![]() |
Ma neka bubnu akciju barem na sitnice tipa slušalice, prazni mediji, tinte i sl :)
Jučer kratko prošetao dućanom u Garden Mallu iu potrazi za ear hook slušalicama, nemaju ništa. Više od pola polica prazno... Kaže mi bivši kolega iz Sancta Domenice da uskoro zatvaraju. |
i ne bu nikakvih akcija na hifu?
pitam za zg. |
Istina...
Baš sam gledao logitech periferiju npr.tipkovnica g110-630kn~ miš g500-530kn~,miš g700-700kn~ :nono: astronomske cijene,ne znam tko bi to kupio.... Moglo je to i bolje... Citiraj:
|
Jel radi uopće danas koji Technomax dućan? :)
|
u king crossu na bivšem mjestu tehnomaxa je neki nedefinirani shop... najbolje pitat tamo kakva je situacija.
|
mislim da se zove audio nesto. prije tog shopa je pisalo da se renoviraju i vracaju no nekako mi izgleda da ima jos manje artikala.
|
Da li netko zna kako se reklamacijom/servis nekog proizvoda koji je kupljen u technomaxu, garancija proizvoda od proizvođača je istekla ali je uzeto produženo jamstvo?
|
pa tehnomax sumnjam da popravlja peglu... nađi aktualnog generalnog uvoznika i raspitaj se.
|
Citiraj:
|
pa i dao je, nadajmo se u suradnji sa ovlaštenim servisom :D
|
Jamstvo je nažalost uvijek upitno. U mojem je slučaju isteklo jamstvo trgovca, al sam imao lifetime warranty proizvođača koji je kihnuo nakon isteka jamstva trgovca (BFG 8800 GTS grafička). Naravno, puhnila u fenjer u 3. godini.
|
Citiraj:
|
uglavnom buljavi prijatelj je vrlo vjerovatno popušio :)
|
Citiraj:
Tj nije skroz ali je za servis, a ja se samo nadam da će ovi reć da će ga popravit jer inače ne bu dobro :D |
eto ti sad i filips i ambilajt i lcd! :D
ajd zvrtim par brojeva pa ti javim... znači to je telka van standardne garancije, ali u produženoj od tehnomaxa? |
Točno to. Tnx :)
|
daklem iz prve ruke info... sve produžene gare u tehnomaxu su bačene pare jerbo je to bilo čisto njihova "garancija" neosigurana sa nikakvim 3rd party ugovorom/dogovorom/osiguranjem.
ono što možeš je otpeljat telku vamo - http://www.silnica.hr/ dijagnostika ti je ~200kn i reći će ti gdje i šta. |
Pa jel mu nepise nest na racunu da je jamstvo +1,2god? Bmk za trgovca, dao je uvjete koji su placeni i trebalo bi se to ispostovat..
Popravak, novi proizvod, povrat novca, zna se sta je jamstvo:) Prijava DI? |
Citiraj:
|
Moj zajeb, nisam skuzio da je to propalo.. Pomijesao s onim technomarketom :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:02. |