PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Wolfenstein: The New Order (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=247475)

emilblomsky 28.09.2014. 17:50

Citiraj:

Autor jurbAs (Post 2668434)
Jako sam ugodno iznenaden nisam nista ocekivao od ove igre. A sada kako ju igram odlicna je s obzirom da je FPS stare skole na kakvima sam odrastao. Dobra prica za FPS dobra grafika i AI neprijatelja.

Je,za razliku od ai u returnu ,kojeg sad ponovno igram,di mi svaba stoji na mjestu dok ga ne skefas!Ali opet,taj return ima ono nesto !

Kristijan1 30.09.2014. 20:21

Imam probleme sa zvukom u igri , konkretno sa nedostatkom zvuka !
Kako da riješim taj problem , vidim da nisam jedini , ali ne pronalazim rješenje ?!

EDIT:
Instalirao sam patch od nekih 870 Mb koji je riješio problem .

Brko 05.08.2016. 16:48

Nakon DOOM-a, malo odmora uz ovo :) 2 godine nakon izlaska i 2 godine nakon zadnjeg posta, nadam se da su svi bugovi pokrpani i da igra vrijedi 8 EUR-a koliko sam je danas platio na CDKeys.

Izbjegao sam je kad je izašla jer sam bio uvjeren da je GTX660Ti neće moći vrtiti kak se spada, a u međuvremenu sam zaboravio na nju. I danas mi je nekako zapela za oko za tak male pare.

Vidim da su generalna mišljenja OK pa ću give it a go. Baš mi se roka po okupatorima... od jutra me tako to nekako oće... možda i zbog datuma :D

John Creasy 06.08.2016. 01:32

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2953574)
Nakon DOOM-a, malo odmora uz ovo :) 2 godine nakon izlaska i 2 godine nakon zadnjeg posta, nadam se da su svi bugovi pokrpani i da igra vrijedi 8 EUR-a koliko sam je danas platio na CDKeys.

Izbjegao sam je kad je izašla jer sam bio uvjeren da je GTX660Ti neće moći vrtiti kak se spada, a u međuvremenu sam zaboravio na nju. I danas mi je nekako zapela za oko za tak male pare.

Vidim da su generalna mišljenja OK pa ću give it a go. Baš mi se roka po okupatorima... od jutra me tako to nekako oće... možda i zbog datuma :D

http://www.index.hr/images3/b0efab5e...25673119a1.jpg

flyer1 06.08.2016. 20:42

Citiraj:

toliko vrijedi, da :D. salim se, ne sicam se nikakvih bugova, bar ne nekih krupnih...pa opet, davno je bilo, tako da...

Citiraj:

Izbjegao sam je kad je izašla jer sam bio uvjeren da je GTX660Ti neće moći vrtiti kak se spada
meni se to na ivy petici/8GB/560ti vrtilo bez greske na mid/high 1080, s uvik solidnom zalihom fps-ova.

Citiraj:

ok je igra, oldskul pranje i kad je usporedim s doom-om novim, ima pricu covjece...eeeej :D

nex 06.08.2016. 20:52

Citiraj:

Uzmi odmah i sequel/prequel/standalone expansion The Old Blood. Osim obicnih Nazija mozes kokati i grammar Nazije. :D

Brko 06.08.2016. 23:05

@flyer1

Riješio prva 4 nivoa vrlo detaljno. Sviđa mi se igra za sada.
Ali DOOMu ni do koljena :)

@nex
Expanzija bude malo pričekala. Kraj ove igre recimo :)

emilblomsky 07.08.2016. 14:47

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2953910)
@flyer1

Riješio prva 4 nivoa vrlo detaljno. Sviđa mi se igra za sada.
Ali DOOMu ni do koljena :)

@nex
Expanzija bude malo pričekala. Kraj ove igre recimo :)

Ok je New order,samo da nema par dosadnijih čeptera,koje se ajde nekako prebrodi!

Brko 07.08.2016. 16:49

Do sada ništa dosadno nisam naletio. Chapter 9 gotov, detaljno sve izviđeno i krekani Enigma kodovi.
A i našao sam puno toga zanimljivoga, od toga izdavajam 2 stvari:

Rabac, Hrvatska je biser Mediterana (zanima me jel netko platio developerima iz Ministarstva turizma :) ):

https://s20.postimg.org/jts2zuc5l/Rabac.jpg

Moj rođendan :D

https://s20.postimg.org/qiymfuxhl/Datum.jpg

Perki 07.08.2016. 21:36

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2954079)
Rabac, Hrvatska je biser Mediterana (zanima me jel netko platio developerima iz Ministarstva turizma :) ):

I onaj vlak s početka kojim stižeš u Berlin - zadnja stanica Zagreb - Hrvatska. Bit će da je netko od naših imao prste u svemu tome.

Nego jer se to meni čini ili ID ima gadnih problema s FPS-om. Ovdje, i u Rageu (navodno, nisam igrao) cap je na 60 FPS-a. Postoji komanda za konzolu za otključat cap, ali se i igra ubrza barem jedno četiri puta, tak da ništa od toga. U Doomu-u je recimo, FPS zaključan na 200, pretpostavljam iz sličnih razloga.

emilblomsky 09.08.2016. 12:01

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2954079)
Do sada ništa dosadno nisam naletio. Chapter 9 gotov, detaljno sve izviđeno i krekani Enigma kodovi.
A i našao sam puno toga zanimljivoga, od toga izdavajam 2 stvari:

https://s20.postimg.org/jts2zuc5l/Rabac.jpg

Moj rođendan :D

https://s20.postimg.org/qiymfuxhl/Datum.jpg

Ma ok je igra ,nega sam mislio na dijelove kad se vratiš u sklonište pa moraš tražiti ovo i ono.To mi je bilo dosadno,ali dobro,ne može se samo pucati cijelo vrijeme.Btw,Brko jel igraš na Uber?Jer onda postane zaj.....?
A u igri smo mi provincija raicha,ne?Di će na more ako ne kod nas?
Usput Perki,jel Rage radi na amd karticama?Znam da je bilo prije neke frke oko toga ,a ne znam dal su riješili?
Jer baš bi je mogao malo zaigrat!

Brko 09.08.2016. 20:57

Gotovo. Igra je zabavna. Nije kao DOOM dobra, ali je OK. U svakom slučaju bolja nego zadnja 2 Wolfa koja sam igrao na PC-u (onaj iz 2001 i onaj iz 2009).

Odigrao oba timelinea, Wyatt i Fergus. Ali izgleda da ima bug za achievement "Heart Of Gold".
Đubre se neće unlockat iako sam ubrao svih 132 collectables predmeta. Neki pišu da se random otvori nakon nekog vremena, a neki vele da im se nije unlockalo uopće.

https://s20.postimg.org/5lau0qr61/Wolf01.jpg

https://s20.postimg.org/59tdnzaq1/Wolf02.jpg

Odličan "Jimi Hendrix" u Wyatt timelineu :D

Roso 30.09.2016. 20:38

Jesu li popravili vsync i screen tearing? Prova sam "demo" i screen tearing je grozan, gotovo je neigrivo. Inače, čini mi se zanimljiva igra i kupio bi je, pošto je sad dosta jeftina.

Brko 30.09.2016. 20:41

Na GTX970 nisam primjetio tearing. Na 1070 je nisam još pokrenuo.
Mogu probat pa javim.

Roso 04.10.2016. 10:21

A evo već se par dana mučim sa tim. Vsync radi, jer je igra zakucana na 60 fps, ali screen tearing je uistinu nepodnošljiv, nisam ovako nikad vidio. Surfajući, vidim da jako puno ljudi ima problema sa tim, i nikad nije riješen.

Nekakav napredak je vidljiv (u biti ovo potpuno ukloni screen tearing) kada igram windowed. Ali to mi i nije baš rješenje, jer dođe tu i tamo do nekakvog stuteringa (iako je fps na 60). U igri ima čak i opcija fullscreen windowed, ali to ne čini nikakvu razliku, čak mi se čini da ta opcija ništa ni ne uradi, jer ne bude nikakve vidljive promjene kada stisnem apply.

Za usporedbu, poslije ovoga sam baš sinoć malo upalio Doom. Inače nije moj tip igre ali zaigram čisto da vidim mogućnosti novokupljenog hardwarea. I to je apsolutna tehnološka simfonija! Tako gladak gameplay i sam prikaz obara s nogu! Nije mi neki gušt klanje beskonačnih beštija ali gušt je čisto zbog same lakoće i "glatkoće". Dojam bude pogotovo potenciran nakon ovako problematičnog Wolfensteina (koji mi se i dalje čini uistinu zanimljiv).

Brko 04.10.2016. 11:52

Drugi je engine. Wolf je idtech5 a doom je 6. Srećom.
Velim, nisam imao tearing, barem ne primjetan. Ali sam imao drugačije idiotarije.

Roberto 07.10.2016. 20:36

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2954837)
Gotovo. Igra je zabavna. Nije kao DOOM dobra, ali je OK. U svakom slučaju bolja nego zadnja 2 Wolfa koja sam igrao na PC-u (onaj iz 2001 i onaj iz 2009).

No no no...
Morao sam dić ovo, ne pričaj pizdarije, RTCW je najbolji dio wolf serijala. Točka :D

Po svemu sudeći iduće godine stiže Wolfenstein New Colossus.

Brko 08.10.2016. 09:25

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2975566)
No no no...
Morao sam dić ovo, ne pričaj pizdarije, RTCW je najbolji dio wolf serijala. Točka :D

Po svemu sudeći iduće godine stiže Wolfenstein New Colossus.

RTCW je onaj iz 2001 sa nekakvim demonima i to? OK je, ali je WNO bolji :) i po priči i po dinamici.

Disco 09.10.2016. 12:40

I ja bi rekao da je RTCW trenutno naj wolf igra, ali to mozda prica i nostalgija iz mene...
Ovaj zadnji i dodatak su mi isto odlicni!

Meni je cak dobar i onaj wolf iz 2009-e koji su svi popljuvali....mozda ja samo volim sve sa markicom wolfa :D

Roberto 11.10.2016. 15:37

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2975632)
RTCW je onaj iz 2001 sa nekakvim demonima i to? OK je, ali je WNO bolji :) i po priči i po dinamici.

Meni je ipak RTCW overall bolji.

1. RTCW
2. W:NO
3. W:OB
4. W

Meni je ipak RTCW fantastična igra, pogotovo uzevši u obzir kad je nastala.
Velika je šteta što Enemy Territory SP nikad nije bio dovršen, jebački bi to ekspenžn bio :D

Wolf is 2009 je meh, ali je ipak Wolf :D

Petar332 19.10.2016. 12:18

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2976702)
Velika je šteta što Enemy Territory SP nikad nije bio dovršen, jebački bi to ekspenžn bio :D

ma neka, zato je ispao jebački MP, još dan-danas se igra naveliko :D

Chuxonja 25.10.2016. 20:08

I bolje da je SP failo, mislim da nikad nebi bio tolko popularan da je to uspjelo :)

Roberto 27.10.2016. 22:32

Ma sve pet, kužim to, samo ja nikad nisam bio MP fan, pa mi to ne znači niš :D

Stratofortress 28.10.2016. 23:52

Citiraj:

Autor Disco (Post 2975974)
I ja bi rekao da je RTCW trenutno naj wolf igra, ali to mozda prica i nostalgija iz mene...
Ovaj zadnji i dodatak su mi isto odlicni!

Meni je cak dobar i onaj wolf iz 2009-e koji su svi popljuvali....mozda ja samo volim sve sa markicom wolfa :D

RTCW je veći klasik od originala...
Onaj iz 2009-te mi je odvratan jer te forsira igrati (unlockovi) u zelenom tonu (Veil).

Remixer 04.11.2016. 20:45

Ja danas počeo ovo igrati (nakon FC4 i DOOM-a, ali DOOM sam deinstalirao nakon sat igranja) dok je Wolfić puno puno bolji od DOOM-a (ali ne i od FC4) barem meni.
Tek sam na Chapter 3 sad i ne vuče me toliko da igram, pogledat ću film pa se onda vratit igrat. Kasnije ću moći ocjeniti igru, ali za sad mi je više dobra neg' loša (ali daleko od FC4 koja mi je bila skoro pa odlična igra).

Remixer 06.11.2016. 22:11

Odustao nakon nekih 40% progresa... nije mi sjela...

Spikeman 08.09.2017. 10:39

kupio prije koji dan ovo za PS4 za mizernih 37kn, mislim da je najnize bilo 29kn na storu :D
probao malo da vidim kak zgleda, sve se super vrti, 60fps i ono kaj me zacudilo pod update history samo jedan jedini update, svaka cast devovima :goood:

Mommistake 08.09.2017. 10:51

Kupio za PS4 i kažeš kako sve vrti super?

Kaj i za PS4 treba paziti kako će igra raditi? To je nešto novo?

Master_Hrc 08.09.2017. 11:27

Citiraj:

Autor Spikeman (Post 3100409)
kupio prije koji dan ovo za PS4 za mizernih 37kn, mislim da je najnize bilo 29kn na storu :D
probao malo da vidim kak zgleda, sve se super vrti, 60fps i ono kaj me zacudilo pod update history samo jedan jedini update, svaka cast devovima :goood:

E a koje drivere imas za grafu, i na koliko ti proc radi? :lol2::lol2::lol2:

Spikeman 08.09.2017. 11:46

Hehe, a cujte vjerovali il ne, ima i devova koji i na konzolama zaseru stvar, koliko god bi trebalo bit plug & play i super optimizirano jer imaju samo jedan hardware za koji moraju optimizirat svoju igru, nekima i to ne uspjeva...

Tipa just cause 3, uzas od optimizacije, frejm dropovi na svakom koraku, bas ono frustrirajuce iskustvo, slicna stvar infamous second son, igram ga zadnjih par dana, 90% igre sve radi super i onda na momente dobijes slide show di se prakticki nemres pomaknut dok se scena ne odblokira.
Mad max, vecinom sve super ali isto tako jedno podrucje mape valjda radi na 10fps
Firewatch kad je izaso, bio je neigriv na ps4, a pricamo o indie igri koja ima samo story od par sati i grafiku koja je bezveze.
Tak da, ima toga, bolje se informirat prije kupnje :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21.