![]() |
kako god da je, ja problema nisam imao... kako torent klijentom, tako i sadržajem.
|
Citiraj:
THR, CBT, BitHDTV, TD, CC, Waffles, WhatCD, PTM, Blackcats, BitGamer, Gazelle games i publični Kickass. Sve radi bez problema već godinama. |
1.8.x i 2.2.x su dopušteni na svim trackerima i to su dvije najbolje verzije uTorrenta.
2.04 je dopušten, ali samo build 21586 na više. |
Kako na svim trackerima? To si provjerio?
Pazi sad, na BTN, BitMe i HDBits dozvoljene su 2.04 i naviše verzije, a ta tri trackera nisu neko smeće, nego ponajbolji u onome što nude. EDIT: Zabranjen je 1.8.x, na to se odnosila prva rečenica. :) |
Pročitaj moj post opet. Jesam gdje napisao da je zabranjen 2.04?
|
Ja sam na 2.2.1. već godinama, pa i sad na win10.
Odustao sam od updateanja i vratio se natrag kad je krenula verzija 3.x.x. I to je već bio bloat, a da ne spominjem današnje verzije koje hw upregnu i za majnanje :nono: |
1.8.5
nes sam procitao da neko ne moze naci torrente u kompu.ak sam dobro skuzio. slozis si ovak nekak. http://prntscr.com/8xh1fp a masa ljudi ne zna postelati download i upload.pa steka. |
Koji torrent klijent preporučate u zadnje vrijeme? Ovaj utorrent mi nešto kupusi kad se ostavi komp na miru, ventovi pocmu hladit pregrijani procesor. Kad se gazda vrati, ko da ništa nije bilo :/ Je li ja to kopam nekome pare ili?
|
Daj neki program ostavi upaljen koji usporedno prati zauzeće/temp CPU i GPU kroz taj vremenski period (s krivuljom od par sati ili logovima)
U mene uTorrent 3.4.5 zasad bez problema i majnanja ;) |
pročitaj temu ponovo, neće ti oduzeti puno vremena.
hint: 1.8.5 |
i ja vratio oldskul 185 a cini mi se da je ovaj novi rudario ajme...kade je u idle to je hdd šrotovo ko lud...mozda grijesem al nema sta drugo
|
Ima dovoljan izbor torrent klienata da izabereš nešto drugo. Ja sam i zaboravio na utorrent od kad sam stavio qbit.
|
zar jos ima ljudi koji su ostali na uTorrentu nakon svega? Pokraj Deluge-a, qBit-a...
|
I ja sam na utorentu. Jel princip isti na qbit-u? I koja je opcenito razlika?
|
Citiraj:
Od 2009 mislim... Ne menjam. Sve poštelano lijepo, kad reinstaliram Winse, samo onaj folder u User fajlovima bekapiram i restoram i vozi miško, kao da se niš nije dogodilo ;) |
Citiraj:
Dok 2.04 i najzadnja su jako izbirljivi. Nestabilni su i opterečenje ne ide ispod 90%. |
Ja sam na 2.2.1. već duže vrijeme, nikakvih problema.
Sve novije je nepotrebni bloat + znalo je bit rudarenja |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.engadget.com/2015/03/06/u...bitcoin-miner/ |
koristim utorrent 2.0.4. build 21431. Uredno šljaka i ne mijenjam.
|
Hvala na savjetima, probat ću qbittorent. Ma već duže vrijeme mi se ne sviđa utorrent, ali sam prelijen da išta mijenjam.
|
Ok je, bolji nego nove verzije uBloatwarea. Ili njega ili uTorrent 1.8.5.
|
Samo paziti ako se koriste privatni trackeri, zadnji put kad sam provjeravao neki, doduše rijetki, nisu puštali qb. Možda se situacija popravila u međuvremenu.
|
pozdrav, moze pomoc. Prešao sam nedavno na qbit, međutim download radi normalno ali upload mi je strelica naranđaste boje i nikako danima ne uplouda. Otvoren mi je port, sve je uredno radilo s utorrent ali s qbit ne radi. Možda je nešto do postavki ili....
hvala |
Vidi ti prvo na trackeru jel dozvoljavaju qbit. Možda je i do njih. Tako je meni bilo jednom da je tracker zezao.
|
Ma ne bi mu niti DL išao da je na trackeru banan qbit.
A možda jednostavno nema leechera :) |
Ne mora biti. Jednostavno ne radi kak se spada.
Možda je i do fire-vola. |
qbit nikako mi nije radio...par dana nikakav uploud,,,vratio se na utorent 185 i kad je počelo seedati, sve u šesnest :D
|
Eto, do trackera beše... nisam nigdje vidio da je 1.8.5 bannan kao recimo 2.2.1 i još neke verzije.
|
...još jedno pitanje. Zašto npr. uploud/seed torenta je tipa 500kb/sec a kartica uploud stoji na 0,00. Znaci torent se seeda ali se skala ne podiže? u čemu bi mogao biti problem. To mi se ne događa sa svim torentima na seedu, vec s mozda 1-2. thx
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:15. |