![]() |
Nije GP jedina trgovina Android aplikacijama. Postoje još GetJar, AppDrawer,...
|
Citiraj:
|
Meni se jos nekako najvise svidja blagajna.net. Ekipa je napravila besplatnu android aplikaciju za fiskalnu blagajnu. Snimi se na mobitel, ubace potrebni podaci i ona je spremna za rad. Kao internet koristi internet mobilni promet i to je sve super funkcionira. Na njihovim stranicama postoji ponuda za korisnicku podrsku. Jedan je paket jeftiniji i on mislim samo nudi korisnicku podrsku a drugi u ponudi ima i printer koji mozes koristiti uz aplikaciju (njega ionako moras imati kako god, ima sve objasnjeno na njihovoj stranici u yt videima)
Ekipa koja uzima one vipove stickove - nije li jeftinije imati mobitel koji moze glumiti AP i koristiti njegov mobilni internet? Mislim,nije to neka usteda, ali usteda je... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zna netko kako fiskal1 rješava naknadnu fiskalizaciju, ono što ne prođe iz prve?
|
Fiskal1
Code:
Ukoliko imate puno artikala a sve ih već imate u nekom excel formatu, onda je ovo najlakši način da svoje podatke prebacite u tablet računalo. Imam petstotinjak artikala pa da ne upisujem jedan po jedan. Tu mač posla. U prvom retku mi STOJI #REF!<==BROJ GREŠAKA U stupcu O mi se ne pojavljuje ni jedna greška. Kada u stupcu T stisnem Prebaci podatke iz tablice otvara mi se Visual basic debuger s porukom: Run time error '13': Type mishmatch Kad pokrenem Debug imam žuto označen slijedeći redak: hr_gr = Sheet 15.Cells(1, 15).Value Zna li netko što me žulja? :grrr: |
Citiraj:
otvori u office 2010 praznu tablicu za prebacivanje podataka i svoje artikle kopiraj jedan po jedan stupac al prije toga uredi porezne grupe i grupe artikala jer kad ti izbaci gresku mos se j...t :-) ima li koji software za daljinsku kontrolu a da je isproban sa ovim tabletom? |
Citiraj:
|
Tablica je u fromatu xls ili xslx? Ako je xlsx, probaj je prebaciti u xls.
|
probaj u office 2010 otvorit xlsx je tablica
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije valjda jedan po jedan, može to i za sve odjednom? Ima kakvo izvješće tipa "nefiskalizirani računi unutar x dana"? |
Citiraj:
|
Nazalost,koliko sam vidio samo jedan po jedan. Znaci promet blagajne-taknes crveni racun-fiskaliziraj
Screenshot nemam jer se to desilo samo jednom prije 5 dana. Ali iskljuci internet i izdaj racun pa cete sami vidjeti :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Zar za SS ne pali ona fora power+home?
|
Od 4.0 je po defaultu vol- + power button. Na nekim uređajima treba malo duže držat.
Na gingerbreadu nije bilo neke podrške pa je svaki vendor smislio nešto svoje(ili nije), power + home i slično. |
Hvala za info, baš lijepo što su to sredili u novijim verzijama. Ja sam još na GB, a tu treba root za dobit SS.
|
Besplatna fiskalna - online fiskalna blagajna
Je li proba ko, baš me pita susid koji prodaje drva (par rač misečno) je li iman išta na "crno", pa mi se ovo čini ka zgodno rješenje, a koliko vidin na FAKOFF (FAQ) nema nekih limitacija? |
Za taj neznam ali ja moram frendici (frizerski salon je u pitanju) isto riješit nešto i sad se dvoumim između fiskal1 i vipove blagajne.
Zanima me u svezi fiskal1, gdje on pohranjuje sve te račune i u kom obliku? Kak se radi backup? Kod vipa je sve u cloudu pa nema brige ak šta rikne. Onda jel to plaćanje softwera u fiskalu1 jednokratno ili? Gledao sam neki drugi tablet da uzmem, tipa samsung, al me brine kompatibilnost printera zbog androida. Jel ima netko s tim iskustva? |
Evo izasla nova verzija koja fiskalizira jednim klikom sve racune.
Sto se tice fiskal1 sustava,moze se kupiti samo software i staviti na neki bolji tablet. Postoji premium usluga za cloud koliko sam shvatio,placa se, ali mozes raditi backup besplatno na microsd ili usb stick svaki dan.Placanje je jednokratno. Ima i bluetooth printer s manjim tabletom itd itd,ali najbolje da nazoves sluzbu ili ides na stranice,sigurno ces dobiti vise informacija. Za sada radi sve odlicno u trgovinama,par frizeraja i neki ducani robom. |
Je li iko uspio napravit bar kod na Fiskal1 sranju? Konkretno za vege (artikal & težina)?
|
Ima li netko na Fiskal1 ugostiteljski objekt? Trebaju mi artikli,normativi itd,pa da se izveze iz fiskala da mogu ubaciti u jedan sustav da ne pisem jedan po jedan. Prije bilo u defaultu ali sada je prazno. Hvala .
|
Ja koristim kombinaciju tableta i fiskalphone free, za sada super zadovoljan.Backup vrsi u google cloud koji je isto tako besplatan.Jedina mana je sto mi je zena maznula tablet pa sada moram kupiti drugi:lol2:
|
Treba mi preporuka za neki besplatni program kojem ne treba mreza. Imam neki bezicni printer i potrebno je u androidu unijeti broj i da printer odmah printa racun
|
Citiraj:
Citiraj:
Besplatna je basic verzija, ostale se placaju, koristio san free za test i ok je bila, nije bilo vecih nedostataka. Dobra alternativa je i VIP koja mi je odlicno radila na S3, ali placa se na misecnoj bazi... |
Lokacija, gdje nema fiskalizacije, nesto kao pokus. Vidio sam tu verziju, ali imaju samo gotove tipove poduzeca(kafic, frizerski...), barem mi je to tako izgledalo
|
Pitanje, jel imao tko iskustva sa sporim printanjem računa?
Do čega bi moglo biti ako račun kasni 20 sekundi? |
Spori internet? Fiskalizacija racuna? Frend ima vip homebox, na poziciji gdje se nalazi, nema 3g signala pa svaki racun ima lag od 10tak sekundi, nekad i vise.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11. |