![]() |
Jeli ima neko ovdje da radi? Svi neki teoreticari hebte,niko ni guzom da mrdne. Samo studenti hbte 800 000 penzionera,jos toliko studenata,jos toliko politicara,jos toliko nezaposleniih,nesto u dijaspori ,ko ce RADIT?????? :D :D :D :D
|
zavrsio 3. razred za racunalnog tehnicara jos godina,pa matura i onda TVZ ili FOI
|
Apsolvent na visokoj skoli za sigurnost,smjer zastita na radu, 16 ispita+diplomski, trenztno radim u firmi koja se bavi informacijskim sustavima i sl...
Ali radim kao driver tak da nemam bas veze s djelatnoscu firme..Dobo, imam, kad me posalje negdje da pokupim neki servr i switch:D |
a zavrsio sam srednju i trebao bi biti elektromehaničar. isao bi dalje ali nema se para...tako da nista od toga, jer imam drugih planova...
|
Zavrsio srednju. Telekomunikacijski tehnicar
Od faksa nista do sljedece godine, pa ako me netko treba neka me zaposli/udomi/uhrani sta god :D |
diplomirani inzenjer molekularne biologije
radim kao znanstveni novak i asistent u grupi za bioinformatiku na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu |
Zanimanje: trošenje života uzalud, živciranje drugih ljudi ;)
|
student građevine koji je pao tzk :D
|
Ja sam rock zvijezda i fotomodel ! :D
Citiraj:
|
kako se zovu oni koji pokušavaj upast na faks..al im neide baš?
lol... :( Ugl. geodetski tehničar sam ;) juhuuuuuu |
Citiraj:
Buraz to ti nije nista strasno. Vjeruj mi. Upisi na jesen nesto bezveze i zajebavaj se. mlad si, imas vremena. Tak i tak ces radit do 70. imho prije 27-28 ako imas ok situaciju ti se nemas kaj zurit ic radit... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
web dizajner / medijski tehnicar / tehnicar za racunalstvo
zelio bih biti nesto od toga.:) |
Zelim biti babica:D
|
Citiraj:
|
možda je lupidna žena :)
|
Završio za Tehničara energetike..radim kao tehnički crtač(konstruktor) u firmi koja se bavi nadogradnjama kamiona.
|
Bravo-Hmmm-na tocnom navodu-:respekt:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
no svejedno, svaka cast, respektabilan posao ;) |
1.god, pmf math, nastavnicki smjer
buduci profesor matematike i informatike :o |
Citiraj:
|
:banned:
Citiraj:
|
ljenčina...:D
završil tehničar za računalstvo, upisal FOI, dao par ispita i sad sve stoji... mislim da ću odustat od FOIja jer nejde.. htio bi upisat nešt tipa grafički dizajner ili web dizajner, ili mreže na cisco akademiji ili mcsa... nešt od toga, al nema se para... tražim posla po zagrebu, poslal pun k... molbi, par puta bio na razgovoru ali banana... ono, najlakše bi mi bilo da probam upast na neki poslić sa strukom, radim, skupim nešt para i završavam ovo što sam naveo.. |
ja san Celebrity:D
|
idem na pomorski studij jahta i marina, mozda budem nekad vozio neku jahticu, ali ne svoju
:p mislio racunalstvo ali u dbk nema vanredno a nemrem stizati radovno tak da sam moro nes izabrati |
Htio sam postati stilist, nažalost odbili su me uz obrazloženje da sam premuževan:CoolRamb:.
Od silnog razočaranja sam diplomirao Višu na EFZG, smjer računovodstvo, i radim u banci, naravno u većinskom stranom vlasništvu:nono:. Planiram upisati još jedan fax, tak da imam dva:wtf2: |
buduca prvostupnica racunarstva na fesbu... :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:02. |