![]() |
Još odlične Biostar sa P45 koje veselo klokao E5200.
Sent from my Nexus 6P |
Citiraj:
Otkad radim nemam baš vremena za forum, no dođem ja tu i tamo škicnuti što ima :D Iako neki možda ne pišu često na forumu, u RL radim s dosta PCE-ovaca (vga_killer, Pupo, domis, atha, Mario92...) :beer: |
Di je ^SuperUnknown^?
I na njega smo zaboravili pomalo... ... btw. odlična tema, trebalo je nešto ovakvo:respekt: EDIT: Citiraj:
Tamo negdje iza one farme (q6600 ako se ne varam) malo si se pritajio :) Život... :chears: |
Tu je, samo ništa ne piše :D
|
Lurkam uglavnom :D
|
Stvarno pohvale za temu, trebalo je ovako nešto i ranije otvorit :)
@ panoramix - lol za slike, koje je to vrijeme bilo, gandža i ja smo golobrada djeca :D @donbon - pa nije ovo diktatura jebemu. Nisam neko zlopamtilo, ali sjećam se da je bilo nekih nerazmjerica između starijih članova. Sjećam se kad su bile one pizdarije sa reputationom, pa su bili klanovi koji su si pumpali reputaciju međusobno, pa su tu bili neki veliki "problemi" :D Koji debilizam :D |
Moj je veći od tvog đir :D
|
|
Citiraj:
Citiraj:
https://www.facebook.com/pg/PCEksper...os/?tab=albums Bakina kuhinja 23.04.2004. i Bakina kuhinja 11.06.2004. A ovo je bilo jedno od prvih okupljanja PC Eksperta. https://www.facebook.com/pg/PCEksper...39049076282816 A ovo je bilo najveće okupljanje PCE Žderonje 01.09.2006.god. Citiraj:
|
Syssa sad ne bi ekipa ni prepoznala :D
Zna netko di je Mental sad? |
Citiraj:
Isti samo se malo zdebljal. :D :D :D |
Pa sam sa stolice, fali mu samo Jaffa štambilj :D
|
Citiraj:
Preko 10 godina sam član foruma, isto tako više lurker, iako sam nabio 500tinjak postova. Od rasprava s Visageom, Pygmalionom i Bubbom do traženja savjeta o overklokanju Bartona mobilca na Nf7s ploči od random ljudi. Om jest za čitanje, zato što su ljudi bili spremni pomoći i udijeliti znanje. Da sam više IT nastrojen, i sam bih bio aktivniji, ovako sam u 10 godina ulazio samo u filozofske rasprave o prirodi medija s ljudima poput Visagea ;) What's your excuse? |
Citiraj:
Tu još dobro zgleda a i ni bradu još nema :lol2: |
Citiraj:
Tema brings back memories :respekt: |
Citiraj:
Kupujem GPU od dečka kojeg sam preopoznao sa panoramixovih slika, vratilo mi se sjećanje.Dogovaramo se preko PM-a, nalazimo se na dogovorenom mjestu, kupujem od ¨scumbuga¨ GPU za koji tvrdi da je nova. Dolazim doma, stavtljam GPU u kantu ne radi.Odlazim kod frenda servisera, ovaj nakon analize GPU-a. kaže mi dobro te je ovaj nasanjkao uvalio ti je reparirani GPU, kondići su kao buhtle.Zovem dečka, nikada se nije javio na mob. Jebeš pare.. stvar je karaktera i principa. Forum filozofi će kazati sam si kriv šta nisi gledao. Pišem na forum, kako sam bio prevaren.Još dva čovjeka su mi se javila da su isto prevareni i da ne čačkam mečku jer su preoprodavači repariranih komponenti pod protektoratom moderatora koji su i danas aktivni na pc expert forumu.Ja sam naravno perma banovan jer sam se usudio prozivati i potužiti da sam prevaren. |
Uf, ja pitao za jednog člana, a dogodila se salva nostalgija. Nemojte samo Bubbi spomenuti ovu temu da ne ubije atmosferu. :D
|
Koji vrh tema. Kad se samo sjetim distancera za matičnu u obliku bunta A4 papira. Suza suzu stiže :D
|
UJ VIDI ME :D
edit: šta bi bilo da si IRL to doživio ko ja :D |
Đe je maher? il kako se već zvao onaj...što smo se skupa obezglavili na žderama u pivovari...šta me skoro koštalo života na 3 promila ić kolima doma,pa nazad na još koju vješticu jer sam mob zaboravil,pa nazad doma....kad sam to preživil,znao sam da sam besmrtan :D
|
Citiraj:
Eto, došao malo vidit šta ima pa sam ostao šokiran koliko zapravo starih članova više nema i većina koji su mi ostali u sjećanju su bannani :fiju: Kako je atha? :) |
Citiraj:
Mislim si u sebi, boze Nikky pa dices tak ostro po starom athi :D Evo ti nesto za uspomenu, malo starog fajta :p http://balkanelite.org/MultiHoster/i...8289_thumb.jpg |
@silver_tip - legendo.
Hamm je dominirao. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Moto X Force |
Citiraj:
Unti iruda :D Kak je to davno bilo. :) |
Citiraj:
Ovo govorim onako generalno i usput kad si već tako nešto spomenuo što sam ja odavno zaboravio, da se nebi sad netko nedajbože osjećao prozvanim :beer: |
Citiraj:
Citiraj:
ako je bilo kako pišeš - sorry, tako je ispalo nenamjerno :fiju: |
Citiraj:
Ma kaj bi se itko ljutio! Ostali su dobri tragovi starog vremena. :D Evo jedan epic YT uradak :D https://youtu.be/IaUVrOzcGl8 |
Bogme ovo niti nisam vidio :roller:
Svaka čast onome tko god da je radio na kreativnosti :goood: Jel ima još materijala da se smijem? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:32. |