![]() |
Ja probao i meni radi super sve na ful (1280x1024), nema nikakvog steakanja, najnovija verzija igre je u pitanju ;-)
|
meni se nije micala igra s mjesta dok nisam u ovaj command upisal -str i pokrenul...sad leti.
|
Citiraj:
|
Nemoj to u igri upisivati već pokreneš LANLauncher.exe u direktoriju igre i odeš na Options i tamo upišeš pod Command Line.
|
|
hvala ali ništa od toga, još mi gore i sporije radi.
|
probaj potrazit imas jos par kombinacija tih switcheva koje mozes dodat u command...vidi koji ti najbolje pase
|
gdje bi toga trebalo biti? malo sam guglao ali bez uspjeha.
|
probaj i -str i -npd upisati u command
|
0 bodova, krajnje je vrijeme za apdejtanje kompa. :)
ali hvala svejedno :) |
1680*1050, sve na perfomance i šteka. Mogao bi biti lansiran odjeb.
Di se otvara taj command line? |
Citiraj:
http://img259.imageshack.us/img259/2387/lapostavke.jpg |
meni igra ima neke čudne performanse malo se vrti na 30 fps-a malo padne na kojih 3 fps-a :D a ostale igre mi rade normalno jel ima kakav patch ili neš za ovo?
|
Citiraj:
|
Pobogu 4-5 postova iznad ti je sve objašnjeno..
|
Mislim da ti krivo gledas jer to nije u igri. http://imm.io/caEi
|
Evo fix za sve one s AMD-ovim karticama koji imaju problema sa lagom čak i nakon dodavanja -str -npd u command line...skinuti atiumdag.dll (iz Catalysta 10.6) sa sljedećeg linka-> http://www.mediafire.com/?wzm379223amren2 i kopirati ga u L.A. Noire folder i voila!...igra radi bez laganja svako malo (barem meni)...:goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Još bi nadodao: ako vam posli svih ovih fixova ne radi glatko vjerovatno vam je disejblan Catalyst A.I. u driverima, bar je kod mene bio takav slučaj. |
Presao 20% igre i jos uvijek nema nikakve koherentne price. Samo random caseovi. Ne svidja mi se to bas.
|
Citiraj:
Inace tek sam jucer poceo igrat kako treba i mogu reci da je igra stvarno opravdala ocijene i ocekivanja |
ja preso par misija. i cini mi se odlicna igra. totalno te svaki case uvuce da to nisu istine :D
jedino mi užasno smeta neoptimiziranost. mislim da je neoptimiziranija cak i od gta, sto je tesko da je moguce. smanjio sam rezoluciju na nenativnu i stavio na performance kvalitetu. znaci najniže moguce. i svedno mi nekad pada i na 15fpsa sto nikako ne opravdava izgled igre, koja se niti malo graficki ne istice iznad ostalih igara koje mi rade na 60fpsa... jel ima ko kakvu pomoc da to radi kako spada jer mi ovo samo ubija gust za dobrom igrom :D probao sam ono sto je netko napisao od prije par strana i nema pomoci od tog. |
Citiraj:
Link Link 2 Link 3 Nadam se da ovdje ima nesto korisno za tebe ;) Mene najvise trenutno izvlaci CPU :D Ali isto ima nekih nerealnih padova FPS-a iz tko zna kojeg razlga....sada radi na nekih 35-50 FPS-a...svejedn cekam neki patch ili update da bude sve kako treba. I naravno nova grafika :D |
gledao sam sve te linkove al nisam nis pametnoga nasao.
|
Je si pokusao u Command Line upisivati ove razne naredbe sto se nude?
|
Citiraj:
|
Danko, probaj ovo. Ja sam imao potpuno iste probleme kao i ti sada, ali sam sve popravio. updateaj igru ako nisi, nikakve command line naredbe nisu potrebne ( samo je gore u mom slucaju s njima ) i kopiraj ovaj file koji skines u la noire folder. Meni igra leti. Svi detalji na max :)
EDIT: u vezi ovog fps limita, nemoj to skidat, samo pogorsava stvari. bolje da igras sa 30 fps lock nego sa fps dropovima s 30 - 60... ja sam ga osobno probao i puno bolje je samo ovako pustiti s 30 fps limitom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kakvi su dojmovi? Jel priča i radnja zanimljiva? Možda bi probao ovo.
Kad sam vidio kakav je facial expression, ono, vau. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:39. |