![]() |
Upravo je utočeno uz pregledavanje foruma 2 dl hladne graševine, polusuhe, vlastita proizvodnja...
|
kaj su mi danas poslije rucka dobro sjela ona dva gemišta, kao nikad do sad. (mozda zato jer sam jucer spaval doma?)
|
Citiraj:
I para za šećer:) |
Citiraj:
A ponekad kad grožđe ima malo gradi moraš stavitviše šećera. A za vodu,to je kretenski stavljat jer onda to nije vino neko sok od višnje.pija san neka takva i smeche.ćaćino nemogu popit više od deca,prejako. Inače,juice-votka je super(9dec soka + dec trojke)x4 i sjuper si:D |
A koja je to sorta pa ne ide više od deca? :)
|
Moj djed radi jebeno dobru malvaziju(mislim da je)bez imalo vode a za secer nemam pojma kolko,a nakon sta se vino napravi onda one ostatke od grozda stavi u kotao i napravi rakiju:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma kujundžuša je zakon. : goood : : goood : : goood :
|
znate koje je najbolje pice nakon subote i sedam koktela???:D
voda, voda, voda, voda, voda....:) |
Ne, treba malo po malo do vode...
vino, vino, stella, stella, tek onda voda :D |
Citiraj:
Ko fol, imaš delanec, niš sigurno ne vredi...:p a ustvari se iza tog komentara krije pritajeni poziv za ponovnu organizaciju Žderonja kod Bake a Panorama da donese vino :clap: Prihvaćam s veseljem jer bih vas sve žderonje ponovno rado vidio. Nadam se da Baka ne bi niš imala protiv da donesemo koju litricu svojega vina. Nudi se graševina polusuha, berba 2004 i frankovka, berba 2004 a za znalce može i crni tudum , kojeg ljudi u kraju gdje imam vinograd zovu još i seksarda. Ak dojde Flare na žderonje i ak bute pili ovo zadnje navedeno, nek cura dojde oklopljena i dobro naoružana. : goood : : DualWiel : |
Ja se ne mogu pohvaliti da baš u zadnje vrijeme guštam vino, malo cvičeka ili izabele i to je to...
Gembač ili čistoga malo više samo kad znam da ne moram za volan barem dva-tri dana poslije.:) |
Sada mi je opet dobri stari pelin zakon
|
zadnjih dana samo po tekili derem;)
|
A ja u zadnje vrijeme samo žuju režem tomislavom i tak.....big bang for buck :D
za 80 kn (4x2x0.5L) ti je jako fino u subotu navećer.... |
Rakija ujutro kada nejedes nist,danas se od 2,5 litre rakije cjeli razred lagano opio(8,30)ujutro:beer:
|
Samo domaću šljivovicu a može i lozovača
|
Evo kompe sada sam ja doso doma,nakon maturalne,sada nemogu spavat,htjo ostat cjelu noc ali je frend htijo ic ca a ja nisam imo s kim:mad:
Absint je zakon:D |
Evo došo i ja. mene isto muči lack of transportation. Bio sam u Village Pubu na Krasici i mogu reći da me malo razočarao. danas je bila neka šugava muzika(od Elvisa pa dalje. sve od 50-ih do 80-ih...). tek je na 2 počelo neš normalno....
Druge subote popravni. ako bude opet ista priča odustajem. inače puno rulje, a curica još više.... |
Di se u blizini moze kupti absinth,pio sam ga jednom i ocu ga opet,di bi ga mogo nabavit,i jos u blizini rijeke
|
Di se u blizini moze kupti absinth,pio sam ga jednom i ocu ga opet,di bi ga mogo nabavit,i jos u blizini rijeke:D
|
Ja samo žestinu....ali najbolje od najboljeg mi je tequila!!!
|
Najvise vino,podjednako mi odgovara i crno i bijelo samo ovisi kada mi koje pase ali opet neko skuplje od 10-15kn npr Ribar,Zlatne Zice itd od kojih drugi dan nemozes ustati iz kreveta a za dobro ubijanje ipak piva + zestica.
|
Votka čista bez leda + limunčić
rezerva:Jegermajster(vani), Kavica sa šlagom+coca colica(uz tjednik) |
Read my lips :
V E L E B I T S K O - za dušu :beer: , al je predragocjeno da se u subotu napijem od njegam osim toga nema ga nigdje, mogu naručit al će me samo blijedo pogledat konobari/ce :rolleyes: Eto ne pijem od 31.12.2004. , na taj dan bilo je svega (motorno ulje & co. :D ) pa luftam jetricu do ljeta... :burn: |
ja ne pijem vec dugo, razlog mononukleoza= jetra slezena itd, i nesmijem, a kako se osjecam, to necete valjda nikada saznati, proslavio sam 18 rodjendan doma, bez kapi alkohola. :( :mad: :grrr:
|
Citiraj:
Di se moze kupit Absinth |
Citiraj:
|
...da, to mi je najbolje kad ekipa kaze nesto tipa... "e, znas kak je u subotu bilo zakon vani...niceg se ne sjecam" :rolleyes:
...znam jednog tipa koji se jednom toliko napio da je izjavio da je tek treci dan bio mamuran :burn: looooool zaboravili smo jedno, od definitivno najboljih pica, bez kojeg bi mnogima, ukljucujuci mene, zivot bio nemoguc...kavu!!!:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:06. |