Gilbert5 |
30.01.2010. 02:50 |
Citiraj:
Autor nino
(Post 1554733)
A baljezgas ga naveliko.
|
Našao si se uvrijeđen pošto je Červar iz Umaga? :D Bože...
Citiraj:
Autor nino
(Post 1554733)
Napad ko napad, daj Balicu i nes cemo izmislit. A obrana? I sam Mirko je rekao da mu 6-0 pase.
|
Haha, malo je previše toga na kocki i uloženo da to "napad" ne bude unaprijed detaljno razrađen. Po nekim šablonama se jednostavno mora igrati protiv fizički snažnijih protivnika. Daj Baliću ne može i neće prolaziti stalno, dobro se vidjelo prošle godine kada nije bio u formi.
Obrana, stvarno trebaš biti pametan da složiš 4 panja od 200-210 cm da igraju obranu, kakti blokerski, a nisi imao niti jednog protivnika sa izrazitim šuterima. Pogledaj što nam je onaj čeh radio, lijevi vanjski, pa hansen iz Danske.
Obrati pozornost i na broj obrana Alilovića protiv Danske, ali i na koncetraciju šuteva izvana. Protiv poljaka ćemo vidjeti malo kako će 6-0 funkcionirati kada neće pucati isključivo dolje izvana.
Citiraj:
Autor nino
(Post 1554733)
Ko je zvao u repku redom Cupica, Strleka, Duvnjaka, Buntica, Gojuna, igraci mozda? :stoopid:
|
Gobac.
Citiraj:
Autor nino
(Post 1554733)
Covjek je izgorio na toj klupi vec koliko ga pljuju i rastezu. Nije odhebao Buntica nakon ocajne igre na svjetskom. Isti mu sad duplo vraca, odhebo je Peru koji je bio veci autoritet od njega u ekipi sto se dobro vidjelo.
|
Ne može on nikoga odjebat. Gobac je odhebao Peru. Nisi upučen. Osim toga, svemoguci Buntić upisuje svoje minute u igri tek nakon što Kopljar digne tlak cijeloj dvorani.
Citiraj:
Autor nino
(Post 1554733)
Dali znas, Lino je preuzeo repku Italije i likovi se plasirali na Evropsko. Nikad prije i nikad kasnije ih nitko nije vidio.
|
Strašno, takav maher od trenera, čudno kako ne trenira u A ligi u Europi neki klub, nego u Makedoniji.
Citiraj:
Autor dean225
(Post 1554734)
1. Jel tko od vas vidio uživo Dinara i Narcisa?? Zivotinje, nemani, 130 kg mrcine, 2,20 visoki.. Sirova snaga. Doslovno se ovaj jedan može igrat s 3 nasa Vorija.
|
To se kao šališ ili što? Vidio sam ih da, i nemaju 130kn, Narcise je 189-191 cm(ovisi o podacima), Dinar oko 195, 105 kg.
Citiraj:
Autor Hrjax
(Post 1554742)
Finale je bio nesretan splet okolnosti
|
Je da. :D
Citiraj:
Autor Hrjax
(Post 1554742)
Ja imam osjecaj da ti citas index i upijas njihova sranja.
|
Razumjem se malo više nego što ti znaš.
Citiraj:
Autor Hrjax
(Post 1554742)
Ajde pogledaj nas time out,mislim da je to bilo protiv Norveske,poluvrijeme,5 sec do kraja,dođe Lino i pita Ivana ''Sta cemo?''...Balic odredi akciju,i za 3 sec Vori sam na crti(fulao je,ali to nije bitno za pricu). E sad,ta ista tekma,drugo poluvrijeme,slicna siutacija,time out i Balic se obraca Cervaru ''Sefe,sta cemo?''
To dokazuje međusobno postivanje u repki,i cak nekakvu vrst ravnopravnosti.
|
Trener u rukometu, smije reci nešto pametno igračima, neku akciju, plan igre, dogovorenu šemu... a ne idemo za Hrvatsku, dečki, imamo igrača više, dečki, do kraja je 30 sekundi, dečki, dajte loptu Baliću itd... Ovo skakanje kaj Červar radi, mahanje rukama, gestikulacije sucima...to nije u opisu radnog mjesta "normalnog" rukometnog trenera.
Citiraj:
Autor Hrjax
(Post 1554742)
Isto tako,smijesno mi je kada netko pljuje po Gojunu,a decko je prvi bloker turnira! I mlad je za popizdit,za 2-3 godine bit ce najbolji obrambeni igrac na svijetu!
|
Dečko igra treceg u obrani 6-0, ima dugačke ruke i normalno da blokira. biti bloker ne znači biti najbolji obrambeni igrač.
Mlad je za popizdit? Jeben argument.
Citiraj:
Autor Hrjax
(Post 1554742)
A da nemamo akcija u napadu... KOJA REPREZENTACIJA IGRA SA igracem golmanom na EP?
|
I što tu Lino ima s tim? I kao da je on to izmislio... to je standarna šema u ženskom rukometu. Smo šta postigli s time protiv Danaca - nismo.
Citiraj:
Autor Hrjax
(Post 1554742)
Jesi li ti kada igrao rukomet? Nemojte pricat o necem sto ne znate, jer to ja kao da ja pocnem srat o Medvescaku,a o hokeju ne znam AMA BAS NISTA.
|
Da igrao sam i igram i dalje, samo kakve to ima veze!?
Kaj se tiče Červara, da sam ne nebrajam (ima puno materjala), evo par C/P sa sportneta:
Citiraj:
O Lini Červaru najbolje pokazuje to na kakav se način rastao sa
Smajlagićem, Sulićem, Kalebom, Špoljaričem, Dominikovićem, Špremom, Džombom, Metličićem
|
Citiraj:
Ne može se nego sjetiti njegovih - ne znam kako ih nazvati drugačije nego diletantskih - poteza tipa
uvođenje Horvata na desnog vanskog protiv Franaka u finalu SP prošle godine ili loša psihička priprema za
odlučujuće tekme od kojij je meni najbolnija tekma u finalu SP protiv Španjolaca u Tunisu - gdje smo
do finala dobili sve - uključujući Francuze i te iste Španjolce...a u finalu izgubili ko djeca sa 100 razlike..
Kad dečki ovako dobiju - vidi se da ginu i daju sve od sebe...evo volio bih da me prosvijetli netko i
objasni Lininu genijalnost u jučerašnjem meču s Dancima. Jel to što je uveo Buntića umjesto Kopljara?
|
Citiraj:
E moj Lino, jesi ti i trener i pobjednik i svjetski prvak, imaš rezultate i medalje, ali očito nemaš karakter i dostojanstvo vrijedno čovjeka kad sebe izdižeš iznad svih kao da si rukometni Bog. Za svaki uspjeh i medalju (kao i za svaki poraz i neuspjeh) nije zaslužan samo trener. On je samo dio toga, tu su još i igrači, pomoćni treneri, doktori i fizioterapeuti... svi su oni zaslužni za to (neko više neko manje).
Po ovome kako Lino sebe uzdiže u nebesa (ne dopuštajući nikome ni najmanju kritiku na svoj račun) šta bi onda trebao reći Vladimir Maksimov koji je ne tako davno sa Rusijom osvojio sve šta se moglo (više od Červara)? Po tome bi njemu u Rusiji trebali podići zlatni spomenik od 100 metara visine usred Moskve i zlatni dvorac sagraditi, o Šveđanima kao bivšim višestrukim svjetskim i evropskim prvacima da i ne govorim.
Čovjek očito pati od toga da mu se svi u Hrvatskoj klanjaju do poda i štuju ga kao božanstvo. Jako je bitno uvijek i svagdje naglasiti: 'Ja sam prvak, olimpijski pobjednik, osvojio sam tu i tu medalju', ali je jako teško priznati grešku kad je napraviš. On u stvari nikad i nije napravio grešku, sve je to samo niz nesretnih okolnosti (ozljede važnih igrača, urote sudaca protiv nas, krivi su i mali zeleni sa planete XYZ...). Prije ćemo dočekati da sunce izađe sa zapada nego da Lino prizna svoju grešku i kaže: Da, bili ste u pravu, pogriješio sam.
|
Citiraj:
1. na zadnjih 6 natjecanja nemamo zlato, a to su bile najbolje godine naših najboljih igrača
2. porazi od francuza na uvijek isti način (nikad nije uspio pronači rješenje za njihovu obranu)
3. o njegovim motivacijskim sposobnostima dovoljno govori da nikad nismo dobili tekmu za 3. mjesto...znači, čim su se igrači ispraznili, on nije imao način da ih vrati u život
4. njegova trenerska karijera (kad maknemo izborničku funkciju) je smiješna...o njegovim kvalitetama dovoljno govori da ga u svih ovih 7 godina nije tražio ni jedan ozbiljniji klub
5. uvijek je imao luzerske i patetične isprike i poteze (kao ovo jučer)...budi ljudina pa priznaj kad smo loši! budi ljudina pa prihvati kritiku kad je na mjestu!
6. sumnjiv izbor igrača, očigledno šikaniranje nekih pojedinaca u korist nekih drugih "podobnijih"
7. nikad nije znao složiti igru u napadu, previše igre na individualnu snagu...kad su dolazile ključne tekme, često smo se "gušili" i nismo imali rješenja
|
Da sada ne dužim, tu je thread, pa tko želi neka pročita pravu raspravu u Červaru.
|