![]() |
Citiraj:
-stabilni serveri bez cheatera, igra bez bugova i autobalans = bolje igrace iskustvo, vise zabave, nista profita(dapace trosak) - dlc= nove stvari za igrace, vise profita Naravno takvo razmisljanje ima u sebi itekakvih mana ali eto pali i donosi lovu. A kompanije rade sto donosi lovu. Takoder kad bi potrosaci bili ujedinjeni i znali sto hoce, sto se tolerira a sto ne itd...bila bi to druga prica. Al jbg ovo je Zemlja -asshole edition a ne utopia edition. Ko vam kriv sto niste preorderali i dobili utopia edition free :P |
sve je to meni jasno. ljudi su ovce pa ih treba šišati
|
Znači treba osnovat sindikat potrošača?
|
Citiraj:
|
Mislim da sam pronasao najpovoljnije mjesto za kupnju BF4. 32.99 eura.I jos imate 1 euro popusta na moj referal link http://alturl.com/qy9qp
|
|
Nove mape, novi clip.
Prilično dobro :) |
Trailer predobar kao i uvijek. Nova BF pjesma mi se ne sviđa. Očajno šta su stavili naglasak na pomorske bitke, nema ništa dosadnije od toga. Ostalo više manje već viđeno.
|
Izgleda super, samo još jedan detalj treba provjerit... hoće li bit tako i kad se instalira i pokrene :kafa:
|
da bar jetovi ostanu overpowered, ako slucajno oslabe - ostajem na bf3 :D
|
Jedva čekam novi Retardfield, kako kažu u onom crtanom, "putting knuckleheads in control of war machines since 1942." :D
|
Battlefield 4 Open Beta in October
Battlefield 4 Premium
|
Sve to izgleda lijepo i šareno ali nakon BF Bad Company 2 i usporedbe s BF3 ipak ću pričekati BF Bad Company 3.
|
Citiraj:
No, dosta o tome, tema je bf4 ;) Pogledao sam jučer gamescom prezentaciju, zanimljivo izgledaju promjene u odnosu na bf3, jasno je da vizualnog pomaka teško može biti, zato je ugodno iznenađenje mapa sa vremenskim neprilikama (valovi, nasukavanje broda, navodno korištenje aa topa na brodu onom ko ga se prvi dočepa). Još samo da srede hitreg kak spada, i nađu servis za detekciju čiterskog smeća koji će raditi bolje nego jadni beskorisni punkbuster i sve5:fiju: |
Citiraj:
Moj zaključak je da se BF4 sveo na BF3 sa ServicePackom1 i novim mapama. Nekome je to OK, nekome ne, ovima u EA je to dovoljno dobro da opet izmuzu novce od igrača. |
Citiraj:
|
Morat će se opet lova pljunut.
Igrao sam originalni bf3 i teska srca sam dao pare, mislim da je bilo nekih 150 kn ili nesto. Nisam imao nikakavu ekspanziju niti premium. Dal postoji kakav trial period ili nesto, nebi htio kupit pa da mi se ne svidi ili da mi steka na mom kompu. |
ima beta , koju ce dobiti premium igraci ili igraci koji su kupili medal of honor warfighter limited edition
|
Svi ce moci igrati betu, samo ce ju ovi koji imaju BF3 Premium i koji su narucili BF4 imati 3 dana vise za igrati.
|
ma još bi im oprostil te premium gluposti da srede čitere i bugove tipa hitreg. jednostavno ak nebi imal para nebi kupio DLC/Premium i bok, tak i onak ne daju prednost u samoj igri.
|
Kad bi tebala izac beta?
|
|
Citiraj:
|
|
Ovih 3gb u prijevodu znaci AMD..
|
Ovo sa minimum zahtjevima mi se čini malo pretjerano.
|
Citiraj:
Pa tu ne možeš pogasiti hrpu efekata jer bi imao prednost pred drugim igračima. Ni u BF3 ne možeš pogasiti bog zna šta. Malo kozmetike, ali svejedno je zahtjevna igra. |
BF3 System requirements:
http://www.abload.de/img/bf3rp9f.png Recommended je obično minimum za ono što ja smatram prihvatljivim. Jedno je singleplayer (kojeg niti ne igram), a drugo multiplayer sa 64 igrača! Uzmem li ovo u obzir trebat ću jači PC ukoliko ovo želim gurati na 100+ FPS i iskoristiti sve blagodati 120Hz monitora! Skok u povećanju zahtjeva svih nadolazećih igara sam ionako očekivao budući da dolazi do smjene generacija konzola! |
Se*u kvake da bi se hardver prodavao, ne zaboravite da je EA-u na prvom mjestu novac, pa novac, pa onda igre ;)
|
a sta oni imaju sa proizvodjacima hardvera? uostalom, za BF je poznato da je recomended u biti minimum za ugodno igranje (ukoliko nisi mazohista)...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:34. |