![]() |
I ja bi trebal po 10.000 metala, kristala i deuterija pa ak' ima koja dobra dušica da mi pomogne.
Inače sam na 1:151:12.:) :) :) :) |
1:86:4 is your friend :D
|
Citiraj:
|
Dobro, podnio sam zahtjev .. nick the same Zond, Planet Almaz :)
|
Citiraj:
Metal 4 Power ( za sat vremena ) 3 Kristal 1 Pa ti reci :p |
E sad mi objasnite taj princip zivota u plemenu? Dobijem neke posebne opcije, automatska obrana :D, drang nach Osten i slicno?
|
Citiraj:
|
Pa to je to :)
CRO je Tag i samo jedan tim može imati taj tag ! Bio to CRO Fire ili bla bla .. :P Dobro došao ! Odi pod savez i nađi link te na linku pročitaj malo o svemu... |
Citiraj:
Kristalni rudnik (Stepen 6) Deuterium sintetizar (Stepen 3) Solarna elektrana (Stepen 7) ........ Fali mi malo deuteriuma pa da se apgrejdam |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kristalni rudnik (Stepen 6) Deuterium sintetizar (Stepen 3) Solarna elektrana (Stepen 7) ........ Fali mi malo deuteriuma pa da se apgrejdam |
Ja bih zamolio sve iz CRO saveza da ne napadaju Killers savez jer ima nas dosta sa ovog foruma, a i vecina su pocetnici...
Naravno nitko iz naseg saveza nece vas napadati... Pozdrav :beer: |
Ja sam u okruzenju sa Athena savezom , 10 planeta je popunjeno, 4 je Athena.
|
Ja sam u sustavu sa BDom :)
|
Pa koliko saveza ima sa ovog foruma?
Bilo bi dobro da sklopimo neki mirovni pakt o nenapadanja i za kraj ostavimo fight svih fightova da se vidi tko je najjači, a do tada MIR. :) :beer: |
A zašto jednostavno svi ne dođete u cro savez pa da bude samo jedna savez a ne ovako ima hrpa saveza
|
Pa koliko saveza ima sa ovog foruma?
Bilo bi dobro da sklopimo neki mirovni pakt o nenapadanja i za kraj ostavimo fight svih fightova da se vidi tko je najjači, a do tada MIR. :) :beer: |
Koalicija Saveza sa PCE... lagana kooperativa ;)
|
Citiraj:
Prije smo osnovani... Ne kazem da se netko treba pridruziti, samo kazem da se ne napadamo, nekakav pakt ili nesto... |
Hihi .. Bolje rat nego pakt, bolje grob nego rob :rolleyes: :p
:D |
Ja sam se kandidiral, nick mi je Zlikovski.
Imam jedan bod :D |
Citiraj:
|
A cuj sta da kazem :D cudni smo ali necemo napadati kolege tj pricati cu sa vodjom sputnikom aka BD-om pa ce on reci da necemo se napadati :)
Bar dok nepobijemo sve ostale ;) |
killersi vidim imaju svojih problema :D
Meni je neki manijak opsovao mater pa sam ga bio prisiljen prijaviti pa će na lagano hlađenje na 24h :D |
Sve neki agresivci oO
|
Citiraj:
Nema rata... Edo je kreten :argue: :beer: |
Kak stojite sa privredom... struja mi se topi ko gajba pive u BBB autobusu.
Rudnik metala 6 Kristalni rudnik 5 Deuterium 3 :( Solarna elektrana 7 Fabrika robota 1 - valjda nakon toga je major upgrade kad se moze nes i proizvoditi. Uglavnom struja je blizu kraja... a nova razine struje trebam preko 1200 metala :o |
287 (rank 5073 of 7310)
Metal Mine (Level 12 ) Crystal Mine (Level 10 ) Deuterium Synthesizer (Level 6 ) Solar Plant (Level 10 ) Fusion Plant (Level 3 ) Robotic Factory (Level 5 ) Shipyard (Level 6 ) Metal Storage (Level 2 ) Research Lab (Level 3 ) 18 (Mijesto 626 von 1133) Rudnik metala (Stepen 9) Kristalni rudnik (Stepen 7) Deuterium sintetizar (Stepen 3) Solarna elektrana (Stepen 8) Fabrika robota (Stepen 2) Fabrika brodova (Stepen 1) Magacin matala (Stepen 1) Istrazni labor (Stepen 1) hehe:D |
Citiraj:
Pogledaj si pod tehniku kaj ti treba. |
Citiraj:
treba mu samo shipyard a ne trosi deuterium |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |