PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield 4 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=247267)

Hellhound 08.08.2013. 21:08

Citiraj:

Autor Full Throttle (Post 2441231)
ma nisu problem ti silni DLC-i. čovjek bi rado kupil kvalitetan komad igre sa zabavnim multiplayerom. problem je da se ti DLC-i bez problema izbacuju, a u isto vrijeme se nemogu/ne želi osigurati serveri bez cheatanja, bugova i boljeg autobalansera.

To je jer oni to gledaju ovako:
-stabilni serveri bez cheatera, igra bez bugova i autobalans = bolje igrace iskustvo, vise zabave, nista profita(dapace trosak)
- dlc= nove stvari za igrace, vise profita

Naravno takvo razmisljanje ima u sebi itekakvih mana ali eto pali i donosi lovu.
A kompanije rade sto donosi lovu.
Takoder kad bi potrosaci bili ujedinjeni i znali sto hoce, sto se tolerira a sto ne itd...bila bi to druga prica.
Al jbg ovo je Zemlja -asshole edition a ne utopia edition.
Ko vam kriv sto niste preorderali i dobili utopia edition free :P

Full Throttle 09.08.2013. 06:50

sve je to meni jasno. ljudi su ovce pa ih treba šišati

Neo-ST 09.08.2013. 11:13

Znači treba osnovat sindikat potrošača?

RaWeN 09.08.2013. 12:46

Citiraj:

Autor Full Throttle (Post 2441396)
sve je to meni jasno. ljudi su ovce pa ih treba šišati

Pa tako kapitalizam funkcionira. Nisu ludi da vuku poteze koji će im donit manje love.

Romano.Cule 13.08.2013. 19:26

Mislim da sam pronasao najpovoljnije mjesto za kupnju BF4. 32.99 eura.I jos imate 1 euro popusta na moj referal link http://alturl.com/qy9qp

jopis 20.08.2013. 17:32

http://www.youtube.com/watch?v=m4Fm570WHwk

Trailer sa gamescoma od maloprije.
Opako izgleda sve :)

hammer_of_thor 20.08.2013. 17:32

Nove mape, novi clip.
Prilično dobro :)

RaWeN 20.08.2013. 20:14

Trailer predobar kao i uvijek. Nova BF pjesma mi se ne sviđa. Očajno šta su stavili naglasak na pomorske bitke, nema ništa dosadnije od toga. Ostalo više manje već viđeno.

Delpiero 20.08.2013. 20:26

Izgleda super, samo još jedan detalj treba provjerit... hoće li bit tako i kad se instalira i pokrene :kafa:

trpi 20.08.2013. 20:35

da bar jetovi ostanu overpowered, ako slucajno oslabe - ostajem na bf3 :D

Neo-ST 20.08.2013. 21:15

Jedva čekam novi Retardfield, kako kažu u onom crtanom, "putting knuckleheads in control of war machines since 1942." :D

MadBoY 21.08.2013. 09:15

Battlefield 4 Open Beta in October

Citiraj:

Available for all gamers on PC, X360, and PS3, the beta will feature the Siege of Shanghai map in the classic Battlefield Conquest mode. Battlefield 3 Premium members and those who pre-order the Battlefield 4 Digital Deluxe Edition will have access to the exclusive beta early October for three days. Following that, the open beta will kick off. This will be the perfect opportunity for everyone to Prepare 4 Battle before the October 29 launch.
Battlefield 4 Premium
Citiraj:

During the conference we also announced Battlefield 4 Premium. Designed with our fans in mind, this membership will give players two weeks early access to five future Battlefield 4 expansion packs. Premium users are also prioritized in server queues and will enjoy unique camos, emblems, dogtags and more. Watch the Battlefield 4 Premium trailer below for the very first details of the upcoming expansion packs.

Sinac 21.08.2013. 09:19

Sve to izgleda lijepo i šareno ali nakon BF Bad Company 2 i usporedbe s BF3 ipak ću pričekati BF Bad Company 3.

jopis 21.08.2013. 09:32

Citiraj:

Autor Sinac (Post 2446409)
Sve to izgleda lijepo i šareno ali nakon BF Bad Company 2 i usporedbe s BF3 ipak ću pričekati BF Bad Company 3.

Načekat ćeš se ;) BadCompany franšiza je sasvim sporedna stvar, i kako su gospoda iz ea objasnili prije par mjeseci, nemaju je baš u planu razvijati dalje u nekim pravilnim vremenskim razmacima od svake 2g kako ide bf franšiza inače. A i usporedba ti je sasvim bezveze, budući da bc2 nema apsolutno nikakve veze sa bf3, to su odvojene franšize i totalno različito zamišljene igre.
No, dosta o tome, tema je bf4 ;)

Pogledao sam jučer gamescom prezentaciju, zanimljivo izgledaju promjene u odnosu na bf3, jasno je da vizualnog pomaka teško može biti, zato je ugodno iznenađenje mapa sa vremenskim neprilikama (valovi, nasukavanje broda, navodno korištenje aa topa na brodu onom ko ga se prvi dočepa). Još samo da srede hitreg kak spada, i nađu servis za detekciju čiterskog smeća koji će raditi bolje nego jadni beskorisni punkbuster i sve5:fiju:

Sinac 21.08.2013. 10:29

Citiraj:

Autor jopis (Post 2446411)
Načekat ćeš se ;) BadCompany franšiza je sasvim sporedna stvar, i kako su gospoda iz ea objasnili prije par mjeseci, nemaju je baš u planu razvijati dalje u nekim pravilnim vremenskim razmacima od svake 2g kako ide bf franšiza inače. A i usporedba ti je sasvim bezveze, budući da bc2 nema apsolutno nikakve veze sa bf3, to su odvojene franšize i totalno različito zamišljene igre.
No, dosta o tome, tema je bf4 ;)

Pogledao sam jučer gamescom prezentaciju, zanimljivo izgledaju promjene u odnosu na bf3, jasno je da vizualnog pomaka teško može biti, zato je ugodno iznenađenje mapa sa vremenskim neprilikama (valovi, nasukavanje broda, navodno korištenje aa topa na brodu onom ko ga se prvi dočepa). Još samo da srede hitreg kak spada, i nađu servis za detekciju čiterskog smeća koji će raditi bolje nego jadni beskorisni punkbuster i sve5:fiju:

Ma znam da ću se načekati dok se ne pojavi BFBC3. Jedino mi BF3 toliko odudara od BFBC2 da sam se pomirio da BF3 daje osjećaj igre kao BF2 s boljom grafikom. I znam da nemaju igre jedna veze s drugom, zato i spominjem da svi traileri izgledaju nabrijano do jaja, šareno, čini mi se da je i drugačiji FoV nego što je po defaultu u igri, jedno je gledati te trailere a drugo je upravljati virtualnim likom u igri. Sjetite se samo kako dobro izgleda trailer tenkovske bitke u BF3 a koliko je drugačiji osjećaj kad čamiš u tom istom tenku i buljiš u zeleni ekrančić.
Moj zaključak je da se BF4 sveo na BF3 sa ServicePackom1 i novim mapama. Nekome je to OK, nekome ne, ovima u EA je to dovoljno dobro da opet izmuzu novce od igrača.

jopis 21.08.2013. 10:45

Citiraj:

Autor Sinac (Post 2446419)
Moj zaključak je da se BF4 sveo na BF3 sa ServicePackom1 i novim mapama. Nekome je to OK, nekome ne, ovima u EA je to dovoljno dobro da opet izmuzu novce od igrača.

Tako je, to mi svi znamo i slažem se s tobom, što je i logičan slijed stvari (bf4 = dorađeni bf3), lakše je tako nego opet ići raditi sve iznova (bf2 je bio sasvim nova igra, bc2 opet novi engine i sve novo, pa bf3 kompletna mehanika igre i engine novi), ali kad nema druge alternative, niti približno tako kvalitetne i raznolike u tom žanru igara, pa će opet velika većina igrača bf3 kupiti i bf4. Imho, nije toliki problem kupiti igru, pogotovo kad je dobra i zanimljiva, problem su premium peezdarije i uzimanje love na taj način, to je baš onako, fegetski.

orbital_station 21.08.2013. 14:46

Morat će se opet lova pljunut.
Igrao sam originalni bf3 i teska srca sam dao pare, mislim da je bilo nekih 150 kn ili nesto.
Nisam imao nikakavu ekspanziju niti premium.

Dal postoji kakav trial period ili nesto, nebi htio kupit pa da mi se ne svidi ili da mi steka na mom kompu.

Schone 21.08.2013. 14:52

ima beta , koju ce dobiti premium igraci ili igraci koji su kupili medal of honor warfighter limited edition

MadBoY 21.08.2013. 16:55

Svi ce moci igrati betu, samo ce ju ovi koji imaju BF3 Premium i koji su narucili BF4 imati 3 dana vise za igrati.

Full Throttle 21.08.2013. 17:35

ma još bi im oprostil te premium gluposti da srede čitere i bugove tipa hitreg. jednostavno ak nebi imal para nebi kupio DLC/Premium i bok, tak i onak ne daju prednost u samoj igri.

orbital_station 22.08.2013. 17:02

Kad bi tebala izac beta?

Mario92 25.08.2013. 12:38

MadBoY 26.08.2013. 21:55

Citiraj:

Autor orbital_station (Post 2447096)
Kad bi tebala izac beta?

Par postova iznad imas sve napisano. Odgovor na ovo pitanje ali i na pitanje iz proslog posta. Malo potrazi.

mamutarka 09.09.2013. 20:12

https://lh3.googleusercontent.com/-c.../systemreq.png

MAGARAC 09.09.2013. 20:16

Ovih 3gb u prijevodu znaci AMD..

PointDexter 09.09.2013. 21:37

Ovo sa minimum zahtjevima mi se čini malo pretjerano.

D1viry 09.09.2013. 21:49

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 2457769)
Ovo sa minimum zahtjevima mi se čini malo pretjerano.

Zašto?
Pa tu ne možeš pogasiti hrpu efekata jer bi imao prednost pred drugim igračima. Ni u BF3 ne možeš pogasiti bog zna šta. Malo kozmetike, ali svejedno je zahtjevna igra.

Rino 09.09.2013. 22:41

BF3 System requirements:

http://www.abload.de/img/bf3rp9f.png

Recommended je obično minimum za ono što ja smatram prihvatljivim.

Jedno je singleplayer (kojeg niti ne igram), a drugo multiplayer sa 64 igrača!

Uzmem li ovo u obzir trebat ću jači PC ukoliko ovo želim gurati na 100+ FPS i iskoristiti sve blagodati 120Hz monitora!

Skok u povećanju zahtjeva svih nadolazećih igara sam ionako očekivao budući da dolazi do smjene generacija konzola!

Neo-ST 09.09.2013. 23:18

Se*u kvake da bi se hardver prodavao, ne zaboravite da je EA-u na prvom mjestu novac, pa novac, pa onda igre ;)

Paxton 09.09.2013. 23:29

a sta oni imaju sa proizvodjacima hardvera? uostalom, za BF je poznato da je recomended u biti minimum za ugodno igranje (ukoliko nisi mazohista)...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:34.