![]() |
Kako dobro. :D
|
vidim slabo se komentira ova genijalna igra,ja sam vec skoro presel i sviđa mi se jako i sad imam pitanje za ove koji igraju..zapel sam na misiji na kojoj moram napraviti air asissination...s kojom kombinacijom tipki to napravim...nisam to jos napravil jer nisam imal potrebe :=)
|
dodjes do ruba krova, lockas target ispod sebe sa "F" i sa lijevim klikom ga air assassinas.
|
Citiraj:
|
Šta nije air assassination ono kad se spuštaš po onoj špagi, pa ga s toga ubiješ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da je u Revelations to kad se po špagi spuštaš pa ga iz zraka baš zaskočiš: http://www.youtube.com/watch?v=AfDEfP-s_M8
Nisam sigurna, jednom sam samo igrala, zapela sam na Skyrimu. xD Al princip je isti uglavnom, zakvačiš se na špagu i kad si iznad njega klik. :) |
Meni je ova igra strahovito dosadna, skoro pa sam zaspao igrajući je. Borbe su laganica, bježati nema previše smisla, kolko vremena izgubiš u odnosu da cijelu vojsku poubijaš, a u prvih 2h ne vidim nikakve pametne priče.
|
ima možda neko problema s crashanjem igre? cca svakih 5-10 minuta igra se sruši i izađe na desktop. u reportu ovo piše:
Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: ACRSP.exe Application Version: 0.0.0.0 Application Timestamp: 4eac54b9 Fault Module Name: ACRSP.exe Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 4eac54b9 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 01f19a2f OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1050 Additional Information 1: 0a9e Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Additional Information 3: 0a9e Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Da li je moguće da se to događa jer mi windowsi nisu uopće updateani? Svi driveri su najnoviji inače. |
Imao sam ja pa mi stalo.....sam kaj mi se sad tu i tam zmrzne pa opet krene....mislim da to update igrice riješava
|
ne želi mi instalirati 1.01 patch jer nemože naći folder u kojem je instalirano. to je zato jer sam instalirao ripanu verziju. da li ima neki način da ručno registriram path od foldera?
|
evo ja prešel dvaput u tjedan dana...cjela mapa sve otkljucano jos mi fali jedno par komada onih "bjelih svjetlucavih" da imam 100/100 oni animus nekaj :D
|
Evo meni danas stigla igra sa Zavvi, jedva čekam da se bacim u prelazak :)
|
upravo sam prešao igricu. nemam riječi. ovo mi je do sada najbolji dio. od početka do kraja sam uživao. a sam kraj cijele priče (Ezio/Altair/Desmond) je pre pre pre dobar. jedva čekam AC III :goood:
|
baš prešao igru...predobar naslov ( neznam koji je bio loš od AC )..sve u svemu kraj je predobar s tom jabukom i nastavkom priče ali već mi idu na živce polako što nikad nevidim kraja ovoj priči :S
al predobra je priča da nakrjau su ti "bogovi" (podsjeća me na anunnaki-e :) ) stvorili svijet i sve.... |
hehe jesi i constantinopola otkljucal na 100 % i sve one animuse bjele svjetlucave poskupljal? :P trebalo mi je 40 sati da to sve rešim :D
|
Citiraj:
jel nešto se otkrije još ili? :fiju: |
naravno da se otkljucA :)
|
A fak, sad ću morat i ta sranja skupljat. -.-
|
|
Ne pada mi na pamet davati 10 dolara za PC DLC
|
ima li ikakve šanse da se aspect ratio promjeni?
|
Smetaju te crne crte gore i dole? Nažalost takav je engine i to se ne može promjeniti.
|
da, iritantno je prilicno, vec tri igre... mislija sam da mozda postoji neki mod il nesto
|
Ko igra MP slobodno nek me doda, nick Domido555
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:34. |