![]() |
čestitke, dobre želje i pozdravi :D
|
aaa drvoje :D :D :D
|
čestitke dobitniku
|
Da te dobro sluzi i da je dugo przis
|
Kad ce na trzinicu? :D
|
Danas je stigla graficka, jos jednom se zahvaljujem urednistvu na nagradi
Ali, nazalost, graficka ce na trznicu. Najvise zbog nedostatka mjesta i prenosivosti. Stvarno sam mislio uzeti stolni komp, ali mi obavezno treba laptop zbog putovanja i zbog toga sto ga cesto moram nositi na posao. Mogao sam uzeti neki slabiji laptop uz komp, ali to je vec onda previse novaca Ne, na grafickoj necu zaraditi, nego kupujem novi laptop, tj. prodao sam stari HP 450 + graficka i kupujem ovaj laptop koji mi je preporucio clan redscro Zao mi je, ali ne vidim drugog nacina i zao mi je jer sam bio sretan kao malo dijete kad sam ju dobio i mislio lijepo se igrati na 8 gb, ali mislim da ce i ova 2 na gtx850 biti dovoljna Graficku cu staviti na trznicu, za forumase posebna niska cijena, pa me kontaktirajte na PM za sve upite Jos jednom hvala na nagradi i jako mi je zao sto mora na trznicu |
Znam kako je dok se čovjek navikne na laptop :-)
Mene već godinama na desktop nagovaraju i moj odgovor je: Onog trena dok mi u ruksak stane cijeli desktop i mogu ga u 2 poteza stavit na stol, evo mene nazad :-) |
Bas to :) a i ne volim kablove, pa prasina u unutrasnjosti, dosta mjesta zauzima i kuciste i monitor (i ovako zauzima, ali ga samo premjestim na drugo mjesto bez otkapcanja kablova)
Jedino zavidim desktop korisnicima na laganom nadogradivanju komponenti i velikom ekranu monitora |
Uz pravi laptop ni nadogradnje nisu probljem :-)
|
Ljaptoptop, jel to ona igrackica za curice da mogu u 2 ujutro flertovat na Fejsdreku iz kreveta pod dekom da ih mama ne vidi? :D Real Men (TM) se drze samo svoje Kutije.
Inace, cestitke dobitniku, ova grafa zgleda *MLJAC* :D |
Citiraj:
|
Bubba me ne voli ne zato jer imam ljapatop nego jer je unutra amd grafulja :-)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW volim Dell Precision. :) |
Nece bit bios supporta cak i ako je isti socket u igri, a sumnjam da ce Precision dobit facelift prije Skylakea.
|
Citiraj:
To je vise igrackica za decke koji imaju neozbiljan posao, sjede na kavi i zaradjuju ozbiljne pare... Maltene hipsteri, da prostis na izrazu... :fiju: A flertovanje... nemaju oni za to vremena... Zapravo, kutija je proslo svrseno vrijeme... Laptopi isto polagano padaju u drugi plan... Tableti se dizu (a i meni zeludac zbog toga)... Ali ono puno bitnije je ono sto dolazi - DaaS (Amazon Workspaces recimo) i internet bazirani OS (tipa ChromeOS)... I naravno, SaaS aplikacije... |
Evo i dobitnika glavom i bradom :D
|
Jel to čami u čekaoni novootvorene Uzi shop poslovnice, dok vi ločete unutra? :D
|
Nadam se da će je lijepo iskoristiti. Ili možda stavi na tržnicu :D
|
|
Da, vec je na trznici. Laptop je takoder vec kupljen :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:43. |