![]() |
|
Citiraj:
|
Šta reći, COD se prestao proizvoditi I poceo klonirati vec odavno. Mislim naravno da ima posebnih slucajeva koji ce nastaviti financirati ovakav model posla I onda se zapitati zasto vise nitko u industriji ne inovira.
Iskreno jedino sta mene iz godine u godinu cini veselim kad COD izlazi, je to sto mogu otici na PCekspert i malo se nasmijat uz salicu caja i Ivanove komentare. |
Ljudi vide da igra ne valja, puna problema i rušenja ali i dalje se kupuje. Nevjerojatno.
Bravo za Activision kad uspiju zaraditi s lošim proizvodom nad takvim ljudima. U prvom danu Ghost zaradio milijardu dolara. |
A gle, danas nešto prodati je dosta jednostavno, pogotovo ako iza tebe stoji tolika kompanija, koja je daleko poznata po dobrim igrama...
TOP-SHOP svi poseru pa prodaje masu stvari... Kako nebi jedan Activision. |
Citiraj:
Citiraj:
|
..zasada ide polako. Radi kombinacija SMG + extra spremnici
i juranjava ko muha bez glave :D Što je najbolje, to sve ide glatko na srednjim detaljima na 3 godine starim komponentama:D |
ivane jel ti to igras na 1080p? meni sve iznad 720p ubija preformanse igre u temeljima (bez obzira na detalje).
|
ja sam stavio na 1920x1080, e sad čekam da nabavim engleski jezik za ovu igru da vidim kako sam postavio opcije grafike,
jer zasada nabadam po opcijama na poljskom, ali mislim da je između "visoki" i "niski" valjda medium. |
o bogte. ja ne mogu nikako. sada je jos pocelo laggat i prisutan je stalan microstuttering koji me ubija + fov 65 od kojeg mi slabo dode.
|
Odigrao single, its fun, al nista novina, par noteworthy misija i ostalo sve ko u svakom cod
btw je primjetio netko da je enemy ai i animacije isti ko u prvom codu :D |
jel još neko ima problem sa Random Freezom i Fatal Error D3D? Čitao sam na netu da ih puno ljudi ima bez obzira na jačinu konfe...?
|
potvrđujem da poljska igra sa engleskim jeziko (cca. 1.2 gb download)
radi odlično! |
|
Citiraj:
A budući da su se zabavili, kupit će i iduće godine. I opet će se ljudi ovdje i ostalim "expert forumima" čuditi kako to da se igra opet prodaje "sve u šesnaest". |
Citiraj:
|
Citiraj:
I za to odlično dođe, bezglavi run & gun u Crancked modu ili ako imam više vremena koji S&D. Zapravo mi je teško reći što sam točno trebao očekivati od ovakve igre. No, pljuvanja koja igra dobiva su često besmislena. Nema igra koja nema neke svoje probleme. |
Citiraj:
|
Pošto mi je iz ne znam kojeg razloga nestao post ponavljam pitanje - jel probao netko pokrenuti Ghosts na 4 gige RAMa?
|
Citiraj:
i prije toga je bilo moguce pokrenuti igru na 4gb, ali samo pomocu fixa |
Po novom zadnji patch ponistava limit od 6GB RAMa, sada je stavljen limit na 4GB.
edit: Preduhitrio me The Comedian. Inace da pitam ako je netko isprobao. Taj limit sada vrijedi samo za MP ili i za SP? Radi SP. :) edit #2: Igra se rusi odmah na pocetku nakon loadanja... zasteka, pojavi se crni screen i baci me van na desktop |
Citiraj:
Recimo na svojoj 580GTX sa 1025 na 1100. |
Ovo je vjerovatno najbolja camping igra/nastavak svih vremena. Mape su prevelike, mjesta za postavljanje šatora posvuda. Ukoliko se ekipa ne miče nemoguće ih je vidjet.. :)
|
Citiraj:
ma to:lol2: najbolje je fino zavalit se na HC u onoj mapi sa onim dvorce sa prigušivačem i samo čekat ove koji jurcaju:goood: |
jel valja single player kampanja?
|
Citiraj:
|
SP odigran i zaboravljen, igra deinstalirana i image izbrisan.
Dao sam šansu Ghostovima i igra nije loša koliko je, u nedostatku bolje riječi, konfekcijska. Jednostavno nema wow! faktor, nema osjećaja postignuća. Da ne govorim o neobjašnjivim trzanjima na konfi u sigu ili o činjenici da sam nekoliko puta provjeravao da li igram u pravoj rezoluciji jer su mi se vojnici na 30ak metara činili prezrnati. Inače ne podržavam piratluk (kvragu, samo na Steamu imam 200-tinjak igara), ali u ovom slučaju mi je solidnu lovu zadržao u džepu. Da igra košta 5 ili 10$, možda bi i razmislio da je kupim, ovako presuda je - uninstall i delete. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dajte malo recite kako vam radi ova igra?
Meni npr bf4 sa svime na high, 2xmsaa, vsync on, SSAO, singleplayer 45-60 FPS-a, a ovo govno moram posikljucivat sve zivo i vuce se ko krepana kokos, cak sam skuzio da ako texture stavis na medium igra vise uopce nije u nativnoj rezoluciji :( Ima li neka caka? Konfa iz potpisa. (reza monitora je 1280x1024) 332.21 nvidia driveri, apdejtani winsi i sama igra ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:46. |