![]() |
@Flare: ajd postaj neku svoju sliku i držiš se za levu trepavicu(edit by Mitzek), tak da znamo da nisi skinula sliku negdje sa neta. :cool::smoke:
|
munst0r....hvala:) ...loveya....;)
...fleks...svasta...stvarno svasta....:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@fleks fakat si primjer netakticnosti. da nisi spomenuo sisu mozda bi i dobio sliku.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw:[reklama] ej ej ...dodjite na moj forum...tamo vam imaju cak 2 zenske :clap: [/reklama] |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ove imaju sve na broju... :clap: |
ima jedna dobra Vale od 17 godina ima ti tetovazu povise dupeta radi ti sa sestrom ( ona je bomba ali starija malo ) u zabavnom salonu, meni vise nije zanimljiva bila mi je bolja prije 2 godine. :cool: samo reci da sam te ja poslao dobit ces punu uslugu .:o moja ekipa je vrlo zadovoljna sa njom
|
nego gospar di to ? :D
|
Ma u Metkovicu brate :)
|
decki na trznicu, nemojte covjeku spamat anketu :D
|
Citiraj:
*khm*ja dežurni spamer*khm* :beer: |
A joooooj, kak su se dečki uspalili nakon što se žensko uvuklo u redove forumaša. :)
Možda bi trebali isfurat neku PCE Iskricu da vam bude lakše? Samo se nadam da ne bi bilo previše uleta u stilu - "Ej mala, hoćeš da ti striček nešto kaže na uho, grlo i nos?". :D Šalu na stranu, lijepo je da su se na ovom forumu počela pojavljivat i ženska bića. |
tnx beren....:)
....samo...ima tu onih koji ne vjeruju da sam cura...heh...sto ces.... ...btw...trenutacno igram hl2....: goood : |
Citiraj:
Jesi probala Riddicka? Savršeno za nabrijavanje testosteron ega nas muškaraca, ali tko zna...možda bi i tebi bio zanimljiv. Meni osobno fale dobri RPG-ovi. Sad sa Horzom (to ti je jedan od zlih admina sa ovog foruma) prelazim Icewind Dale 2 u mreži i totalno je mrak. Još da se netko sjeti izdati nešto u stilu Baldurs Gatea 2...kamo sreće. :) |
buduci da wow izlazi sutra, mozda ti moja preporuka malo dolazi kasno ali temple of elemental evil ti je moja preporuka ako trazis nesto kao baldurs ali u trecoj ediciji pravila. jer barem meni NWN je bio pre neozbiljan i smotan kako je izasao s tom edicijom i los je primjer igrivosti za nju. ali temple... je kao baldurs u 3.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ista je Taylor Rain ili Charlie kod Cumfieste na tu mislim potrazi na Googleu :)
|
Citiraj:
Od Temple of Evil sam odustao nakon što sam se iživcirao oko bugova. Kasnije sam saznao da je došao neki patch koji je puno toga pokrpao, ali negdje sam zametnuo CD. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Provokator :D |
Citiraj:
Zato sam i bio u banu. Djelom i zbog činel istina. :D @Flare: Ideš kam za valentinovo? ;) |
da kao rasprodaja ovo ono ;)
I ja imam par cd-ea sa "rasprodaje" :DD j/k |
da kao rasprodaja ovo ono ;)
I ja imam par cd-ea sa "rasprodaje" :DD j/k |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:30. |