![]() |
Nazalost sudbina je htjela da njegova nevjencana supruga tesko strada u prometnoj nesreci ovo ljeto, a sada da na cesti i on izgubi zivot. Od nesrece sam ga rjede vidao jer se brinuo za nju. Ona se taman pocela oporavljati, bas smo nedavno isli tomu u cast na rucak svi skupa i sad ovo... Nisu imali djecu.
Posljedni ispracaj biti ce danas u 15h na groblju u Volosku (pokraj Opatije)... |
S**t. Upravo sam vidio njegovu sliku u novinama i ustanovio da ga znam još iz osnovne škole. Čak smo stanovali u istom naselju! Znam da je s bratom uvijek nešto čačkao oko auta i motora u dvorištu kuće u kojoj je tada stanovao.
|
Počivao u miru Božijem....
|
Predobar čovjek, imao sam takodjer cast poznavati ga. Pocivao u miru stari..
|
Počivao u miru.
|
Life sucks....
Počivaj u miru! |
RIP
|
r.i.p.
|
Uff, tragedija....
RIP |
tragedija...
R.I.P. |
Riposa in pace. :(
|
Čitao sam ovaj članak u Novom listu, niti na kraj pameti da se radi o našem članu.
Bile ti široke i mirne nebeske ceste. Sućut obitelji. |
RIP
|
R.I.P. kolega.... :(
|
R.I.P.
:( |
Počivao u miru...:(
|
r.i.p kolega Boris,
nisam poznavao čovjeka osobno ali smo trgovali par puta sitnicama , krajnje dobar i fer čovjek je bio. ako skupljate novce,dajte kakve podatke ,može i na PM ,nema se puno ,ali želim pomoći... |
Ne vjerujem,nisam ga poznavao,a opet kao da jesam citajuci njegove postove.
R.I.P |
šok...
počivaj u miru |
R.I.P.
|
R.I.P. :(
|
Citiraj:
|
Iz obitelji su trenutno shrvani , kao i uvijek kad netko tako iznenada pogine. Svima su zahvalili na ljepim rijecima ali nisu dali nikakav racun i nista trazili tako da nemam sto napisat.
|
Žao mi je što se ovo dogodilo.
R.I.P. kolega |
Tragedija. :(
|
Strašno....
|
Jedan od rijetkih ljudi sa foruma kojeg sam mogao osloviti sa "prijatelju".
Uvijek pošten i dobra srca... počivao u miru :( |
R.I.P.
|
Počivao u miru! :(
Budući da je obitelj sada shrvana, mogao bi netko od forumaša bliskih njemu dati svoj broj računa tako da svatko tko želi ima mogućnost pripomoći u okviru svojih mogućnosti! |
Počivao u miru. :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:25. |