![]() |
Citiraj:
Sobe su kod nas bile ovak: 1 ulaz u prostoriju, onda ima 3 vrata (1 kupaona, 1 prva soba, 1 druga soba) jedna soba veća od druge a obje su dvokrevetne. :D Vrata su zaključana od balkona jer su valjda ljudi padali sa balkona kad su se napili :D Mi smo išli na balkon kroz prozor, a pošto smo bili jaaaako visoko nije bilo baš jako ugdno. Nego timmy Branik pivo je zakon, bilo je neko drugo pivo koje je odvratno al se ne sječam imena. |
Citiraj:
|
Meni je bio super, kod mene u sobi je bila votka i đus, a susjedi soba do pun stol na 2 kata pive Branik, a kak smo cijelo vrijeme cugali samo smo se prebacivali iz sobe u sobu :D
P.S. Jel netko od vas prao zube sa pivom ko ja ili je ipak koristio onu prljavu vodu iz slavine? :D:D |
mi smo u vejvodi uspjeli ostat bez crne pive :D ali i slovaci imaju onaj zlatni bazant, isto mnogo dobar :)
|
evo nešto naučeno iz prve ruke od konobarice crnkinje (direktno iz praga).pošto svi čobani zagore od absintha (pa gdje neće 70-ak %) evo kako se on zapravo pije.na 0.3dl absintha mislim da se radi,to je jedna mjerica za žestu.ak griješim ispravite me.uglavnom nasipate absinth u čašu i u njega umočite žličicu šećera samo na trenutak da se šećer natopi.zatim zapalite (flambirate) šećer i pustite da se karamelizira.nakon toga on se umiješa u absinth.ako ne volite baš sa toliko šećera postupak je isti samo što karamelizirani šećer nasipate u absinth a nakon toga samo malo promućkate i presipate u drugu čašu. onaj talog ostane u prvoj čaši ali aroma je tu. gušt je popit takvo nešto ali ne pretjerujte. e tako se to radi
|
Citiraj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:P...g_absinthe.jpg A moze se piti i cisti bez problema. :fiju: |
jeb* prag ak se neces nalokat :D
moram ici sljedece god makar prodo bubreg. |
...amsterdam, neki hotel 3 zvjezdice, ima bar koji radi cijelu noc,
od 22h do 23h happy hour, dva koktela za cijenu jednog :D popio sam tri puta bloody mary.... prvi i zadnji put i nikad vise :D |
piješ bloody mary ko delboy xD
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:08. |