PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Nvidia ForceWare 196.21 WHQL driveri (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=174818)

gnomisa 08.02.2010. 13:09

smeće su kao i svaki 19X driveri....

wireless_os 08.02.2010. 13:16

Nije mi bas jasan ovaj topic, no nisam ga citao od pocetka, samo 3. i 4. stranicu. Vidim da neki imaju problema sa instalacijom drivera. Ja sam bas jucer instalirao na Win 7 32 bit, i sve je proslo u najboljem redu. Prije toga sam imao drivere koje mi je dao win update, ali nisam mogao igrati Stalker SOC na 1920x1080 na vise od 5 FPS....reko ne moguce. Otisao na nvidia.com i skinuo drivere stavio i sve 5 :goood:

danc00 08.02.2010. 14:26

8800GTS 512Mb+W7 x64 "ne rade" Probal sve i svakak ali nikak da dobim CP, onda sam stavil 195 i preko njih 196 i CP je ostal, a ostalo je napravilo update.

alengrosevic 08.02.2010. 14:29

@ gnomisa: mozes to obrazloziti ili...?
@danc00: pa napravi kako sam ti gore rekao, po tom principu rade (meni, a i dosta ljudi na netu je tako uspjelo instalirati)

danc00 08.02.2010. 15:31

Ma ja imam ATI :), čim su u nVidia pokvarili drivere to mi je znak da nekaj ne boguje i odmah otišel na ATI i za čudo Božje nemam nikakvih problema (driveri,toplina,buka=nepoznanica), haha :D:D šta ćeš :D

Ma to sam frendu stavljal, i velim nije htjelo a probal sam...no radi i ovak kak sam ja napravil, stare drivere pa prek njih nove.

extremepc 08.02.2010. 16:29

S obzirom da sam hvalio drivere i kazao kako su uspjesno instalirani na vise racunala uz moju prisutnost danas san dozivio nesto kontra.

S obzirom da mi je stigla maxova XFX-ica deinstalirao ja stare drivere od 6200-tke, i pocistio do kraja sa besplatnom zamjenom driver cleaner look-a-like driver sweeper alatom. Dakle maknuo maknuo nvidijin control centar,same drivere,physx i sve kaj ima veze s nvidiom od foldera do registrija i poceo sa instalacijom novih doticnih drivera.

No instalacije se oduzila i "loading" bar je stao na nekoj 1/5 i tako sam cekao dobrih 10min dok odjednom nije pisalo finish.

No imao sam sto vidjeti,control centra vise nema,physx nije instaliran a sama instalacija je bila zavrsena veoma netipicno s obzirom na tok na prijasnjim verzijama.

Dolazim do zakljucka da je problem bio u instalaciji physixa koja je pomutila i control centar.

Dalje, instaliran manualno fiziku i brisem drivere, cistim ih diks sweeperom, pocinjem nakon restarta ponovno instalirati nove drivere i instalacija prolazi kako i treba.

Zakljucak: Sjebali su sa fizikom koja se instalirava sa driverima. bahhh

microsoft66 09.02.2010. 17:30

kod mene isto radi sve odlicno...nisam ni gledao ovu temu,instalirao neki dan novi win7 64,i samo otisao na navidia drivers stranicu i skinio sta mi je izbacio..proslo instalacija za minut i sve radi ok...graficka 6800 Ultra

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:52.