![]() |
Da li netko moze okacit poredak i koju informaciju u tekst obliku. Malo je zajebano sve ucitavat preko mobitela.
Hvala Citiraj:
Samo kad ga netko naživcira.... |
a šta su srbi shebali? matičnu,memoriju ili grafičku?
|
Citiraj:
Gle Matthewa kako se krpa :) |
Citiraj:
Ako vjerovati onim artefaktima u 3D-u, grafu. |
Pšenično je na stolu, atmosfera se opušta :D To je to :D
Btw jel Matthew u žutoj majici? I koji je Spacemaster? Onaj ćelavi spiker? :D @ Pupo Ukupan poredak: 1. Hrvatska (8+4=12) 2. BiH (4+6=10) 3. Srbija (6+0=6) 4. Slovenija (0+0=0) |
Citiraj:
bitno da prođe test, a sad za artefakte manje više :chears: Uglavnom, mislim da će bit svi zadovoljni, nagrade su i više nego ok a svi dobivaju :D |
ides, ukupan poredak mi prvi :)
|
|
1.Hrv - 12
2.BiH - 10 3.Srb -6 4.Slo -0 Cestitke svima. Jel quake dao neke pare srbima ( mito )? :D Edit: kolega Dr.Cooler je bio brzi. |
zašto su ih sve nagurali na taj jedan stol,nemaju mjesta
ukupan poredak 1: HR 12 bodova 2. BIH 10 3: SRB 6 4. SLO 0 |
jbt, slovenci bas nemaju sreće, ni u srbiji ni kod nas. Jos ce reci da ih netko sabotira.
Čestitke svima, ponajviše našima |
sad mi zao kaj nisam navratio :)
|
Citiraj:
Spacemaster je onaj ćelavi spiker u ljubičastoj košulji kolko' sam skužio. Za Hrvate ne može bolje, očekujemo hardver na tržnici :D |
Ko nije bio kajaće se :)
|
upravo to :P
spejs daj reci gdje se mogu vidjet tj gdje će se moć vidjet sve one slike, što su naslikavali i dal je možda netko snimao live stream, da pogledam reprizu :D |
Nego, čestitke tebi i Quakeu, stvarno sam se iznenadio kad sam te vidio. Isplatilo se vrijeme provedeno s 3DMarkom i hrpom hardvera.
Također čestitke i ostalim natjecateljima, posebice Milentiju i Razeru. Nije mala stvar pojavit se na takvom natjecanju i radit na sponzorskim komponentama. Nadam se da će zaživjet LN2 sesije kod nas, kako s ljudima, tako i sa sponzorima pa da bude pravi reality show kao vani. Također čestitke i organizatorima. Danas je bilo odlično ono kaj sam gledal prek streama, jer nisam bio u mogućnosti doć (planirao sam s curom doć). Žao mi je kaj nisam bar majicu dobio, bile su fora. :) |
Hola ekipa. :D
Eto da javim ovako dojmove nabrzaka. :) Bio je stvarno odličan event, ovom prilikom još jednom čestitam Quakeu na skinutom WR-u i pobjedi naravno. ;) Btw. Tibor i ekipa imaju još jaču rezu koju su ostvarili dan prije sa istim setupom vlastitog hardwarea, i to čak 28k u Vantagu! Stvarno brutalan rez! Neznam samo da li će ga postaviti na HWBot or what. Na kraju smo ja, Razer i Mile gubili glavu i živce sat vremena radi hebenih 120 bodova da se skine WR sa single GTX 470 za 3DMark06. :D Žao mi je stvarno što su tri (ispravak, dvije) GTX 470 otišle u vječna lovišta, a pogotovo naše susjede Slovence koje je opet zadesila nesreća na samom startu natjecanja. Donjeli svu opremu za lemljenje, oni im napravili modove na svim grafuljama uključujći i svojoj, a njima prva crkla nakon pet minuta. :nono: LN2 je bilo dosta, točnije 160 L. :care: Imam ja par slikica dečkovi. :p :D Pohvale još jednom Asus i Spaceu na organiziranju eventa ovakvog kalibra, kojeg bi u nedogledno vrijeme trebalo biti još. :goood: :fala: :respekt: Bit će ko u Eurosonga, zemlja koja pobjedi ujedno i dobiva titulu domaćina, organizatora. :D |
@star: a hvala puno :) kaj si se imao iznenadit?? :D
što se tiče tih eventa s ln2 pričalo se da će ih u hr sad biti malo gušće ali ne na ovak veliko... @matthew: pa kako 3??? od slovenca je otišla...od susjeda još kao i radi malo :D a koja je treća?? |
Citiraj:
MIslio sam te preko skrivenog cimat na mob., al reko necu, prolit ce "svete vode" pa će bit belaja :D p.s. onom decku koji je visio kod rzr-a i Mileta je trebalo nabavit stolicu nekakvu, dečko je maratonac u standup-u :roller: |
Citiraj:
Zakaj ste prekinuli onda sesiju? :stoopid: |
nama se sve živo zblesiralo i nije radilo pod ln2, grafa se neš zblesirala i kako je bilo sve manje vremena, sve smo stavili na zrak da samo odvrtimo bilo kakvi rez, koji nam je bio dovoljan za pobjedu, i dalje nam se nije dalo zahebavat, mada smo mogli..al dobro...
pobjednički rez http://www.pohrani.com/t/2X/xb/2ECubKYs/26365.jpg inače proc smo mogli vrtiti i na 5.4GHz, to smo samo vrtili CPU test, pa kad samo htjeli sve izvrtit kloknuli smo grafu malo previše i od onda samo blesiranja |
ja dobio grafu :goood::goood:
|
svaka čast :goood:
|
A nadam se da ovo nije pod LN2,posto grafe pod H20 idu na 1000+ Mhz :D!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Eto, Slovenicma je dan prije prolazio Vantage sa 1081 MHz GPU-a. |
svaka cast svima...odlicni rezultati za hrvatsku :)
kako se opce dospije na takva natjecanja |
Citiraj:
www.asus-overclocker.com Ispravljeno! :p :D |
nije hr nego com :D
http://www.asus-overclocker.com/ |
I jos uvijek nema liste?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:41. |