![]() |
Pitam zbog ovog : http://cellphonequick.com/new-samsun...res-available/
Ja sam ga stavio i proradio mi je 3g s tmobile karticom dok s prijasnjim radiom nije htjelo raditi.Ako nekom treba tutorial kako se mjenja rom : http://forum.xda-developers.com/wiki...amsung_Omnia_7. Btw morate skinuti oba roma i stari i novi i u novi ubaciti csc od starog i onda prefleshati.Mobitel je puno stabilniji i brzi i 3g kao i wifi su opcenito bolji. |
meni inace radi sve, al sam primjetio da je doseg wlana dosta slab... puno slabiji nego na prijasnjoj nokiji.
nego, jel se moze iskljucit nekako punjenje baterije preko usb kabla, jer mi je glupo da svaki put kad ga pristekam na komp, puni bateriju... |
Ne može. Ne vidim ništa loše u tome. Isti qrac punio ti na punjač ili preko usb-a.
|
bootloader : 4.10.1.9
radio : 2424.10.10.6 |
Citiraj:
|
Li-ion/polimer baterije ne pate od memorijskog efekta kao stare Ni-Cd. Nisam siguran da postoji neko istraživanje koje je dokazalo da je štetnije puniti mob preko usb-a nego punjačem.
|
Ja se vodim dobrim provjerenim receptom, a to je da pokušavam bateriju ispraznit što je više moguće prije nego ju stavljam na punjač. Na staroj E71 ni nakon dvije godine koristenja baterija nije pokazivala znakove umora, a na 3 i pol godine starom HP 6820 laptopu, baterija drži kao i prvog dana...
Ne mora imat veze, al moja su zapažanja takva... |
Citiraj:
|
eto super. ja pak, u životu nisam pustija da mi baterija padne nisko, uvik ga pomalo "punjakam". Imam nokiu n-gage od 2001 godine koju tako punim, i još dan danas baterija traje 3 dana.
|
znate li ima li neki windows phone 7 ROM za galaxy S. ne launcher, već cijeli rom customiziran.
Da li uopće tako nešto postoji? |
Citiraj:
|
Skinuo sam update odmah nakon sto sam napisao ovaj post, uglavnom sad mi je
bootloader: 5.2.1.4 Radio Software: 2424.11.2.2 na BonBonu sam i da, koristim 3G svakodnevno |
Evo nakon nepunih mj dana koristenja windows 7 mobile, mogu reci da me mobitel osim ekranom nije nicim odusevio(samsung omnia 7).OS je sam po sebi dosadan i "zatvoren" , malo je aplikacija za njega i vecinom se placaju.Vjerujem da ce mango poboljsati stvari, do tad se rastajem od omnie i vracam na iOS4/5 , cista navika,nista drugo...
|
Da, slazem se. Koliko god mi OS bio super i sve, neprestano se pitam dal sam trebao ipak otici na androida ;)
Vidjet cemo kad dodje "mango" ... |
Citiraj:
|
Dal na omniji imate za upalit/ugasit 3G?
Tu opciju ne nalazim, jedino ak nije došlo s firmware-om koji je to maknul, a sumnjam pak da je do mreže(VIP). |
Data connection pod cellular .
|
Gledal sam već tam, al izgleda da nemam tu opciju.
|
Citiraj:
Mazohizam |
Zvonac, napravi ako nemas previse programa restore znaci vrati sve na tvornicko, spoji na zune i napravi update ako ima i onda pogl.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam da , kad sam isa preko grane sam gasio data connection normalno .Settings -> Cellular -> data connection .Moras to imati. Tu biras koju mrezu zelis i sve
|
Citiraj:
xulos, kak ti imaš "cellular"? |
|
Citiraj:
Al eto svako ima izbor |
sry dupli post
|
Data connection imam, al nemam opciju, palit/gasit 3G. Da ne bi bilo zabune, pošto vidim neki imaju uz data connection ON/OFF imaju i za upalit/gasit 3G..Znači imaju dvije opcije navedene pod mobile network.
EDIT: pogledal sam link. |
pa ja sa data connection on/off palim gasim 3g .
|
Ma jasnije mi je sad, dok sam pročital kaj si stavil onaj link..
Sad se samo čeka Mango. Uh onaj Garmin me privlači, al ne vidim nigde jel bi se dalo kak stavit/skinut bar trial verzija ove navigacije? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |