![]() |
Citiraj:
|
Ne vidim u cemu je razlika izmedju ovog i onog prijasnjeg osim ikonice. BTW ,na VISTI sam pa nesto mozda utjece na nesto?? :D
|
Šta zakon,policija je Zakon:D:D:D
BTW;Na visti ja takva ikonica stalno:D |
|
Drugačija je ikona i na visti :confused:
|
zašto meni cpu-z pokazuje core speed 1206.0 Mhz a sve postavke su mi u biosu na default, nekad skoči na 1800 ali se opet vrati na 1200, ne kužim. P.s. Govorim o ovome C2D kompu sa e4300
|
O tome se valjda pričalo već sto puta. Uključen ti je EIST i C1E. C1E smanjuje multy.
Samo treba malo potražiti... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=68739 |
sorry nisam pretraživao
|
CPU-Z 1.42
Dostupna je nova verzija svima nam dragog programčeka.:)
Citiraj:
Download |
Već je prije par sati bio instaliran:D
|
Tak znači.:D
Ne bi se čudil da je doma kakav HD 3800 primjerak, pa se mudro šuti i igra Unreal 3.:) |
Weeee, napokon je ubrzan loading :)
A čak su dodali i animaciju da nam ne bude dosadno :D |
Citiraj:
Ne bih se bunio... |
CPU-Z v1.43
1.43 - January 2008
- Intel Skulltrail platform support (Core 2 Extreme X9775 + 5400B MCH). - Intel X48 chipset detection. - AMD Athlon 64-LE 1600 and 1620 support. - Fix detection issues on unlocked Phenom (ES/BE). http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1340 |
nema šta, naslov je fantastičan...
|
a čovijek se zabunio, šta sad....:dobar:
|
Ispravio sam mu to, sad piše kak treba:)
|
CPU-Z 1.44.1 i CPU-Z Validator 2.1
Prije par dana izašao je CPU-Z 1.44.
Uz novu verziju CPU-z, estetski je unaprijeđen CPU-Z Validator, trenutne verzije 2.0. CPU-Z 1.44 Change log:
Sistem validacije rezultata je isti, te se obavlja kao i obično na: http://valid.x86-secret.com/ Primjer kako izgleda novi validator. |
nista posebno ne donosi osim za vlasnike Skulltrail-a te VIA-e
NEW: Preliminary support for VIA Isaiah processor. Support for all VIA Model D processors: VIA C7-M, VIA C7-D, VIA Eden, VIA Eden. Memory timings on Intel 5400A/B MCH (Skulltrail). Fix AMD Phenom detection issue on Windows Vista 64. a sto se tice preradenog sitea validacije, cini mi se preglednije i svida mi se sto imas i banner al sto ga vise gledam vise mi postaje djeciji, boje ovo ono... ipak bolji stari :D |
I još si gledam što sam zaboravio, kad ono ne napišem changelog :D
Bolje nek je malo veselije, neg mrtvačko crno bijelo :D EDIT: cjepidlako :D |
u OC-u niti nemoze bit nego crno ili bijelo :D
|
Stari validator mi je puno bolji i ugodniji, ovaj mi je nekako too fensy!
|
Same situation as xp vs vista....... vista je previse fancy ...... a xp nije i po tome je on bolji ( naravno ) xD ! Validator je do jaja, trebamo se prilagodit na nove stvari !
|
|
|
Citiraj:
|
Cpu-Z 1.45
Evo čisto da bacim info o novoj verziji da ne bi bilo nekih rušenja rekorda, i razočaranje s validacijom starom verzijom programa :)
Dakle, radi se o CPU-Z v1.45 Changelog:
Download |
ajde, napokon nova verzija...
|
Citiraj:
A tebi stara nevalja ili ti fali podrska za sve gore navedeno sa Blood Ironicom? :kafa: btw: thx na infu R ;) |
novije je uvijek bolje:D (sto se tice programa), ploca radi super, nasao sam mjernu tocku, nisam je trazio na netu jer je nema nego sam uzeo multimetar u ruke i pocem mjerit po ploci dok nisam nasao istu voltazu kao sto mi je Vcore..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:40. |