PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Maturalno putovanje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24759)

buljo 29.08.2008. 08:32

Citiraj:

Autor Facelessone (Post 1116681)
Cura je baš sad na maturalcu.
Agencija: Petros
Bus: Neki na kat al rekla je da je skroz neudoban
Hotel: Rea, rekla je užas od hotela, ogledala u kupaoni razbijena, balkonska vrata zaključana, imaju sobe 4+2, i onda na 6 ljudi ispadne 1 kupaonica.

Hahahhahaha tam sam ja bio :D
Sobe su kod nas bile ovak: 1 ulaz u prostoriju, onda ima 3 vrata (1 kupaona, 1 prva soba, 1 druga soba) jedna soba veća od druge a obje su dvokrevetne. :D
Vrata su zaključana od balkona jer su valjda ljudi padali sa balkona kad su se napili :D Mi smo išli na balkon kroz prozor, a pošto smo bili jaaaako visoko nije bilo baš jako ugdno.

Nego timmy Branik pivo je zakon, bilo je neko drugo pivo koje je odvratno al se ne sječam imena.

LordNitro 29.08.2008. 09:12

Citiraj:

Autor buljo (Post 1123078)
... Nego timmy Branik pivo je zakon...

Od Branika je cijeli hotel prdio kada smo bili na maturalcu... Strašno nešto :D

buljo 29.08.2008. 09:17

Meni je bio super, kod mene u sobi je bila votka i đus, a susjedi soba do pun stol na 2 kata pive Branik, a kak smo cijelo vrijeme cugali samo smo se prebacivali iz sobe u sobu :D
P.S. Jel netko od vas prao zube sa pivom ko ja ili je ipak koristio onu prljavu vodu iz slavine? :D:D

Renesis 29.08.2008. 13:08

mi smo u vejvodi uspjeli ostat bez crne pive :D ali i slovaci imaju onaj zlatni bazant, isto mnogo dobar :)

bez_panike 29.08.2008. 18:42

evo nešto naučeno iz prve ruke od konobarice crnkinje (direktno iz praga).pošto svi čobani zagore od absintha (pa gdje neće 70-ak %) evo kako se on zapravo pije.na 0.3dl absintha mislim da se radi,to je jedna mjerica za žestu.ak griješim ispravite me.uglavnom nasipate absinth u čašu i u njega umočite žličicu šećera samo na trenutak da se šećer natopi.zatim zapalite (flambirate) šećer i pustite da se karamelizira.nakon toga on se umiješa u absinth.ako ne volite baš sa toliko šećera postupak je isti samo što karamelizirani šećer nasipate u absinth a nakon toga samo malo promućkate i presipate u drugu čašu. onaj talog ostane u prvoj čaši ali aroma je tu. gušt je popit takvo nešto ali ne pretjerujte. e tako se to radi

morph 29.08.2008. 18:50

Citiraj:

Autor bez_panike (Post 1123584)
evo nešto naučeno iz prve ruke od konobarice crnkinje (direktno iz praga).pošto svi čobani zagore od absintha (pa gdje neće 70-ak %) evo kako se on zapravo pije.na 0.3dl absintha mislim da se radi,to je jedna mjerica za žestu.ak griješim ispravite me.uglavnom nasipate absinth u čašu i u njega umočite žličicu šećera samo na trenutak da se šećer natopi.zatim zapalite (flambirate) šećer i pustite da se karamelizira.nakon toga on se umiješa u absinth.ako ne volite baš sa toliko šećera postupak je isti samo što karamelizirani šećer nasipate u absinth a nakon toga samo malo promućkate i presipate u drugu čašu. onaj talog ostane u prvoj čaši ali aroma je tu. gušt je popit takvo nešto ali ne pretjerujte. e tako se to radi

Pa to je opcepoznato, moze se piti i bez flambiranja tako da se preko secera prelijeva ledena voda.
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:P...g_absinthe.jpg

A moze se piti i cisti bez problema. :fiju:

TomG 29.08.2008. 19:05

jeb* prag ak se neces nalokat :D
moram ici sljedece god makar prodo bubreg.

Velikus 29.08.2008. 19:51

...amsterdam, neki hotel 3 zvjezdice, ima bar koji radi cijelu noc,

od 22h do 23h happy hour, dva koktela za cijenu jednog :D

popio sam tri puta bloody mary....

prvi i zadnji put i nikad vise :D

bez_panike 01.09.2008. 22:38

piješ bloody mary ko delboy xD

dalegic 08.09.2008. 11:47

Citiraj:

Autor morph (Post 1123592)
A moze se piti i cisti bez problema. :fiju:

moze, ja pio i skoro izgorio :lol2: