![]() |
Citiraj:
mlad decko, stas. nije old school ko mi starkelje :lol2:. kad se sjetim opposing force-a. to mi je bila najdraza igra. bolja od prvog djela. preso sam je valjda 10 puta. e to su bila vremena :lol2:. :chears: |
Dobro da si to rekao. Možda Black Mesa-ri naprave remake Blue Shifta i Opposing Forcea :D
|
Citiraj:
Oprosti, dirnu me ovakve stvari u srce... :chears: Sutra se ovo skida, radim nocnu jos veceras a HL se ne igra po danu, bar ne kod mene. :D |
Eto :D
Sad mi je prilika da uživam, i to sa poboljšanom grafikom ;) Reklo bi se da se čekanje isplatilo :) |
Koji OS koristi Black Mesa ekipa :D
(screenshot spoiler) |
ovakve stvari me diraju ....napokon nešto novo od HL... :dobar::amen:
|
Skoro mi je suza kanula pod oko krvavo kad je već na introu iskočila porukica o učitavanju:D
|
Auuuuh, tek sad skužio!!!
Pa ja to godinama čekam. Još od orange boxa (kojeg, btw, smatram najboljim dealom otkako je PC gaminga). Još da butter boy najavi/izbaci pokoju mrvicu za tricu i mogu i popušit na portfelju. :D |
Haha :) Ma samo nek oni rade trojku, da izadje za 5 godina, bit će OK. A i ovaj mod je kao da sad igram neku novu igru, totalno zarazno :D
|
se to meni čini ili ima nekih djelova gdje je radnja promjenjena ?
|
takođe skinija al bude se rokalo kad prođe path of exile vikend :D
|
skinuo torrent koji ste dali u ovom topicu,..instalirao igru i što sad :S nema nigdje exe ili tako nešto da pokrenem igru..
|
Citiraj:
Evo dosao sam do dijela gdje sam pobrao pajsera i za sad mogu reci da mi se jako svida, ekipa je napravila odlican posao. :goood: KLIK, KLIK, KLIK... BOOM! :D Citiraj:
Citiraj:
|
http://www.pohrani.com/t/3P/re/4OLiz...4737003182.jpg
:banana::amen: nema me nekoliko dana :D :care::care: |
Citiraj:
|
Odmah sam na početku kod ona dva znanstvenika i jednog zastirata malo zasvirao alarmom pod pultom...odmah frkaaaa :D
http://www.pohrani.com/t/3G/KN/3uXQ5...-21-37-15-.jpg Kako dobro. |
ima dosta promjena tak da me i igra zbunjuje
očekujem neš kaje bilo a idem sasvim kontra prošo sam onu troglavu neman pa sad polako dalje |
Citiraj:
Npr znanstvenici se svadaju oko necega, ovi drugi pak rjesavaju neki zadatak na ploci, ubacivanje Eli Vancea i Isaac Kleinera i njihovi razgovori, pa se onda kasnije Isaac pokazuje veliko zanimanje za headcraba, dobra ideja sto se tice ubijanja zombija sa flarom umjesto da odmah dobis pajsera i te sl sitnice. Ok nisam opcenito daleko stigao s igrom, jer su me te sitnice odvukle paznju, ali daju dinamicnost i raznolikost. :) |
Flare + plin = vatra recimo, ili samo flare, dosta dobra šema, i sviđa mi se. Nisam također daleko dogurao, ali sam sve pretrazio i proučio :D
|
I bolje da ima ovih raznih promjena, dobiješ osjećaj kao da igraš sasvim novu igru :)
|
Kraj... :( a sad čmrljiona dok ne izađe ostatak :D moji dojmovi su da me igra oduševila. Isplatilo se čekati 8 godina. Zvukovi, grafika, fizika - očaravajuće :D naravno, govorim to u odnosu na HL1, a ne u odnosu na današnje slino-i-spermo-proljevačke naslove tipa Krajzis, Kol of Buti, Betlfild i slične "dječje" igrice :D
|
Citiraj:
ja tek lansiral raketu :fiju: |
Citiraj:
|
ovo je vani? Ludilo!
Odoh igrat:D |
Druže, vrijeme igranja (h)?
|
Citiraj:
ja volim lutat okolo |
Ja sam skroz zadovoljan igrom. Grafika sasvim solidna, dijalozi su odlični i ima raznih pošalica i dobrih komentara u njima. Sviđa mi se što ima i žena među znanstvenicima iako izgledaju slično ko da su sestre :D Svaka čast ekipi na modu i vidi se da su se trudili iako je malo predugo trajalo. Gordon Freeman je legenda: šutljivi očalko koji uopće nije obučen da bude vojni specijalac a rastura sve i spašava svijet od aliena iz Black Mese, za mene ovo može biti igra godine. Nadam se da budu i završili ove nivoe koji fale do kraja a da ne bude se još sedam godina čekalo za to :D
|
grafika mi nije toliko ni bitna u igri ali što se grafike tiče ništa posebno (govorim za danas,..u usporedbi s prvim HL je savršeno :) ) ali igra je jako igriva i zabavna...jedino me ubija skakanje na stvari i penjanje strašno je bugovito i milion puta poginem zato što se doktor zaglavi padne ili nešto treće -_- osim toga igra je remek dijelo i sami osjećaj kad šetaš kroz Black Masu je nešto što sam čekao dugooo vremena u HL-u :) još da izbace HL episode 3 i mogu na miru umrijeti ^^
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Opala,link,dobio sam erekciju i skidam :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:26. |