PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   DOOM (GOTY 2016) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=229998)

gin.tonic 15.05.2016. 11:05

Kupio netko igru?

Navodno je dobra igra, SP i MP :kafa:

Romano.Cule 15.05.2016. 16:34

Previse love za sad.Oko 30 eura. Kad padne na 10-15 onda se isplati.Znaci za mjesec i pol

Asus30 15.05.2016. 17:27

Citiraj:

Autor Romano.Cule (Post 2926283)
Previse love za sad.Oko 30 eura. Kad padne na 10-15 onda se isplati.Znaci za mjesec i pol

pa cijena nije uopće pretjerana tko je fan dooma,za bf se traži 80eura + još kasnije se kupuje premium

Romano.Cule 15.05.2016. 17:33

Ne znam ja gdje si ti nasao tu cijenu. Battlefield 1 je 39.99 €

xGAME 15.05.2016. 18:21

Citiraj:

Autor Romano.Cule (Post 2926283)

30€ je super cijena. Ne kuzim kakve bi ti cijene igara htio, 5, 10€?

Romano.Cule 15.05.2016. 18:30

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2926315)
30€ je super cijena. Ne kuzim kakve bi ti cijene igara htio, 5, 10€?

Cuj kakve cijene bi ja htio?! Uopce nije bitno sta ja zelim. Pa nisam ovca da kupujem odmah cim izadje ili da radim preorder,sacekam mjesec-dva i igra bude 70% jeftinija. Ne kuzim u cemu je problem? Ako sam doom fan,nisam ovca za šišanje. Uostalom igra koristi denuvo 2.0 zastitu.Premijerno :D

Asus30 15.05.2016. 18:42

Citiraj:

Autor Romano.Cule (Post 2926319)
Cuj kakve cijene bi ja htio?! Uopce nije bitno sta ja zelim. Pa nisam ovca da kupujem odmah cim izadje ili da radim preorder,sacekam mjesec-dva i igra bude 70% jeftinija. Ne kuzim u cemu je problem? Ako sam doom fan,nisam ovca za šišanje. Uostalom igra koristi denuvo 2.0 zastitu.Premijerno :D

pa 30 eura nije pretjerano za ajmo reć jedan aaa naslov,ipak su uložili nekakav trud i rad,a ako ti se čeka,čekaj
to je običan standard bf koji me ne zanima,na originu je deluxe 80 eura
The Early Enlister Deluxe Edition Includes:

• Early Access on October 18th
• Hellfighter Pack
• Red Baron Pack
• Lawrence of Arabia Pack
• 5x Battlepacks

xGAME 15.05.2016. 19:28

Citiraj:

Autor Romano.Cule (Post 2926319)

Igra je stara 2 dana i 30€ je već sada 50% off. Ne može svaka igra kao indie naslov koštat. Slažem se da 60€ jaaaako malo koja igra vrijedi, ali 30€ definitivno da.

Ne kažem da kupuj, ali nitko ne može reć da je 30€ previše. Nitko. Druga priča ako ti se ne troše novci trenutno. Iako da, Denuvo je šamar u facu ljudima koji i kupe.

Neo-ST 16.05.2016. 01:04

tomek@vz 16.05.2016. 08:35

http://www.techspot.com/review/1173-doom-benchmarks/

Ok vrti i na slabijim strojevima.

Firecracker 16.05.2016. 15:06

Ovako, dobio sam igru sa Asus pločom, trazi mi serijski broj ploce i neki fakin ASUS kod... Jel tko zna šta je asus kod i gdje ga očitat?

flyer1 16.05.2016. 16:29

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2926432)

hvala na linku, ovo se zaobilazi u sirokom luku. mindless napucavanje po nivoima mi je dno u single player konceptu.

Gabre 16.05.2016. 16:57

ja ne kuzim vas ekipu koja se nacudjavate DOOM igri? pa jeste ikada igrali starije doom naslove? ovo je remake takorec originala sa napucanom grafikom i zvukovima, a vjerujem da ce MP biti zabavan

noje vam ovo Half life ili sto ja znam sto.

flyer1 16.05.2016. 17:06

ja ne kuzim sta ti ne kuzis :)

samo iznosim vlastiti stav bez namjere da popujem sta je dobro, a sta ne :)

smirnoff 16.05.2016. 17:37

Ma Doom je legenda...bez obzira na sve to je pijonir FPSa.
Alfa i omega pucacine u skucenim i mracnim prostorima :goood:

Bolje i tako nego da su izmisljali...

Kad je izaso Black meza HL svi ste falili taj remake...

xGAME 16.05.2016. 18:39

Se sjeca netko ovog? :D:

Perki 17.05.2016. 00:22

Citiraj:

Autor flyer1 (Post 2926623)
hvala na linku, ovo se zaobilazi u sirokom luku. mindless napucavanje po nivoima mi je dno u single player konceptu.

S jedne strane, očekivali bi da su nakon dvadesetak godina sposobni izmisliti nešto pametnije, no s druge strane, to je valjda dovoljan vremenski odmak da se takav koncept neće smatrati zastarjelim, već "povratkom korjenima". Anyway, nisi ciljana publika:D, ovo je za novije generacije, da vide kak se nekad pucalo (i odmore malo od coda). Jasno, naći će se i pokoji veteran, ali ne zbog nostalgije, već zato što i takvo brailess napucavanje može biti zabavno samo po sebi, kako je ovaj u videu i rekao.

Osobno ću i ja ovo preskočit, čekam HL3 :goood:

tomek@vz 17.05.2016. 05:48

https://www.youtube.com/watch?v=KN0K58EfJSg

Oldie but goldie :P

flyer1 17.05.2016. 07:36

Citiraj:

Autor Perki (Post 2926786)
S jedne strane, očekivali bi da su nakon dvadesetak godina sposobni izmisliti nešto pametnije, no s druge strane, to je valjda dovoljan vremenski odmak da se takav koncept neće smatrati zastarjelim, već "povratkom korjenima". Anyway, nisi ciljana publika:D, ovo je za novije generacije, da vide kak se nekad pucalo (i odmore malo od coda). Jasno, naći će se i pokoji veteran, ali ne zbog nostalgije, već zato što i takvo brailess napucavanje može biti zabavno samo po sebi, kako je ovaj u videu i rekao.

Perki, vrlo lijepo sroceno i u potpunosti se slazem s tobom.

citan malo utiske po netu, doom 3 danas ljudima izgleda predug i monoton, a isti se cesto zale na prekratke 'tek toliko da se nade' single kampanje u modernim shooterima. i plus doom 3 ima nekakvu pricu koja te gura dalje, docim bi se s ovim novim mogla povuc paralela s quake 2 - quake 3 igrama.

Citiraj:

Osobno ću i ja ovo preskočit, čekam HL3 :goood:
a od ovom ne znam sta bi vise ni mislia :D mozda su i sami svjesni da igra nakon svih ovih pustih najava, teaseva i ko zna cega sve ne, jednostavno ne bi imala impact koji su imale prethodnice - sto zbog preduge pauze i promjene orijentacije glavnine igrackog puka, a sto zbog potencijalne nemogucnosti da izdaju igru koja bi bila dostojna hypea svog imena.

pa je mozda cak i najbolje da je nikad i ne izbace... :D

no dosta offtopica u doom temi, ko voli ovakav pristup igrat ce, ko ne, nece i toliko. :)

vcendaki 17.05.2016. 23:37

Citiraj:

Autor Firecracker (Post 2926578)
Ovako, dobio sam igru sa Asus pločom, trazi mi serijski broj ploce i neki fakin ASUS kod... Jel tko zna šta je asus kod i gdje ga očitat?

Mislim da se moraš registrirati na ASUSA pa tamo nešto popuniti znam da sam to negdje čitao mislim na LINKS stranicama

a igra se nađe za 25$ rusija/mexico

Firecracker 17.05.2016. 23:42

Citiraj:

Autor vcendaki (Post 2927096)
Mislim da se moraš registrirati na ASUSA pa tamo nešto popuniti znam da sam to negdje čitao mislim na LINKS stranicama

a igra se nađe za 25$ rusija/mexico

nije.... znači za asus smo west balkan i samo gamer verzija ploče dobiva igru. Slovačka je isto west balkan :)

Mommistake 18.05.2016. 14:33

Da li postoji mogućnost da ljudi koji su kupili prije neke komponente, dobe igru?

Ja sam uzeo ASUS Z170-A u 12. mjesecu. Ali se nisam regao. Ako se regam sada, mogu dobiti igru?

Hvala

Firecracker 18.05.2016. 15:43

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2927255)
Da li postoji mogućnost da ljudi koji su kupili prije neke komponente, dobe igru?

Ja sam uzeo ASUS Z170-A u 12. mjesecu. Ali se nisam regao. Ako se regam sada, mogu dobiti igru?

Hvala

Ne

Mommistake 18.05.2016. 17:39

Ako ima netko key, a da neće igrati, može u PM :D

Romano.Cule 18.05.2016. 17:48

Sramota,dođete tu na Doom temu i bogohulite. Sram vas bilo :D Također može key na PM ako neš igrati. Ima nas koji hocemo,želimo i volimo doom.Ako volite pokemone ima valjd' tema.Doom je takav kakav je,bio,ostao i bit ce vazda za vijeke vjekova, amen : D

xGAME 18.05.2016. 18:15

Inace ove MSI serijske se moglo exploitat do sad, Ali od grafickih. Bilo je tako i za Tomb Raider, The Division, FC: Primal i jos dosta igri prije toga.

Serijski su radili na reedemu, bez obzira dal se sluzbeno uz graficku dobio key ili ne.

Edit: A shit, zabrijao, vi pricate o Asusu :D E onda ne znam.

ivan77 18.05.2016. 18:19

Citiraj:

Autor Romano.Cule (Post 2927314)
Sramota,dođete tu na Doom temu i bogohulite. Sram vas bilo :D Također može key na PM ako neš igrati. Ima nas koji hocemo,želimo i volimo doom.Ako volite pokemone ima valjd' tema.Doom je takav kakav je,bio,ostao i bit ce vazda za vijeke vjekova, amen : D

Tako je! Pustite Doom 4, jedina stvar uz koju iz 38 godine odem u 16. natrag:lol2:

vcendaki 18.05.2016. 19:16

Citiraj:

Autor Romano.Cule (Post 2927314)

DOOM i Big Fucking Gun :D

još je bila bolja igra u mladosti sa :beer: u ruci i špica

Darth Revan 22.05.2016. 22:42

Multiplayer na stranu, ovo je jedna od boljih single player igara u FPS zanru koje sam igrao vec duze vremena ! Grafika, animacije, brutalan soundtrack i taj neki doom feeling ! 9/10

Deathwish 24.05.2016. 08:04

Citiraj:

Autor flyer1 (Post 2926804)
Perki, vrlo lijepo sroceno i u potpunosti se slazem s tobom.

citan malo utiske po netu, doom 3 danas ljudima izgleda predug i monoton, a isti se cesto zale na prekratke 'tek toliko da se nade' single kampanje u modernim shooterima. i plus doom 3 ima nekakvu pricu koja te gura dalje, docim bi se s ovim novim mogla povuc paralela s quake 2 - quake 3 igrama.

a od ovom ne znam sta bi vise ni mislia :D mozda su i sami svjesni da igra nakon svih ovih pustih najava, teaseva i ko zna cega sve ne, jednostavno ne bi imala impact koji su imale prethodnice - sto zbog preduge pauze i promjene orijentacije glavnine igrackog puka, a sto zbog potencijalne nemogucnosti da izdaju igru koja bi bila dostojna hypea svog imena.

pa je mozda cak i najbolje da je nikad i ne izbace... :D

no dosta offtopica u doom temi, ko voli ovakav pristup igrat ce, ko ne, nece i toliko. :)

Odigrao Doom 3 i expanziju mu 2x, jednom in the good ol days dok sam bio t33n / student a jednom prije god/dve

Prica doom 3 je da dr Betruger (prevedno Dr. Izdajica :lol2:) otvori portal because science i zlo i ti pobijes sve. (fora su bili audio/txt logovi doduse :))

Moja zamjerka Doom3ci je bila to kaj je predvidljiv, ugase se lampe u sobi, spawnaju se demoni, pucamo po mraku i mlatim demone sa drskom iste. Pizdim na solidere jer imaju hitscan stunlock oruzja koja su bullshit.

I dalje likeam igru no ovo mi se cini ko blize doomu :D

Isto ko i novi wolfie, onak da, daj mi dve sacme i nazi robot pse

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:01.