju eksplozija.
Osim ručnih bombi i onog pištolja koji se dobije dosta daleko u igri,
nema nikakvog bacača raketa ili nečeg sličnog (ne računam predmete koji se mogu upucati).

ShebY 08.11.2017. 13:36

I ja sam htjeo kometirati da je AI koma, često mi se dešavalo da zađem u neki čošak da reload-am i onda većina neprijatelja s rog levela počeme dolaziti iza čoška ko na traci, preloše.

Disco 08.11.2017. 14:22

Citiraj:

Autor Garro (Post 3123685)
Na 980 sve radi bez problema, jedino na jednom levelu ima problema sa skybox-om, što je trebalo biti ispravljeno sa ovim patchem. Koristim zadnje drivere i optimizaciju putem nVidia Experience-a.

Jao, ma kakav crni GF experience, bjezim od toga kao od vraga, ali onda cu probat te zadnje drivere.
Mislim da sam ja stavio na mein lieben pa smanjio 2-3 stavke ili cak i nisam, ni ne sjecam se. ali igra je zakucana na 60 FPS-a na 1080p.

1IvE1r 08.11.2017. 18:55

Zabavan i kratak run n gun
sto se tice AI ajde ponekad se sjeti napasti sa ledja pa i nije toliko los.

Joza_Seraf 09.11.2017. 08:46

Ja sam sada usudnici, jedna ispod najteze tezine i mogu reci da sam se zajebavao pfeko pola sata s onom pocetnom scenom

trpi 28.11.2017. 04:42

solidna igra, 7/10, dosao do 90% nakon povratka s Venere i nije mi se dalo vise

minusi, potreba stiskanja gumba za pokupiti ammo i health umjesto da se samo prede preko toga, glup prikaz Hitlera

BladeRy 28.11.2017. 09:24

Presao, al mi ide na zivce ona zenska sta je sad preuzela pokret orpora. Samo usece u podmornicu i kaze ovo je moje....
Svi bjelci ko presli nacistima a pokret otpora su samo crnci koji se bore protiv fasizma.
Hitler je bio urnebesan, al su od njega napravili klauna i sprdacinu.

Kao pucacina, zabavno. Prica ocajna.

Garro 29.11.2017. 12:49

Mogu reći da sam uživao, jedva čekam Freedom Chronicles. :)

Brko 29.11.2017. 12:59

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 3131969)
Presao, al mi ide na zivce ona zenska sta je sad preuzela pokret orpora. Samo usece u podmornicu i kaze ovo je moje....
Svi bjelci ko presli nacistima a pokret otpora su samo crnci koji se bore protiv fasizma.
Hitler je bio urnebesan, al su od njega napravili klauna i sprdacinu.

Kao pucacina, zabavno. Prica ocajna.

Potpisujem od riječi do riječi.

Sent from Mobara

fler 29.11.2017. 13:56

Citiraj:

Autor trpi (Post 3131911)
solidna igra, 7/10, dosao do 90% nakon povratka s Venere i nije mi se dalo vise

minusi, potreba stiskanja gumba za pokupiti ammo i health umjesto da se samo prede preko toga, glup prikaz Hitlera

Ne moraš, pokupi i kad pređeš preko.

demetrius 05.12.2017. 20:22

što ste uzeli??ja sam uzeo jugernauta da ruši sve pred sobom s obzirom na zatvorene prostore,ne znam di bi pogled s visine za sad koristio možda kasnije.

1 uski prolaz
2 jugernauta
3pogled s visine

Brko 05.12.2017. 20:40

Isto tog kaj ide kroz zidove.
A budući ne mislim igrati tu igru ponovno, ostalo je na tome :)

Sent from Mobara

Joza_Seraf 05.12.2017. 21:18

Ja sam ovog za visine :-D

ShebY 05.12.2017. 22:11

Ja jugernauta, ali moš pokupit ostale u side misijama, skupio sam sva 3 do kraja igre.

Roberto 20.12.2017. 15:48

Završio.

Dobra brainless zabava.
Jedina veća zamjerka ide na previše video cutova, i uglavnom su predugački.
Buli je odlčnih WTF trenutaka, ali dobar dio cutova je bezveze. Ajde, onaj s "Kancelarom" je brutalno dobar :D :D :D

Neće se ovo ponovo odigrat, kao i niti jedan soft reboot Wolf, ali svejedno, dobra zabava s

bixsy the king 21.02.2018. 00:39

Upravo završio zadnju misiju...što reći,koju posluku porati...hehe! Prava wolfie masakr zabava! Duža igra od new ordera,a pogotovo old blooda...s tim da dodatne enigma misije nisam igrao. Priča je mogla bit bolje sklepana (ako se ovo može nazvati pričom),manje i kraćih animacija po mom ukusu, malo maštovitiji chapteri (sve je to nešto slično iz levela u level),ali uglavnom jako dobro. Pojedini dijelovi radnje me neodoljivo podsjećaju na fallout i crysis što ne smatram kao nedostatkom. Ali majke ti mile da mi je znati koji um smisli neke scene u ovoj igri ??? Samo tako neočekivano pljas da ti mozak stane...ne znaš el da se smiješ ili čudiš dobrih pola sata...heh!

Mene Blazkowicz izgledom u igri podsjeća na Roberta Lewandowskog (igrač FC Bayern Munich za one koje ne prate previše sport)...to mora da je bila neka poljska veza ! :D:D:D

emilblomsky 10.03.2018. 18:43

Da što se tiće tih enigma misija.
Ja sredim jednog ubera,i kad se vratim na brod,ponovno mogu ućitati tog istog,i misija kreće ponovno.Zar nije mrtav kad ga koknem?
Ili je to nepotrebni dodatak igri ,da ju malo oduži?

Brko 10.03.2018. 18:48

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 3172571)
Da što se tiće tih enigma misija.
Ja sredim jednog ubera,i kad se vratim na brod,ponovno mogu ućitati tog istog,i misija kreće ponovno.Zar nije mrtav kad ga koknem?
Ili je to nepotrebni dodatak igri ,da ju malo oduži?

This...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:13.