PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 - Michelin, skandal zvan "gumeni" (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=22029)

ZED 25.06.2005. 03:13

Citiraj:

Originally posted by SlavoS

BTW brazilac je imao sansu i nije ju iskoristio, prosla baba s kolacima.

Koju to??
Cekat da svabi eventualno vrisne nes na bolidu?
A daj mi reci kad se to zadnji put desilo tj kako se cesto to desava
MS-u a kako cesto Barrichellu

Isus 25.06.2005. 12:25

Citiraj:

Originally posted by google
Isuse, pa ti si pravnik - ti bi trebao isticati činjenicu da u cijeloj ovoj priči - Ferrari je taj koji privilegira jednog vozača (nije bitno u kolikoj mjeri) a nije Šumi taj koji si sam uređuje "politiku" Ferraria te na taj način sebe gura u prvi plan. Ispravno si primjetio da je njegov menadžer genije - ali nije niti MS polovna roba...

Ostale ekipe također imaju privilegije prema pojednim vozačima ( dominacija Hakkinena nad DC-om).

Ja u zadnji 7 godina formulu više ne doživljavam kao pravi sport - već kao čisti biznis i ogromnu reklamu tj. promociju! Tako da ako pitaš šefove ekipa - dok ima sponzora koga priga za zanimljivost natjecanja. (pa bilo je prije 3 sezone mislim - u 3 utrke 4 preticanja, od toga 2 kroz box = katastrofa)

Živili!:beer:

Schumacher ima takav ugovor koji mu garantira status br.1. Takav ugovor mu je sklopio njegov manager a on je tako htio i tako i zahtjevao.
Tak d as time nema veze politika Ferrarija već njegov ugovor koji Ferrariju diktira takvu politiku.

Dominacija Hakkinena nad DC nije bila ugovorno određena već je Hakkinen bolji vozač od DC-a.

google 25.06.2005. 13:53

Ipak,
taj MS nije tolko moćan da je sebi uzeo više nego mu je Ferrari ponudio/omogućio!
Ako veliš da je MS sebi izborio poziciju no.1 u Ferrariu protiv njegove volje - ispada da su MS i Weber "naguzili" Ferraria...:rolleyes: :D

Emissary 25.06.2005. 16:03

Citiraj:

Originally posted by Isus
Dominacija Hakkinena nad DC nije bila ugovorno određena već je Hakkinen bolji vozač od DC-a.
Isto kao što je MS bolji vozač od RB. ;)

SlavoS 26.06.2005. 01:40

Citiraj:

Originally posted by ZED-M
Koju to??
Cekat da svabi eventualno vrisne nes na bolidu?
A daj mi reci kad se to zadnji put desilo tj kako se cesto to desava
MS-u a kako cesto Barrichellu

pa recimo ponudu Williamsa, koju je on odbio.

google 26.06.2005. 03:04

Citiraj:

A kad smo već kod Williamsa - spomenimo da je BMw kupio Sauber i da će sam nastupiti sljedeće godine... A williams će morat tražit nove motore (pretpostavlja se honda, toyota, crvena zastava :D...)

P.S. Drago mi je da ulazi još jedan jaki proizvođač! :beer:

google 26.06.2005. 03:08

Htio sam još samo napomenuti:
Da bar i Mercedes hoće kupiti Minardi - pa da vidiš ludila!:clap:

I tko bi nam onda nedostajao?

Narvno: AUDI :rambo:

P.S. Ja nemam srce - ja ima četiri kruga lančano povezana u horizontali... :smoke:

ZED 26.06.2005. 23:11

Citiraj:

Pa dobro to je bila ponuda al opet na kraju prosle sezone nitko nebi bio lud da odlazi iz Ferrarija kad ti je bilo zajamceno drugo mjesto u prvenstvu a u wiliamsu to i nebi bilo lako moguce

SlavoS 27.06.2005. 04:23

Citiraj:

Originally posted by ZED-M
Pa dobro to je bila ponuda al opet na kraju prosle sezone nitko nebi bio lud da odlazi iz Ferrarija kad ti je bilo zajamceno drugo mjesto u prvenstvu a u wiliamsu to i nebi bilo lako moguce
to je bit citave price, covjek ima pravo birati i naravno nosit se sa svojim izborom, biti vodonosa ili probat negdje drugdje.
s tim da u ovom slucaju to negdje nije nekakva banana momcad.

ZED 27.06.2005. 17:17

Citiraj:

to je bit citave price, covjek ima pravo birati i naravno nosit se sa svojim izborom, biti vodonosa ili probat negdje drugdje.
s tim da u ovom slucaju to negdje nije nekakva banana momcad.

Naravno da nije banana momcad nego jedna među boljima al opet nije lani bila ni do ramena Ferrariju
I onda se postavlja pitabje dali biti sef u slabijoj il potrcko u a1 momcadi
Ja bi bio u dilemi neznam za tebe

google 02.07.2005. 01:22

Evo ovaj vikend je VN Francuske.
Moj prognoza:
1.Švabo
2.Barichello
3.Kimi
4.Alonso
5.Montoya
6.Webber
7.DC