![]() |
Ja da sad imam 10.5k kn nebi nista cekal,odmah bi narucil :D
|
Ali se u međuvremenu smanjio budget jer me starci zajeb***:D ? Meni www.links.hr radi ok:confused: Sharcoon 480 možda? ček to je ono napajanje koje ima dva venta koja pušu čak i kad je sistem ugašen dok se ne ohladi:confused: je tiho (s obziromd a ima dva venta)...Dali ona nova XFX kartica (6800ultra) na Linksovom cjeniku ima dva konektora za napajanje ili jedan?:confused:
|
za ultru nemam pojma...sharcoon obicno ima dobre stvari a to dali je tih to je 100%:beer:
inace links je danas imao malih problema sa mysql bazom podataka:beer: |
:D nekužim ti se ja baš duboo u web...samo nešto malo HTML-a...dali da uzmem Tagana 480W jer možda dobijem neku lovu (napominjem: možda) ili ovaj Sharcoon? Vidio sam da tagan 480W ima dva PCI-e konektora pa je praktičan za SLI...je bučan?:D
|
btw. konačno došla 6800GT Gainward kartica:clap: :clap: i po osjetno manjoj cijeni,sada pitanje: uzeti tog Gainwarda ili XFX's 6800Ultra card?Ako se npr. odlučim za Gainwarda onda bih to što imam još love potrošio na freezera za proc:D
EDIT: evo odlučio sam se za XFX 6800Ultra i poslao mejl Linksu,nadam se da će u subotu doći komp:D |
zemi si gainwarda i tagana
|
Citiraj:
|
ovisno kolko posla imaju...moze ti doc preksutra ili za tj-2 javit ce ti
ps ak oderes mene u 3d marku doc u ti u rijeku i psovat sve po spisku:p ;) ps morat ces i super pi nabacit:P |
Citiraj:
|
Citiraj:
ajde adje napisao je vec prije da ce se igrat na njemu |
Citiraj:
btw. MCfiš - nemoguće da oborim tvoj rekord jer neću clockat ali i ovako sam zadovoljan...Gdsje ima skinuti taj superPI?:confused: |
na pce-u pod download:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bajduvej slao sam mejl u Links još jučer u vezi toga da mi dostave komp (konačno) i nisam dobio nikakav odgovor...:confused: |
Citiraj:
|
Citiraj:
I ovo nije kopiranje...Ovo je bilo izmijenjeno. :D Ma čuj, nemreš nikak drugačije opametit ljude, nego da ima pokažeš gdje griješe :D Btw, mislim da je Bubba prvi upotrijebio ovaj link :) |
je buba je bio prvi:beer:
|
Tu negdje® ™ By Mrkonja
:D :beer: |
Nebi to tak islo ipak je Mrkonja to meni prvom prodo
|
Citiraj:
Dobar si, bar sam se pošteno nasmijo, imaš pivu na slijedećem mitingu :D |
|
|
Citiraj:
|
moja je www.googleisyourfriend.com
al vise ne dela:'( |
U utorak bi trebala stić konfa,rekli su mi preko mejla,:D super:D
|
Citiraj:
|
hehe:D
DFI Lan Party SLI-DR Athlon64 3200+ 2x 512MB GEIL RETAIL DDR 400MHz 160GB seagate SATA ncq 8MB XFX 6800Ultra PCIexpress 256MB Thematalke Soprano Silver with plexi Sharkoon 480W :D |
Citiraj:
Samo si mogao bolje rame ubost Al dobra je konfa Koliko te koštalo sve to skupa? |
Netrebajumi bolji RAMi jer ne mislim OVERclokat (for now)!! to ti dođe...ček da vidim račun...- s tipkovnicom Logitech Media (i nju sam kupio) i floppijem 9046kn:D
btw. thanks:) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:10. |