![]() |
Citiraj:
from my x500 |
Eto napokon dobio dopustenje i krecemo.. :)
Molio bih da svatko glasa jednom ( stavio sam block ip ali nije bas pouzdano), mozete ubacit svojeg favorita i glasat za njega ako zelite.. Prva 3 telefona idu na popust i na grupnu kupovinu.. Link za anketu: http://www.poll-maker.com/poll762827x414b43fB-31 from my x500 |
redmi note 3 pro bi trebao bit svakako jedna od opcija.. ovi oneplus3 glasovi ljudi valjda glasaju koji im je mob najbolji od ponudjenih :=.. od tih 8 nitko ne misli uzet skoro pa garant :=
za koliko cca bi se to realiziralo i kad bi se mogao kupit prvi mob? |
Za Oneplus 3 ako bude mogao konkurirati službenom shopu zašto ne?(iako je kineska verzija).Ako bude cijenom tu negdje onda se sigurno neće uzimati.
|
@M.U.P. glasovi se zbrajaju, uopce nije problem ubacit Redmi 3 Pro u popuste ako se glasa za njega.. mogu ubacit 3 telefona, mozda i 4.. bitno je ubacit ono sta ljudi zele kupiti.. glasanje dva, tri dana pa krece prijava sa mailovima, sljedeci tjedan bi se pocelo kupovat..
@susan neznam koja je cijena na njihovim shopu i ne razumijem to o verzijama, ubacio sam ga kao top model, samo zato.. from my x500 |
Citiraj:
|
molim vas glasajte samo jednom.. hvala.
from my x500 |
Pretpostavljam da će pobijediti Redmi 3s
ovako trenutno izgleda; http://image.prntscr.com/image/3ebfc...18d8bd99f.jpeg btw ne znam tko se igra s ovim other ali ovo je totalno not cool and not funny. |
sasvim nebitno, vidi se koja 3 se zele.. sutra prekidamo i krecemo.. hvala svima na glasanju..
from my x500 |
Citiraj:
Citiraj:
+ za Note 3 pro |
doktore vas glas je zabiljezen. :)
from my x500 |
Sasha, mozes li pitati oce li biti mi notebook u ponudi?
|
Citiraj:
from my x500 |
Kako u anketi vodi Redmi 3s, upoznajte ga: Redmi 3S is Redmi 3 Pro on a slower processor. Verdict: Xiaomi Impressed us on the Battery Endurance
|
Citiraj:
Btw posto ide sigurno na kupovinu koji model onda 3/32 ili 2/16?? from my x500 |
E hebiga kad su svi sta su tili Mi4c vec ga kupili prije ove ankete :D
Nego objasni mi ako nas je glasalo u temi 48 koji navodno zelimo mobitele kupit kako to da u anketi ima 132 glasa? |
heh, neki su glasali vise puta, neki su glasali za velike sise a i glasalo se na drugom forumu jer radimo za jedan i drugi kupovinu.. inace sam stavio da se nemoze glasat vise od jednom sa jedne IP adrese ali eto ljudi smo.. :)
idu 3 telefona, Mi4c ide isto.. from my x500 |
A gle nije problem prijavit se na drugi forum, ako tamo upadne mob koji te interesira. A da probaš složiti bez preklapanja modela na ta dva foruma? Tako dobijemo 6 modela na izbor. Npr Mi4c 2/16 ovdje a Mi4c 3/32 tamo.
|
pa nije problem, sad sam ovako da bi se prije napravilo jer ovi idu na godisnji svi.. kad zahladi se moze napravit posebno..
from my x500 |
O kakvom točno popustu je riječ, nigdje nisam vidio?
Btw i ja sam glasao za velike sise. |
Ja bi narucija mob 08.08. naravno ako bude mi4c 3gb u ponudi.
Nece valjda bit bas svi na feragostu (il kako se vec pise) i valjda ce ostavit jedan mob sa strane da se nerasproda :) |
od 15.8 do 29.8 trgovina nece radit mi je receno.. bit ce sada Mi4c.. :)
danas javljam Talijanu koji mobiteli idu onda, Redmi 3s, Mi4c, One+3 (pitat cu koliko bi dosao ako je vise nego na Oneshopu ispada).. ako ispadne One+3 a hoce vrlo vjerovatno, onda ide ili Meizu M3 Note ili Redmi 3 Note Pro.. od svih cu stavit najace verzije i sve raspolozive boje, shiping ide samo iz Kine bez carine/PDV-a from my x500 |
Ako ide Redmi 3S ja sam zainteresiran za 2/16GB verziju.. :)
|
hehehe.. 100 zelja.. ajd dobro onda cu slozit nekako da bude svima po gustu.. :)
from my x500 |
kad se već daju muzičke ja sam za redmi 3s 3/32 ver.:goood:
|
Vidim da je 90% Meizu modela 'Asian version'. Koja je razlika između njih i internacionalnih verzija? Da ne bi bilo kao kod Samija, HTCa & co. gdje su azijske verzije imale MTK čipset, a ostale SD ili Exynos.
|
Citiraj:
proc je svugdje isti, razlika je u softveru.. priupitam.. :) from my x500 |
Bitniji mi je hardver od softvera, a čitam temu o Kineskim mobitelima i ježim se kad vidim koliko verzija softvera ima i koliko problema sa nekima od njih.
Možda očekujem previše, ali kad pljunem 300-400€ za mob, očekujem da sve radi out-of-the-box, a ne da se moram zahebavati sa raznim flashanjima i sl. Zaboravih napomenuti da baš nisam oduševljen izborom mobova na kolektivnoj kupnji jer ne volim 'lopate' od 5,5", ali to sam ja. |
Pa kako san cita za MI4c nema nekih mana osin sta se zna ugrijat. Sta se roma tice pari mi se da je dobra podrska i da nije neka komplikacija. I u njega je ekran 5" sta mi se cini taman
|
Stigao MI4C danas u podne. Sve 5, uz mob dobio tpu case, staklo i foliju.
Naravno sjebao i staklo i foliju pa je za sada gol u prozirnom plasticnom caseu, dok ne stigne oprema sa aliexpressa. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:36. |