![]() |
Citiraj:
Imali su modrića i eduarda i opet nisu bili ni blizu prolaska protiv milana, arsenala,werdera... |
Ti da iole razumiješ nogomet i lovu koja se oko istog vrti znao bi zašto dinamo nije prošao arsenal, milan i werder...
Ovo je koma od momčadi koja igra kako hoće, a trener je taj koji je odgovoran jer nema nikakvih uigranih akcija nego se igra totalno bezveze. |
Palac gore, dinamo se odlično držao protiv arsenala, werdera smo skoro i dobili da nije bole top zapucao dve čiste.
|
Jedino nas je Milan razbio kao Bugarsku skupštinu... :D
|
Ja se toga ne sjećam. To se nije dogodilo. Nikada. :D
|
ja sam zadovoljan plasmanom Dinama u LP jer će opet bit fešta , 7+ golova!
|
Citiraj:
Možda si bio na trgu u Milanu sa Boysima i dobio amneziju od pendrečenja... :) |
Ni to se nije dogodilo! Nikada! :D
Ali mančesterskih nula nula, eeee to se dogodilo :beer: |
Citiraj:
znači jedino ti kužiš nešto o nogometu na forumu ? Ne kužim kak ne vidiš jednostavno je Prije je Dinamo imao odličnu momčad (i sam si napisao - Modrić, Eduardo itd.), ali im je ždrijeb uvijek dao katastrofalne protivnike da su onda recimo igrali protiv Šerifa, mislim da bi to drugačije izgledalo :lol2: zato recimo ova momčad je katastrofa, trebali su već i protiv Ludogoreca ispast, a da recimo dolete na momčadi kalibra Milan, bilo bi čudo kad bi uopće do gola došli |
Nemojte ovo krivo shvatiti, ali mislim da SADA Dinamo u pretkolu naleti na neki tvrdi klub, da bi OPET đubre imalo sreće :D
|
Ajmo Slaven!!!!!
|
Ne znam zbog čega nisu stavili kombinirani prijenos:suicide:
|
Aukurac, Slaven taman izjednačio i popio drugi...
|
Dok sam vidio da je Delić zabio gol, već sam mislio da će Slaven držati neriješeno bar do poluvremena, kad ono iduću minutu gol za baske
|
Da bar Slaven ove god osvoji hnl i igra s ovim dinamovim protivnicima.. Prije ce upast tak u LP nego u uefa ligu..
Al jos imaju sanse.. Hajduka mi zao, steta :( |
Gledam telku, slušam Pezzia i nad glavom mi ogromni WTF???:D:D:D
|
Okladio bih se da je Pezzi u par navrata :beer::beer::beer: radio prijenos.
Tako je jednom prilikom izvalio (mislim da je bilo negdje oko 1996.) da se na Poljudu skupilo 76 tisuća gledatelja. :D |
Telka se gledala, stream na rvackom radiu se slušal zbog Slavena i vaterpola ali sam moral sušat i njegov sa Poljuda...stari se lagano gubi:)
Ovog kaj je na telki prenosil sam stišal jer je panj... |
Citiraj:
Sorkač na OT-u :D BTW,za Contea traže 15 mjeseci zabrane treniranja,dušmani,opet nas naganjaju ko inkvizicija nevjernike,kad već nemogu na terenu :hitthewal: |
Citiraj:
Još nisam gledao momčad dinama koja se vraćala iz zaostatka,prije čim bi popili gol nema šanse da bi se vratili,ova današnja ima karakter i snagu. Drugo,da ste pravi navijači nebi željeli dinamu da ispadne i pljuvali trenera,igrače... I treće nemožeš uspoređivat šerif sa istrom,to je glupost |
Citiraj:
Jebeno velik karakter i taktiku trebaš imat kad daš u prvih 15min gol i onda se panično braniš cijelu utakmicu protiv nekih kljakavaca koji ne mogu gol pogodit ni na PlayStationu. Valjda bi ga ukrumpirali do jutra :D |
Citiraj:
Ja ne navijam za Dinamo, ja navijam za hrvatski nogomet, koji je trenutno katastrofa I za kraj, ima današnja momčad snagu i karakter, ali samo da prošlogodišnji rekord u ligi prvaka još poprave Citiraj:
|
Citiraj:
S tim da nas Real doma nije napudrao :D |
Da nema Dinama onda bi hrvatski nogomet bio katastrofa,nije dinamo za sve kriv
Za vas su šerif i ostali s kime dinamo igra pajci iz tiraspolovila,ja tako ne razmišljam |
Ne znam koliko je vas jučer gledalo Ajduka ali ni kad sam prespavao još mi nije bistar Štimac koji je bombastično najavio Maloču kao novog reprenzetativca...pa lik nije pokazao ništa a zajebal je dobro kod dva gola?:stoopid:
|
Citiraj:
ali da je ovo najbolja momčad dinama :stoopid::stoopid: Ma ok je, nitko osim tebe se ne kuži u nogomet |
Citiraj:
Valjda Štimac mora malo podigrat Hajduku. Prije nego pozove srećicu Dammira. |
Fora su ovi mediji nasi koji devastaciju hajduka na domacem terenu uz baklje poprate s ushitom,odusevljenjem i epitetima poput junacki,a pobjedu dinama u gostima kao sretno provlacenje ogranicene i lose momcadi s trenerom pred ostavkom...slavi gubitnike,a kudi pobjednike.
|
Na moju žalost, no name Hajduk igra žustrije i gledljivije od 50+ mil. € vrijednog Dinama. Imali su jučer 3-4 dobre šanse za zabit gol, i 10-ak akcija u dubinu. I to protiv Intera.
To kod papčina iz maksimira nisam vidio već duže vrijeme, duele na loptu uredno gube, ne daju u for nego gađaju igrača, ne otkrivaju se, nadigraju nas ekipe u kojima su makedonci i slovenci top stranci... @Sapunko, daj molim te počni pratiti neki drugi sport. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:02. |