![]() |
Sad istinu na svijetlo....
sranja nije bilo.... sve je bilo OK...zajebancija ko i uvijek bez fajta... upoznao neke nove ljude...popili koju pivicu...opet velim proslo bez fajta.... Ispricavam se doticnim osobama: mc_fish-> nadam se da sam ti i dalje drag, stavljaj smajlica kolko oces:D , al tebe se klonim u buducnosti:D Codiac-> sorry kaj smo te nasanjkali bude->isto ko i codiac, al mogu ti biti sparing partner...:D RAK,mitzek, Jelc->kao moderatori, znam da cu pobrat ban na koji tjedan al vjerujte mi isplatilo se:D (pliz nemoj) I da, sve je Fleks kriv....:D P.S. moderatori, ako mislite mene zbanat, dajte i fleksa al Sema Fischera ne dirajte, decko je mlad, nemojte.... P.S.S. Pozdrav svima koji su bili na mitingu... EDIT: Hvala posebno masnom koji je bio uz mene....cijelo vrijeme... |
Citiraj:
oni koji su popušili...nemojte se ljutiti..fora je dobra...:D i ako se nekoga mora zbanati...onda neka to bude fleks...:beer::clap::D |
Da banajmo Fleksa. On je kriv za sve :rolleyes: :D
A mogli smo pustit do jutra da vidimo mc fiševu reakciju na ovo sve. I kakvi mrtvi banevi... Svaštara, ono... Ak si negdje mogo pričat gluposti to je ovdje (sve osim politike i mučenja životinja). I da Cyrusova ideja. Prijetio mi je batinama ak ne pristanem, ozbiljno. |
fleksu pederu jedan nemoj da ja obznanim kako sma ja tebe nasanjko :D
kujo jedna :D ovog cyrusa cu razbiti :D Ali kao sto sma reko smrdilo mi nesto od pocetka na pce mitingu fajt je mission imposible...... tako da ono jesam nasjeo ali mi je nes smrdilo :D |
Fleks je kriv....
ja i sem fischer smo neduzni... Ne, ak ce nekog banat....neka to budem samo ja... |
Citiraj:
|
Samo zato kaj vam pivu nisam platil :smoke:
A ko je organiziro miting? :eek: |
daj fleks kaj se sekiraš...:beer:
pa ovo je svaštara...i sam si reko...nema nista od bana za nikoga...:D??:D |
ma kakvi banevi pa SPB necita ovaj dio :D :D :D:
|
Ma, Fleksa smo već navikli banat-ne bumo valjda mjenjali tradiciju:D :D :D
Šalim se. Znate kak ide-ako netko radi sranja prvo upozorimo, tek onda bananko... Codiac-kaj misliš da samo SBP može banat??? |
Nema bana...ako nekog zabanaju protestitrat cu na markovu trgu...ili pred kucom od administratora...:D
Pozdrav svima...a posebno fleksu koji je organizirao miting...morat cemo ga ponoviti:D |
Znači mogu ič mirno spavat?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam ja zaboravio....:) Fala Jelcu kaj nikom nije dao bananka:D Pitam se kaj bi bilo da smo moderatora skurili... Sad i ja mogu mirno spat...:D EDIT: A jadan mc_fish....istukli ga dok je spavao a da on nije bio ni svjestan....:D Covjek nit nezna kaj se na forumu dogadjalo... |
Citiraj:
: lol2 : Dobar si :D Mislim, pazite, to bi nanijelo neopisivu duševnu bol meni, tako mladom...:D Hvala na brizi :D Ah, baš sam htio da fora sačeka barem fisha, baš bi me zanimala reakcija kad pol foruma misli da je potrgan :D:rolleyes: |
Ma sala je prerasla sve mjere...:D
Al fish mi se nis ne javlja na icq...brijem da me sad trazi po gradu:D @sem fischer znas kak se veli...na mladim je buducnost...(ili kak je kod Knjaza u mjenjacnici bilo...."na mladima ostaju krediti":D) |
Citiraj:
nego mislio sam na spb-a jer znamo kako on reagira :D uopce nebi bilo rasprave ;) |
Citiraj:
pa nisam htjeo zakantat inavida(od delte) ps ps ps nit nemam tvoj icq:P evo ti moj 164463600 ps sam jer vec mrtav...dozvao sam ga pod navodom da ima novi proc...sljedeci je fleks a onda si cyrus:D ps ps ako mi krepa : ide nova tikovnica u kucu u roku od 5 min:beer: |
Citiraj:
Vidjet ćeš onda, sa pol malešnice ću ti doć :D Pa si na*ebo :):D p.s. evo sad ću zgurat proc pa da vidim što beba može...;) :) |
Citiraj:
Inace, brijem da sam nekom drugom mc_fishu poslao ICQ...a banane.... A sto se tice moje invalidnosti...eh tu nemam kaj za rec...istina je...:D pozdrav:beer: |
ima sma jedan jednini...ak ne *ebi ga:D
salim se dobar icq:D :D :D ps i fleks je pao...morat cu drzat rekord i tebe jos prije ponoci;) :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20. |