![]() |
http://www.ebay.com/itm/Mod-Cable-Sl...item41580be1c5
http://stores.ebay.com/Axon-Modding - on ima sve skoro sto treba |
ideš, pa nije to ni jeftino... uglavnom, naručeno je. hvala
tj nije naručeno, paypal me jebe -.- |
|
Citiraj:
sorry za mali off topic :chears: |
nema crvene, i ja htjeo :D
Ali imati cu ja viška, narucio sam mislim 5m od svake debljine, pa eto kada mi stigne,čujemo se ;) |
Super kolega! hvala :)
:chears: |
Stigli matična i napajanje... sad slijedi jedno lijepo pretumbavanje, kada nešto napravim šaljem slike.
|
Da li se ovi moduli daju prefarbati, tj da li mogu skinuti njihove hladnjake i obaviti špricanje?
|
Hm..vjerojatno mogu ali zar ti nebi bilo lakse zastitit memoriju sa izolirkom i samo obojat sa autolakom? :D
|
Ufff, već sam mislio da će netko reći da radije kupim novu memoriju... Imam tih 16gb, samo su sivi. Jebiga, glupo mi je možda kupovati nove rame i razbacivati se parama bzvz ako već ove mogu prefarbati. Farba je već na putu sim, a mene muči sam proces farbanja. Izolirka veliš??
|
Bar sam ja tako radio nekad :D sve dobro izoliras i ofarbas, kad se osusi skines izolirku i to je to :D Ako bude trebalo ici na garanciju lako skines boju ;)
|
A gle, trebalo bi probati... najviše zbog ovih rupa na vrhu memorije se bojim, tu ne mogu izolirati.
|
Neznam koliko su siroke..stavi cackalicu ako su sitne rupe ili ako su vece malo vate. Svakako pricekaj jos malo, mozda netko ima pametniju ideju :)
|
Dobro ti čovjek veli, pik traka okolo, čačkalice u rupice i špricaj. Naravno, neki akrilini brzosušivi lak. Kroz par minuta skineš i to je to.
|
let's try :)
|
samo strpljivo kolega :)
|
jebi ti strpljivost :D vrijeme ide, a baba se češlja.
Kada odradim taj ram, onda idem smišljati kako staviti H100 na kućište, već sam nabavio šarafe i matice (koje treba pofarbati i gumirati), no najveći problem kako izvući crijeva van, moram bušiti rupetinu na to šugavo kućište. |
Vjerujem da ces se snac i uspit ugurat sve to unutra :D
|
Ne bih želio biti 'onaj koji sve pokvari', ali jasno ti je da sigurno gubiš garu ako ofarbaš te kekse?
|
Pa to je pod normalno da ode gara.
Sam nek istestira rame jel sve valja. Da nebi pofarbao pa skužio da ne rade. |
A gle, znam da gubim garanciju, jasno mi je to. No s druge strane, nisu ni rami ajde toliko skupi, ako zaškripi jbg. Druga stvar je gpu/mbo/cpu gdje me već brine jel bum čačkal ili ne.
|
Citiraj:
|
Ha gle, ovisno kako situacija bude zahtijevala, no realno, po njima se ni nema kaj previše čačkati. Eventualno promjena kulera ili nekih sitnih detalja...
|
Očem video kako to farbaš :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
stavit ću video svega što ću raditi. uključujući masturbaciju u pauzama :chears: |
Citiraj:
|
Radije stavi oglas da prodaješ ram ili mijenjaš s nekim ko upravo kupuje pa da ti uzme plavi. Glupo će izgledat ako ih samo ofarbaš u plavu jer ćeš ostat bez ovih natpisa i svega. Prazno će djelovat
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:05. |