![]() |
Vidis ona 4 srebrna kruga u kutovima...stisnes ih s druge strane i skines plastiku...
|
Citiraj:
|
uf, na mojoj ploci je to malo drugacije. ali vec smo uvidjeli kako su moja i e.t-eva ploca malo drugacije, makar nebi trebale biti.
evo slike, zaokruzena su mjesta gdje ja imam vijke. crvenom bojom, loshe je isplao, radih u paintu. nemam ja te plasticne chepove. :D http://img329.imageshack.us/img329/786/untitled0cl.jpg |
Svašta. Daj pogledajte, možda postoji i oznaka revizije. :D
|
kako skidate drivere s službene stranice i gdje nađete moddane?
|
Citiraj:
|
Jel sve agp graficke rade na toj ploci i dal rade sa 100% efektivnošću, tj. isto ili bolje nego na mojoj epoxici?
na 9800 pro mislim |
ne bih znao, nisam probao sve kartice i nisam probao raditi na epoxici.
ali ja se nadam da cemo e.t. i ja ovih dana uspjeti iztestirati 6600gt agp verziju na soltekici 754 sa sempronchichem, i istu kartushu na mojoj konfi sa asrockicom, pa da malo usproedimo... domy, revizija ploce je 1.04. |
THX. E.T., koja je kod tebe revizija?
|
Citiraj:
i nisi reka za modane, nemogu nać link na ocworkbenchu. |
Driveri + oriđiđi BIOS-i (ne traži nikakav pass, probo sam):
http://asrock.com/support/Download/dl_939Dual-SATA2.htm Modificirani BIOS-i (također radi): http://ocworkbench.com/2005/asrock/bios/betabios.htm VCore & VDimm volmodovi (isto radi): http://techpowerup.com/articles/over...voltmods/130/2 |
thank you very much :beer:
|
evo mene nazad!
vratio se ja iz dalekog svijeta, pa da vidim malo što se dešava sa ASRockicom..
da čujem iskustva drugih ljudi, jer vidim da ih se prilično razmnožilo po forumu, a čini mi se da je moj thread imao podosta utjecaja.. ili? da čujemo, utisci? koji BIOS vam se pokazao najbolji? te me zanima da li ima poboljšanja sa BIOS-om 1.5 official? kako vas služi ploča? :beer: |
Ja svoju čekam već dva tjedna. :D Tolko se razgrabila...
|
Ajmo pisat peticiju asrocku, bingu, ve-milu, hg spotu, predsjedniku, vladi i saboru! Oćemo asrockice!!!:mad:
|
Dali moze na tu asrokicu stati sonic tower?
|
Trebalo bi, jer ju ja imam (trenutacno na servisu) i narucio sam si ST za nj. :beer:
|
evo stigla mi je danas ploca, no imam par pitanja:D
zašto imam lošije rezultate u EVERSEtu kad mi je prošla ploca bila sranje?(razlika je nekih 400 bodova) i zašto kod bootanja nepiše ništa? odma mi se pojavi win. logo. kombinacije je: AMD Athlon64 3200+,E6 i ASRock 939 Dual-Sata2 |
nisi me ni zvao da vidim proc i ploču...
imas losije rezultate zato što ti memorija ne radi u dual chanellu za to ti treba bilo koje dvije memorije istog kapaciteta, pozeljno isti model |
nekušiš. Na staroj ploci sa 512 dobijem više nego na novoj-isto 512 mb.
Onih tvojih 256 sam maknio jer sam prvo mislio da to smeta. btw dodji sutra do mene da vidiš stroj:D ,tj. danas cek,cek malo-a ti si dobio natrag svoju maticnu ili si uzeo novu? |
pa ni ona tvoja stara nije imala dual channel
meni na prescottu na defaultu u single channelu dobijem oko 3700, a u dual oko 5600 kupio sam ploču tu na forumu ali mi stiže tek sutra ovo pisem na laptopu od 133mhz i 32 rama... i kroz neki stari internet explorer |
nitko mi ne govori dojmove o ploči...
kakav je novi BIOS 1.5? |
neznam kakav je taj bios 1.5 imao sam ga samo jedan sat na kompu a onda sam stavio ocwbeta2 i mogu reči da od onda matična radi kak treba.......
|
sta ja znam evo imam 1.5 i radi za sada ok picim 3200+ na 2600 na 1.45, jedino neznam kak bi bilo s ocw biosom? , jel imate bolji overclock? ili?
|
Citiraj:
|
ubo jučer ploču iz naslova ovog topica i sad si mislim stavit sonic tower gore. al u uputstvu od sonic towera se spominje neki back plate kojeg ja nisam dobio s pločom. kaj sad, nabavljat back plate negdje (gdje???) ili stavljat tower bez toga?
|
Citiraj:
|
Back plate se obično dobije s coolerom...
|
Citiraj:
|
čuj, imam sonic tower već 2 mjeseca i mislim da bi uočio negdje taj backplate. a u uputstvu od sonica towera imaš dva načina instalacije za k8 procesore. jedan je ako s matičnom dobiješ metalni back plate a drugi ako s matičnom dobiješ plastični back plate. ja nisam dobio ništa. fuck!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:01. |