![]() |
Prebolesno, ovo ću sigurno odigrati! (ako budem mogao sa svojom konfiguracijom) :D
|
Citiraj:
|
Koji papci, pa da su papu psovali ne bi im ovoliko zamjeria :grrr: ili je ovo snimka radne verzije za xbox koju vrte na PC-ju :D
Uglavnom čudoređje epskih proporcija, samo gore od ovoga bi bilo da igraju na tačskrin monitoru koristeci tač naravno :roller: Pa ovo su papkani sa gamespota tj ameri a oni su vecinom akutni konzolaši pa me ne cudi da ovaj papkan sa desna igra sa kontrolerom, ajde bar je kontroler od xbox-a :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
a ovo za kontrolere na pc-u nisam još čuo da se igra FPS :roller: |
HAHAHA slažem sa svim šta ste rekli,najače kad im je onaj allow access za net od windowsa izbacio igru koda ih grom udrio,zbunilo ih totalno :hitthewal:,ali šta je najgore ti ljudi rade na recenzijam koje masu ljudi prihvača,prati i sluša meni to tužno.BTW NOVO Walkthrough(to jest tri stila prelaska igre)
http://www.gametrailers.com/videos/h...es-walkthrough |
Čini mi se da AI slabije čuje i slabije vidi u ovoj igri nego u prethodnoj. U 2033 kad sam prelazio na Ranger Hardcore modu, znao sam loadati po 15-20 puta, svaki puta bi me ili čuli ili vidjeli. Ovo mi se čini too easy, no ko zna, možda i je easy postavka :D
|
|
ni mojih. prvi puta u zivotu sam opak poceo razmisljati o preorderu i onda bitchsmack po licu.
NO. NO. NO. NO! |
Narocito jer je igra puno laksa od prethodne koju je btw. trebalo stavit na hardcore da bi bio kompletan dozivljaj.
|
Nemogu slušat ovog lajavog morona preglasan je trabunja 14 minuta šta se može objasnit u 2 minute ,ali to se več znalo od trečeg mjeseca ove godine da se plača ranger mode,ako je igra dobra kao i prethodna neka zaslužili su te pare iako je malo EA-ovski.(Ako igra nevalja pa uttorent + bitsoup)
|
Ja čekam da za koju godinu bude giveaway kao i prethodna igra nedavno :D Do tada će biti dobra i verzija sa normalnom cijenom, bez tih pay-per-DLC pizdarija.
|
Nisam igrao prvi Metro, ali ovaj izgleda odlično. Borba izgleda dosta ispolirano. Sviđa mi se i ona fora da moraš brisati vlagu/prljavštiun s gas maske
|
Evo ga review
http://www.gameinformer.com/games/me...ht-review.aspx "Last Light packs a powerful one-two combination of story and atmosphere." (8.75/10) |
Još malo, još samo malo... :D za vikend sam očistio raspored. Nema me za nikoga. Nemam ni moba, ma super, mir i tišina :D
|
jel zahtjevan? Kakva je igra? Bolja od CROysis 3?
|
Citiraj:
Čuj, nije COD-like pa sumnjam da će ti se svidjeti :D |
evo igra se već pomalo :D
|
kod mene fps max 32 sve low. mora da je graficka preslaba za ovaj naslov.
|
Citiraj:
edit: da, sad vidim i ja da ima :D mamutarka, može spoiler? kako trga titanijumku :D ? |
bravo...
|
Citiraj:
nvidia guide http://www.geforce.com/whats-new/art...formance-guide |
Evo "naručena" ali tribat joj će dugo da stigne, pa javim dojmove sa svoje skalamerije :D
|
ok je, nasao sam onaj DX9 workaround i dobio 13fps tako da mi sad minimum iznosti 30ak fps na 1080p, very high. sad se moze igrati :)
|
Tko god da je "narucio" igru neka pripazi na Obfuscator.XZ.
|
Moja je cista. Zapravo je cijeli komp iznenadujuce cist s obzirom da je bio skroz nezasticen neko vrijeme.
Prvi dojam je dobar. Igra ce bit cist faj. Prica ide fino, atmosfera je Metroovska i cini mi se da je fajt nesto bolje izveden od onoga na prvom. Probao igrat na v. high i 2xssa ali nist od toga. High sa x2 ssaa je vec igriv i to ce bit postavke za 670/680/79x0. Sumnjam da ce i Titan bit igriv na v. high. Meni igra izgleda minimalno bolje od prve. Mozda bolje teksture i vise svega na ekranu, magla, prasina, lightning itd. Definitivno treba vise od 30 fps za ugodno igranje. High. 2xssaa Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 11471, 291738, 31, 52, 39.320 |
ja igram na very high i super ide, igram po preporuci iz nvidia guidea za 660ti.
a igra sama je fenomenalna, metro 2033 mi je poslije dooma i half lifea najdraza pucacina, i ovo ide tim stopama. atmosfera je odlicna kao u originalu, ostalo sve više manje slično. ne želim igrat da ju ne pređem :D |
Prepruka je v. high bez aa ali je meni to malo prenazubljeno za moj okus. Bas se skuzi i rade smanjim na high i 2xssa jer su linije puno popegladnije. Taj ssaa uzme strahovito puno, npr. gledam u jednu tocku i imam 29fps sa 2x a bez 90. 3x je ispod 20 fps i neigrivo skroz. 4 necu ni probavat.
|
Da nabacin svoj kratki đemplej http://www.youtube.com/watch?v=KrpmvHLXhOw
Bogme AMD mora pod hitno izbacit nove drajver jer sjene pucaju totalno a i FPS pada sa 60,70 na nekih 20,22 sam kad stojiš pa kad se okreneš 60 lol, pa se zna odjedanput lockat na nekih 25 i ne mrda čudno totalno...Ali igra je super zasad nije podbacila ali Drug Brko čini se ima oko sokolovo AI je malo prelak a igram na RangerM...Sve u svemu mislim da če velikoj većin ljudi dopasti pogotovo fanovima prijašnjeg naslova. |
Odigro sam nekih 2 sata i cini mi se da je igra light verzija Metroa 2033 po svemu osim po grafici koja je u biti skoro pa ista, osim aa.
Evo recenzija preformasi. U svakom slucaju ide bolje od 2033 u startu koji je zdero 5870 za dorucak sa ili bez aa. Ovdje je dosta i gtx 660 za v. high. AMDovci tek trebaju izbacit driver kak to vec ide.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:03. |