![]() |
Nadajmo se da ce jednog dana projekt oziviti i prikazati u svjetlu u kojem ocekujemo..
Jako mi je zao sto necemo vidjeti nastavak jedne od najboljih fransiza uopce...prica je nepresusna.. |
A ne, ne i neeeee..
Opet ovo: http://www.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ Pa kako mi je samo krivo.. :grrr: |
Nemam riječi, što učine.! Pa to je jedina igra kojoj sam se nadao. Ma sve što je dobro mora netko uništit :suicide:.
|
ja se nadam da će neko odkupit igru od njih ili ih financirat sa još većom reklamom da se bolje plasiraju na tržište kako bi imali profita.jer jbg se se vrti na kraju oko love.
|
Bilo bi lijepo. Možda Valve ili Bethesda, ma bilo tko samo ne EA ili Ubisoft.
|
ak ko i otkupi to če bit tek za nekoliko g. a do tad če interes past
sad je nada u modovima :chears: |
Ma nebi rekao da će interest past.. Čekali smo i original jako dugo, čekat ćemo i ovo..
A uostalom, tko zna što oni smjeraju, vidite da svaki mjesec neka nova vijest, najprije se raspadaju pa onda ne, pa otkazuju stalker 2 pa na kraju rade na njemu i sad ovo zadnje :stoopid: |
a i to kaj veliš :chears:
|
Nažalost, bilo je za naslutiti, cijelo vrijeme se nešto kuhalo.
Da li će netko otkupiti naslov i jednog dana nastaviti razvoj, nisam siguran. Sumnjam :( Šteta, ovo je i meni jedina igra kojoj sam se veselio da ju zaigram. Tema nudi pregršt ideja da se franšiza održava svježom i zanimljivom nizom naslova, ali, kao i uvijek, novac presudi :( Ovaj Survarium neću ni komentirat. |
Citiraj:
http://tinyurl.com/dyfgqzd |
Nadam se skoroj službenoj potvrdi Bethesde, makar na igru morali pričekati još koju godinu.
|
Ma gotov je Stalker, nema više, popapala maca. Sve da ga Bethesda i preuzme, to više neće biti "to" jer ljudi koji su ga napravili i zbog kojih je Stalker to što je, rade onlinemmof2pkenjbljuvovoiono.
Stalker je mrtav. |
Nažalost je i službeno mrtav :hitthewal:
http://asia.gamespot.com/news/stalke...nceled-6373393 (Sorry, vidim da je već postano).... |
Nije me bilo 14 dana doma, došao sam na jedan dan i onda me nema opet 10 dana... ali ovo je strašno, ovo je prestrašno. Srećom pa su mi 3000km dalje od mene, jer bi jednog po jednog uhvatio za gušu i našamarao ko zadnjeg levata.
Katastrofa... Jebale ih MMRPOGORMBIOGJDFKEKR igre više, kao da ih nema dovoljno na tržištu. Ništa, moramo se nadati modovima za ova 3 STALKER-a koji su tu. |
Citiraj:
Iako sam počeo igrati STALKER-e relativno kasno (kupio tek kad je bio popust na Steam-u) oduševili su me... općenito atmosfera igre, na trenutke stvarno jezovit dogođaji, likovi, priča, frakcije .. ma više od 90% igara ostavljaju u prašini. BTW dal je gotov onaj Lost Alpha? |
Citiraj:
|
|
|
Ma, mislim da je bolje da izađe nego da ga nema, tako da bih prihvatio i Bethesdu, ali Jelc je već stavio na drugoj temi - na službenoj FB starnici Stalkera su demantirali vijest.
|
pitanje za vas koji poznajete rad te bethedse: zašto je dobro/nije dobro da stalker2 izadje/ne izadje pod njihovim imenom? da se gsc pita, nećemo ga nikad više vidit :(
|
Dovoljan dokaz da neće zeznut, ako ikad preuzmu Stalkera, mi je odličan F3 i New Vegas.
A btw, vjerojatno je Stalker 2 već "napravljen", odnosno koncept igre, i sve ostalo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma krasno, ma prekrasno. nemres vjerovat. takva igra poput stalkera da ne može naći poštenog izdavača, dok neke dječje fanboy igrice izlaze svake godine u novim nastavcima i koliko god su sve gluplje i gluplje, ljudi ih sve više i više vole i spremni su se tući i svadjati sa neistomišljenicima. to me užasno razjebava :(
|
druže B., to ti je vrla industrija igara na (ne)djelu. masovnost i profit u prvom planu, sve manje i manje se obraća pažnje na sam sadržaj. meni je znakovito da zadnju igru koju sam odigrao od početka do kraja, upravo bio CoP. odonda, bilo koji (FPS) nije izdurao više od tjedan dana instalacije.
a čeprkanjem po netu se može vidjeti da je u GSCu bilo svega, čini se da novac i nemogućnost nalaska investitora nije bio glavni razlog. bogaramu, bar ove 2012. nije teško poslužiti se nekakvim crowdfundingom, da su išli tim putem garant bi se novčano osigurali za nastavak. boktepitaj kaj se tamo stvarno desilo. |
Citiraj:
|
|
Release date: 2 weeks after Half Life 3
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |