![]() |
Čestitam :)
|
Kako mi je glava žuta, damn.
@chief_wolfinjo oko sokolovo :D Još jednom hvala na nagradi, kao i na čestitkama :) |
oho kolega, čestitam ;)
|
ssarik složio facu kao da je fx-a dobio :P
|
Vesel je ka ja pri dolasku na posa, ili su zubi u pitanju (ma prodaj proc i odi zubaru :p)
|
Drvoje pls
Da i jesu zubi u pitanju, proteza bi dosla barem 5 puta vise nego proc :D |
A jeste našli čovjeka hebat bezveze :D
Meni je baš drago da je kolega dobio, znam da smo se svojevremeno dopisivali zapravo o laptopima i kombinacijama, te da je bio u nedoumici da li ići na neki high-end laptop ili složiti pošten desktop :) Mislim da su mu sad nedoumice otklonjene :) |
Nemate vi pojma koji horor ja doživljavam od strane ssarika, mijenja "konačnu" listu komponenti ko Talijani strane u WW2 :D :D :D
|
Mario "budi mi prijatelj" 92
:D Sam si me birao... |
Jedan kolega je kriv jer me obavijestio da Mugen MAX ne stane u IN WIN 703 kako treba, nisam ja kriv. :(
|
nijesam ni vidio giveaway i imate sreće da nisam! :D
čestitke dobitniku, a ostalim mućkim provokatorima neću čestitati ni ako ikad, a neće, dobiju bilo šta na nagradnjači! :D @hawker... sunce babino pa šta će još jedan privjesak kad doma već imaš 2 vrlo dobra kandidata :D |
Citiraj:
Zao mi njih,Wolfdale je stara ljubav a DC tek sklapam.:D |
Samo javljam da je jučer naručeno:
Asus Z170-A SCYTHE Mugen MAX Arctic Cooling MX-4 8GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury Sapphire NITRO R9 380 4GB (teško mi je što moram uništavati master race build s crvenom grafom ali nisam imao nekog izbora u tom cjenovnom rangu :D) OCZ ARC 100 240GB WD Caviar Blue 1TB Edimax WLAN EW-7711ln ANTEC True Power Classic 550W NZXT S340 (crni - nije bilo bijelog :()+ 2 CM 120mm Jetflo venta s bijelom ledicom DELL S2340L CM Octane bundle miš i tipkalo Sharkoon 1337 Gaming Mat XL podloga Stiže u pon/uto pa onda to slažem sa Intel ljepotanom uz pomoć Maria92 jer nemam odvijače, zadnji put sam sklapao komp prije 5 godina i jer me strah potrgati matičnu (što će on vjv napraviti jer je smeće :D, ali riskiram). |
Dobiš proc od 2 soma kuna i onda napraviš 5000kn vrijedan build oko njega... :D super je komp, nema što.
I to je uvijek tako. I sam sam tak uzeo i7 2600K i samo ploču ću još... pa onda i grafa, pa SSD, pa novi HDD, pa novi monitor :) |
5000kn?
More like 8500 :D |
Citiraj:
Steta da nema jos giveaweya :D |
Citiraj:
|
Planiram ga već mjesecima i taman sam se par dana prije giveawaya odlučio za 4460 + neku jeftinjaru od matične ali eto, uletilo mi :D
|
Citiraj:
Edit: majku mu, nisam mislio odmah... ne trebate slat PM-ove :D |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=273018 |
Jel tebi jasna riječ GIVEAWAY :D ? Čini mi se da nije...
|
Citiraj:
|
Drug dobio na lotu a suti ko p***. Daj vise te pive plati i podjeli postene ploce ljudima a ne tu kramu :roller:
|
Nakon što se mućki obogatio na sirotinji s preprodajom 771 procesora s adapterima i potplatio nekoga (?) da postane moderator, vrijeme je da se oduži zajednici :D :D
|
potpisujem :D
|
Citiraj:
BTW, čestitam na nagradi :) |
To mu je lejm ikskjuz jer ne zna složiti komp kak spada pa mene zove :D
|
Hahaha
Onda ga sad nauči kako se to radi kak spada, pa kad nabavi odvijače, iduću konfu će znat sam složit :) |
Šaljem mu ovo ali me ne sluša :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:39. |