![]() |
pogledaj stranice prije da se ne ponavljamo, imaš tutorial za narudžbu iz engleske (eu garanciju i dođe u roku 5 dana a cijena je gotovo pa ista kao da uzmeš iz kine)..
|
Citiraj:
Za neupućene: XYZ je mobitel koji je u Hrvatskoj doživio procvat uz svesrdnu pomoć štovanog ag008. Poznatiji je kao Cubot GT99. Ja bi ga, u najmanju ruku, prešutio. Svatko ko stavlja u promet (prodaje) kineske mobitele u Europi, treba priskbiti CE cert. Dakle, nije da imaju CE jer su nešto posebno, vengo ga imaju jer ga moraju imat. Od dva certifikata: Onog koji izdaje kinesko Ministarstvo telekomunikacija i drugog, što ga izdaje neka agencija pri EU, nekako mi je simpatičniji kineski. Imaju brate i stranicu sa svim mobitelima koji su dobili certifikat, sa svim relevantnim podacima. Prilično, kako bi rekli, transparentno. :) Citiraj:
stranice, npr. Zol gdje se lijepo vidi kako su ocijenjeni mobiteli od većeg broja anketiranih. Ocjene su prilično stroge (gotovo da i nema "kineza" s ocjenom preko 4.0), za razliku od popularnih "internacionalnih" trgovina, gdje skoro svaki uređaj blista nakićen s pet zvjezdica dodijeljenih od zadovoljnih kupaca. Moš mislit. :D Citiraj:
:roller: Pa ako su Plodine velika hrvatska trgovina i postoji lista hr. pudinga gdje je Plodičoko na prvom mjestu od svih pudinga i ako znam da Plodine drže 8 mjestu na svijetu po prodaji pudinga a prodaju jedan od pudinga i u SAD i ako piše na etiketi da je unutra 8-sjemenski plod kakaovca + uz 2dl vanilije i 8dl mlika i da se prodaje ko halva i ako na drugoj listi vidim da ga kupci dobro ocjenjuju, što ću napravit? Nastavak slijedi... (idem u dućan po nešto slatko) |
Kao vlasnik cubota gt99 mogu reći da su recenzije ag008, da prostite, za k***c.
|
Recenzije kineskih mobitela sa privatnih blogova ne uzimajte zdravo za gotovo jer su pisane tako kako su pisane iz raznoraznih razloga, a najmanje iz razloga da se čovjeku prezentira pravo stanje mobitela.
Zato smo eksterno linkanje takvih recenzija zabranili. Ili će se ovdje pisati o mobitelu koji je nabavljen ili nigdje. Kome se ne sviđa, široko mu polje internetsko. Ako neko misli da smo prerigorozni zbog toga, neka slobodno i bez straha kaže. Ponovili smo 100 puta. Ova tema postoji kako bi korisnici razmjenjivali iskustva i informacije o mobitela, a ne poligon za privatni biznis. |
znaci, objektivne mane mi3-a su nedostatak 4g/lte, neizmjenjiva baterija i sto nema utora za sd karticu? to bi bilo to? u dilemi sam da li da ga uzmem ili pricekam koji mjesec na oneplus ili mi4...moze li netko od vlasnika iz prve ruke potvrdit kvalitetu kamere na istom, u usporebdi sa recimo i phone 5/galaxy s4?
|
ma nema on mana :D, možda dual sim ne bi loše sjeo, inače danas mi kazu da ga imaju (moby)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mi3 ne postoji dualSIM
|
Po meni je upitno i da li će ga i koliko dugo još biti jer je Mi4 već tu. A xiaomi izgleda nije baš firma koja previše pažnje poklanja starijim mobitelima. Pitaj vlasnike Mi2S koja im je službena verzija androida :)
|
Citiraj:
to reče čovjek |
Koliko sam čitao, vlasnici Mi3 su vrlo zadovoljni podrškom i skoro tjednim izdavanjem novih fw-a.
|
Citiraj:
- Bez podrške za LTE - Nema utor za memorijske kartice - Nema žiroskop - Bluetooth podržava samo A2DP profil - Nema Miracast Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
vjerojatno ima i dobrih osobina posebno kad znamo koja je cijena na Mobicity... |
|
Bravo, taj iocean mi se baš sviđa.
Jedva čekam da dođe u prodaju i da mi ga odmah pošalju. Koliko vidim trenutno je presell. |
Redmi Note may leak data to China
http://www.chinapost.com.tw/taiwan/b...Redmi-Note.htm |
LOL, sync to micloud ih muči. Koji idoti od novinara. Kinezi imaju komplet infrastrukturu kao i google pa i servise za sync. Ne možemo nikako znati koji sve podaci mimo deklariranih idu gore, ali opet znamo li što nam sve radi google play services iza leđa?
|
Evo vam link za AnTuTu V5 Alphu pa ko voli nek izvoli. Dodani novi testovi za grafu i svasta..
http://soft.antutu.com/antutu-benchmark-v5-alpha2.apk Taj Note je jedan od bolji kineskih telefona pa ga se mora malo pljuvat, cisto reda radi.. |
dobio invite prosli petak ,bas dana prije mog rođendana ,,a bas naručio One Plus One 64 GB sandstone black, trebo bi dobiti mob kroz 10 dana ,izaslo me 319 eura,,,heheheheheh
|
Ne znam za note, ali na hongmiu čim aktiviram xiaomi account na friškoj instalaciji , odmah kreće sync svega živoga iz moba, uključivo i fotografije. Treba ručno zaustaviti i isključiti te opcije ili uopće ne aktivirati acc.
|
Kaj su poceli slat u HR? 1+1..
|
Ocito nije kupio direktno od njih ako je propustio invite
|
Citiraj:
|
Tesko mi je desifrirat kaj to pise al sad kuzim uz malu pomoc..
Link, pls. Da vidimo i mi gdje to ima tak jeftino. Da al na to bi mogli vrlo lako lupit harac, ovi nasi. Ja gledam po EU i za tu lovu se jedva 16gb kupi. Svejedno, necu ni razmisljat o tom telefonu dokle god ne pocnu prodavat normalno i dok se ne srede djecije bolesti. Ne znam ni kaj je sa tim zutilom na ekranu koje se pojavljuje kod nekih. |
|
Ovo čak i nije strašno još ako bi se dalo ispregovarati da eventualni RMA se odvije unutar EU, bez obzira na kupovinu sa to2c.
Ipak, treba pričekat da se baza korisnika drastično podeblja, lMHO. |
Aha, sad nije više ni toliko strašno. Još ćeš ga pazarit na kraju :D
|
Nakon što kupim novO auto :D onda ću vidit što ću (kolko će ostat para) jer Xperija Z glumi tablet za uz krevet, a Điđo će postat nepotreban jer više nemam 2 kartice u upotrebi ;)
OnePlus One je u širem spektru budućih mobova, čak je zadnji na listi jer je prevelik. Idealka je i dalje nešto dimenzija ala Điđo G4 i da mu barem baterija približno toliko dura. O ostalim kandidatima neću jer nema kineza među njima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:35. |