PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Bioshock Infinite (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=195494)

ante2 08.04.2013. 11:30

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2373537)
Jesam ja jedini kojem su prva dva nastavka bila bolja?

Cjelokupna priča i okruženje su mi bili bolji. Big daddy s klinkama i izbor koji utječe na završetak, pa onda raznovrsnije moći i šaltanje samo na predviđenim mjestima.

Nekako mi je Infinite manje razrađen na tim stvarima i nekako dosadi brzo. Kao da su samo ubacili par novih stvari, ali nisu odlučili to uklopiti kako treba.

Gear nema svrhu ni prednosti, protivnicima se više ne mogu prišuljati jer već znaju kad dolazim, pa odmah ni zamke nemaju svrhu.

Fale mi oni kolci sa strujom kojima sam radio zamke u prva dva dijela. Nekako mi sve skupa to nije to.

Citirat cu legu poviše. Nisi :goood:

Kad sam ugleda Bioshock 1 u Interšparu u košari di su igre od 9 do 99 kn i uz to još u željeznoj kutiji mojoj sreči kraja nije bilo (a vec sam imao igru) tako da ovaj novi nije loš, ali mi je nekao previše fensi-šmensi metroseksualan hipser popularan + nisam siguran sta da osjecam prema glavnom sporednom liku tj je li legalno imat kakve osjecaje ili je pre mlada :D
Mada u vremenu kada se odvija igra je bilo skroz ok i društveno prihvatljivo oženit maloljetno djevojče :fiju:

JuiceBox 08.04.2013. 11:38

Meni je igra dopizdila skoro pred kraj, uninnstall i delete. Jednostavno je zamorna i jednolicna.

Garro 08.04.2013. 12:12

Citiraj:

Autor ante2 (Post 2373929)
...nisam siguran sta da osjecam prema glavnom sporednom liku tj je li legalno imat kakve osjecaje ili je pre mlada :D
Mada u vremenu kada se odvija igra je bilo skroz ok i društveno prihvatljivo oženit maloljetno djevojče :fiju:

Hehe, vidim da nisi baš shvatio kraj jer

Elizabeth/Anna je kćer tvojeg lika :D

ShebY 08.04.2013. 13:08

A aaaaaaaa pregledavam forum na Tapatalk-u i vidi se ovo ispod spoilers FUUUUUUU:mad:

BladeRy 09.04.2013. 09:21

Interesantno je koliko su pojednostavnili BI za vrijeme izrade.

http://kotaku.com/witness-how-much-b...-the-471184935

Nekako mi se early release vise svidja, sjene na licima koje nema u konacnoj verziji, nekako je sve malo tamnije, dunno. Izgleda da je opalio konzolitis pred kraj.

veve 09.04.2013. 12:00

Ono sto sam primijetio po starijim verzijama je to da Comstock nije bio vjerski fanatik, nego zapravo vise kao nekakvi politicar. Isto izgled grada, okolina i zgrade bile su vise klasicnog izgleda.

Ono sto meni dosta nedostaje u igri je to da su Songbirda previse stavili u drugi plani, zapravo se jako malo zna o njemu. Mozda se u nekim sljedecim DLCima vise posvete njemu.
Ja sam recimo ocekivao da zadnja bitka bude on kao nekakvi finalni boss.

MAGARAC 09.04.2013. 19:34

Meni je ta zadnja bitka i opcenito taj level najvece razocaranje u toj igri, izuzev atmosfere i manjaka mastovitosti u odn. na prva dva. Daleko od lose igre, sigurno medu prve 3 u zadnjih godinu dana ali mogli su i bolje.

BladeRy 09.04.2013. 20:27

Mislim da su u zadnje puno toga promjenili, na stranu grafika koja je presvijetla, Beth je smisna za nevjerovat, izrazi lica su super. Al kraj songbirda je bio nekako slab. Ocekujes boss battle il nesto al ostanes bez toga. Na stanu multiverse i njihove definicije toga.

Mario92 09.04.2013. 21:52

Nakon malo hlađenja i promišljanja definitivno se slažem sa ovom recenzijom (SPOILER ALERT):

blankyboy 09.04.2013. 23:31

nope... nemam potrebe da pricam sa ljudima.. meni osobno grad u startu .. prije vadjenja pistolja je bio vise no dovoljno ziv... ima cimova.. ali moje prvo prelazenje igle je bilo bozanstveno... radnja.. dijalozi.. akcija... sve sam pretrazivao... i bilo je super!... jos jedan prijelaz... i dam 2min ovim trolovima

MAGARAC 10.04.2013. 01:17

Citiraj:

Autor blankyboy (Post 2375313)
nope... nemam potrebe da pricam sa ljudima.. meni osobno grad u startu .. prije vadjenja pistolja je bio vise no dovoljno ziv... ima cimova.. ali moje prvo prelazenje igle je bilo bozanstveno... radnja.. dijalozi.. akcija... sve sam pretrazivao... i bilo je super!... jos jedan prijelaz... i dam 2min ovim trolovima

Odigraj prvi ako vec nisi ili ga ponovi ak nisi dugo. Ak ti se ovdje toliko svidjelo pretrazivanje, radnja dialozi itd od prvog ces explodirat kak ce ti bit dobar.

Puno istine u tom videu. Da nema prvog i da se ne rade usporedbe, nebi uopce bilo prostora za kritike.

RaneZ 11.04.2013. 18:44

Osobno, naj igra ikad. Nakon fallouta 1 i 2 :)

Pizz 11.04.2013. 23:32

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2375374)
Da nema prvog i da se ne rade usporedbe, nebi uopce bilo prostora za kritike.

istina, mislim mozemo i mi malo prestat bit tolko kriticni i bit sretni da tu i tamo izadje takva igra i prestat trazit sveti gral

Mario92 12.04.2013. 00:28

Počeo sam igrati drugi put, toliko je toga sad jasnije i detaljno tražim sve audio logove i detalje... Čisto lako moguće da i treći put krenem od početka :)

poweeer 15.04.2013. 23:42

Meni je igra srednja žalost. Svi likovi isto izgledaju, narod po ovom letećem gradu ima indentične face tako reć, priča ajme meni, a inače obožavam zeppelline i atmosferu iz bioshocka 1 i 2.
Engine je doduše vrhunski. Sreća pa sam je dobio za male pare inače bi bio žešče nerovozan radi kupovine.

Dule88 13.05.2013. 16:17

Pripremam se započeti ovo. Prvi Bioshock imao vrhunski setting ali malo precjenjen. Dobar setting ali borba onako dosta nespretno napravljena i loš ragdoll protivnika. Čini se da se nije puno promjenilo povodom toga. Ali prelazi se zbog ugođaja. I moram vidjeti taj kraj o kojem svi pričaju

Mario92 15.05.2013. 18:02

Skužio sam jednu stvar:

Oni koji su prvo igrali Bioshock smatrat će Bioshock Infinite lošijom igrom od originala.
Oni koji su igrali Bioshock Infinite prije originala smatrat će original lošijim (u tu grupu spadam i ja).

Interpol 16.05.2013. 12:50

I šta sad da radim ja koji nisam igrao nijedan Bioshock? :) Taman sam mislio ubost jedinicu i dvojku u paketu za 5$ na Amazonu

dani77 16.05.2013. 13:06

Citiraj:

Autor Interpol (Post 2396341)
I šta sad da radim ja koji nisam igrao nijedan Bioshock? :) Taman sam mislio ubost jedinicu i dvojku u paketu za 5$ na Amazonu

Link?

Interpol 16.05.2013. 13:16

Bioshock

I ostale ponude

Upravo uzeo, samo ti treba US adresa

skitnica 16.05.2013. 14:21

Citiraj:

Autor RaneZ (Post 2376608)
Osobno, naj igra ikad. Nakon fallouta 1 i 2 :)

Ja zaista ne nalazim nikakvu zabavu u ovoj igri. Moram priznati kako mi je cudno citati ovakve komentare (ne samo tvoj nego opcenito).

Drvoje 12.07.2013. 21:14

Evo da malo podignem temu i napišem osvrt na igru.
Odigrano na 64bitnim Win 7, najvećoj težini i rezi 1920X1080 sa High detaljima.

Igra ima dobru atmosferu, solidnu mind fuck priču, tehnički dobar i optimiziran engine, solidan izbor oružja, upgrade istih, upgrade lika, te raznovrsnost i upgrade Vigora, raznovrsnost neprijatelja (dosta klasa), solidna duljina igranja, par dodataka (skyline rail i tear dodaci)...

Međutim isti likovi su skriptirani do bola (kao i sama igra općenito - linearnost) i ne predstavljaju veću prijetnju (barem 90% njih), sam izgled igre je pusto šarenilo (čak i uz smanjenje gamme) te mi sve izgleda nekako plastično, nema nekog većeg istraživanja (premale mape)...

Trenutno je 60baksa i bolje je odigrati npr. Bioshock 1 i 2 (tko nije) koje su mi za klasu bolje u svemu (još bolja atmosfera, level design i sam gameplay).

Za prva 2 nastavka sam ima velika očekivanja i nisam se razočara, a Infinite mi je ostavija prosječni - mlaki dojam.

MadBoY 12.07.2013. 22:16

Trenutno je na popustu na Steamu, 50%, 25€.

Mario92 01.08.2013. 16:28

golfw12 27.08.2013. 15:49

jel netko uspio dobiti key od bioshocka:infinite od amd-ove stranice (one kodove što dijele uz grafe) 30.7 sam ubacio key i dobio poruku
Citiraj:

BioShock Infinite - Steam Download

There is a temporary delay in delivery of some game keys. The game key for this title will be coming soon
kontaktirao support i rekli su da če mi poslat key kad dođe na "lager" al nisam dobio još ništa odnjih
da ih podsjetim ponovo ili jednostavno nema keyeva?

Charmander 27.08.2013. 16:16

samo podsjeti. kupio si grafu i dobio igru. nema tu filozofije, idi po svoje.

Garro 28.03.2014. 05:16

Izašao je Burial at Sea part 2 prije par dana, igram pomalo i uživam u svakoj sekundi.:)

Deathwish 28.03.2014. 10:24

završio burial at sea part 2, swan song studija,a bogami dostojan swan song :).

flyer1 28.03.2014. 18:27

ima neka dobra duša da mi pošalje saveove 'infinitea', doša sam do dijela kad nađem i pokupim elizabeth na obali, dok pleše...iza toga sam radia format C, uvjeren da su saveovi u BI folderu u my docs, no nažalost nisu tamo...

zahvaljujem unaprijed.

EDIT: @MAGARAC: hvala, iako :( (jednom sam se uspješno ogreba za neku igru na ovaj način, pa reko iden pitat, ništa ne košta...)

MAGARAC 28.03.2014. 18:42

Mislim da ti nece puno pomoc tudi save fajlovi i da ces morat od pocetka..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26.