![]() |
Citiraj:
Pa gle samo nas, vaterpolo, rukomet i Dinamo u jednoj večeri. Tko zna što tamo sve imaju u isto vrijeme... |
Gotovo je, razvaljotina 8:2:)
|
pazi ovo, od zadnje 4, 3 su iz ex yu. strašno.
|
Ne znam kak bu rukometaši ovak kasno a jambrali su već nakon španjolaca da im je prekasno...pol bu ih več spavalo...
|
Bravo Lucija :goood:
Bronca u džep. |
Ovo je katastrofa kaj suci dopuštaju, nebu dobro:suicide:
|
Ovi su suci TOTALNA KATASTROFA!
|
Uf, gotovo:)
|
i vaterpolisti i rukometaši su dobili najjače protivnike u polufinalu.... isto kao i lucija danas...
neče nas pa neče! hebemti broncu. |
Ovi Tunižani su teška govna, a Argentinci još veća.
Udaraju bez imalo milosti kao da snimaju Undisputed IV, a suci sve toleriraju, a kad bi se našima progledalo kroz prste onda bi vadili oči! Mrzim takve sportaše. Ali dobro, ovo im je uvertira za batine koje će dobiti od Dinarta i ekipe za dan ipo :) A znamo da se njima puno toga tolerira... Idemo po zlato! |
Citiraj:
|
Sad nek još i sestra nekaj upeca :)
|
ne znam jel tko gledao fra-špa utakmicu, čista sramota šta se puštalo zadnjih deset minuta francuzima, naši će popit batina ko vol u kupusu
|
Šteta za Anu.
|
par sudackih odluka je u najmanju ruku smijesno, da kradu za vazne poene bez da pogledaju u komp, strasno
|
marva kosooka :)
|
Citiraj:
Nisu Francuzi za baciti, ali smo u ovom trenutku kvalitetniji i nadam se da cemo gledati pravednu utakmicu (ili se previse nadam?) :) |
Mi zabijamo sa svih pozicija i tu francuzi nemaju sta traziti. Najveca opasnost nam je razbraniti Omeyera, jer poznaje suteve svih nasih igraca, pogotovo Lackovica.
Ako ga pustimo na manje od 50% obrana, finale je nase. |
Mislim da smo prerano dohvatili vrhunac forme te da lagani pad dolazi u najnezgodnijem trenutku (Francuska).
Ali, ako kojim slučajem možemo (iako sumnjam al drago će mi bit ak griješim) ponovit igru s Danskom onda je svejedno s kim igramo. |
Svjetski rekord Rudiše na 800m. :D
|
Gledam odbojku. Bogmeš su dobre su ove brazilke, ali ima i dobrih japanki. :p
One maličke japanke su interesantne za exibicije. :D |
Ženska odbojka je pravi sport za gledat.
hebo pas mater onima sa HRT-a, bagra glupa. Dinamo im važniji od prijenosa borbe Lucije za broncu u tekwandou i tekme 1/4 finala u kojem igra hrvatska repka. Naravno o formatu prijenosa neću, SPTV može emitirat u 16:9 ali HRT nemože. Više je HRT na TV-u puštao snimke sa olimpijade nego izravne prijenose. http://forum.hrt.hr/viewtopic.php?p=632186#p632186 |
Citiraj:
|
Ošli i đetići:D
|
Peta medalja :)
|
nakon druge četvrtine sam bio "crna gora...... bitch please...", ali do kraja su nas skoro uhvatili, i nije mi bilo baš svejedno.
|
baš me zanima kako će proći rukometaši :goood:
nadam se da će pobijediti !!! |
Da citiram Miću: "Fentestik" :D
|
Citiraj:
|
Dobro su uhranili ovog Omeyera, ide mu večeras.
Svaka čast, bez obzira na sve. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:47. |