![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mah:( :mad: :( moram se pomirit s činjenicom da ću biti zadnji korisnik sa 56k na ovom forumu:D
EDIT: evo baš odem na t-scumov site promijenili su text (možda sam ja jučer krivo utipkao broj??:confused: ) sad mi opet piše da će mi u narednih mj. dana instalirati bla bla bla možda još uvijek iam nade:D |
Citiraj:
Hebem ih bezobraznu, zbog njih nisam isao na more. :rambo:http://www.t-com.hr/images/logo_t_com.gif |
Meni je dopizdilo (oprostite na izrazu) stalno mjenjanje s novog na stari komp i obratno da pristupim netu! Pa sam nraučio u srijedu dolazi usb na com port adapter jedva čekam da dođe jer kada ADSL dođe do mene promijenit ću već 5 novih kompova:rambo: :rambo:
|
Evo.......još uvijek piše na T-scumovom siteu kada upišem svoj broj da će mi u nardnih mj dana staviti ADSL....sutra počinje 9 . dakle novi mj. baš me zanima hoće li održati obećanje....:rolleyes:
|
Meni sinoć dosao papir sa šiframa za adsl i piše da sam postao korisanik 03.05 LOL
A ja nisam vidio a od adsl-a Nevjerovatni su moram im priznat: lol2 : |
:D LOL
|
Citiraj:
|
ja ga čekam već 3mj.. a mojoj sestri u ured su došli spojiti za 5 dana
|
Citiraj:
|
4mj
Dobio sam šifre odavno Dobio i prekjučer dopis da su mi odobrili adsl,i da mi stiže u roku od mjesec dana Zovem ih svaki treći dan Pritužbe normalno |
Citiraj:
He, he... samo naprijed. Poras biti kao krpelj, piti im krv. dok im ne dosadis. :argue: |
Konačno
nakon samo 4 mjeseca EDIT Mi može netko reć kako idu postavke za outloock 2003 za mail,jer mi ne radi sa onima šta pišu na papriu koji su dali |
dobio ga pred malo ,čekao ga samo 4 mjeseca
Ali me iznenadili,dobio danas mail da me obuhvaća akcija 2 mjeseca flata,bar neka naknada za 4 mjeseca čekanja,za psihićke probleme koje su mi nanjeli |
@Gemmy:beer:
Ja još chekam:( |
Citiraj:
________ Znate gdje ima cjenik maxadsl-a na netu? Ovaj paket od 512 MB, zanima me koliko se naplacuje ako se prijedje limit, i koliko po MB.jtu? |
Ne zovem te budale...
imaš na T-scumovom siteu onaj kalkulator:beer: btw 512mb prometa ti neće bit dovoljno:beer: |
Najbolje bi ti bilo da ih zoveš barem svaki 3 dan jer ćeš onda prije dobit čuo sam da su mnogi na taj način mnogi dobili prije jer ćeš im više ići na živce.
|
Nisam još mislio uzimat aDSL, ali kako sam prekoračio limit na dial-upu odlučio sam se prijavit preko Iskon-a. Dobio sam vezu tri dana nakon što sam im poslao fax. Već danas sam napravio 186MB prometa, ali to je zato jer imam fore 2 mjeseca koristiti flat rate. Poslije samo surfanje.:)
Naravno za skidanje mi je i dalje najbolji Carnet i njihov 100MBit-ni link.:p |
Woooo ho evo dobio sam juezername i pasvord.Sad mi sam jos trebaju doc metnit modem... Inace koliko ste cekali da dodju nakon sto ste dobili pass i usser?
|
Meni su prvo došli postavit modem, nazvao Iskon i 1h kasnije sam već bio spojen. :beer:
Iznenadili su me ovi iz HT-a što su brzo došli pa nisam prije stigao nazvat Iskon da mi aktiviraju ADSL. |
Ja sam 17.08. podnio zahtjev T-u za ADSL...21.08. dobio password, user name i ostalo s obavijesti da ce mi u roku mjesec dana doci instalirati...14.09. su dosli i donjeli modem...Sad imam dva obracunska razdoblja(a ne 2 mjeseca) flat rate...dakle 9. i 10. mjesec...
|
jesssssssssss!!!!!!!!!!
dobio danas!!
napokon,nakon ohohoho mjeseci i moja vukojebina je spojena prek ADSSLa...:rolleyes: kulike sam ih same zval, deral se, spotal..valjda bi i bogu i vragu dojadil od 25.04. 2005......njima tek sad...:rolleyes: :D taman kad sam ubil somica kuna i sitno na Satdsl,tanjur, skystar2 i t d........:rolleyes: sad mogu i utrke vozit na DL.....:D deca, same jambrat i non stop ZVATI..molit,prijetit,kumit,ma sve kaj vam na pamet opadne...sam ih najte pustiti na miru,to je najgore!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:50. |