PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Ja bih na faks a snijeeeeeeeeeeeeeeeeg (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16678)

Jelc 28.01.2005. 01:29

Citiraj:

Originally posted by Renesis
ma ja gren na čavju na tanci. to mij 2 kilometra od kuće, tako da mi ni problem za domi. samo j problem ča mij i subotu i nediju trka, pa se mora pazit. ali dobro j aš mi divojka tu pa će mi delat kumpaniju :D

ako neki zagorac ovo razumi (ovo van ni teško) dobit će pivu na čavji (more i vino)

Sule skud s ti?

Ma to se sve skuži, ali sam jedamput bio u nekom selu kod Barbana, nisam tipa skužio skoro pa ništa:D
Te star tip, te nema zubi, te brzo govori...i to nekim ludim dijalektom..

SulE 28.01.2005. 02:09

A ako si ikada čuo za selo žejane:tamo ti se priča nekim polu čakavskim-polu rumunjskim i mislim sa malo taljanskog:D

MadBoY 28.01.2005. 11:19

Citiraj:

Originally posted by gospar
jesi cuo jutros na televiziji kaze spiker snijeg u Dubrovniku ljudi se grudaju na ulicama... ja ga gledam :confused: , i onda nazove netko iz grada i kaze nema vam ovdje snijega to vam je u metkovicu. a spiker ... da u predgrađu :D
ROFL.... : lol2 : : roller :

Renesis 28.01.2005. 12:55

Priznan da j lakše ovo čitat, ali mogli bi se mi jedanput si nać kadi na tancih. ja san sad malo vriti z vrimenon, ali ča ćeš.

Inače ja san van ovdi poseban. aš san gromičan. mi govorimo se na I, a vi date se na E...

SulE 28.01.2005. 13:01

mogli bi,ku školu reš ili si šal?znaš morda stjepana jelaša?

Sam Fischer 28.01.2005. 18:06

Zagrepčani klonite se Sljemena...
Strašno.Odvratno.Neviđeno.
Bio sam gore 3 sata i u ta 3 sata sam se 3 puta spustio.
Zatvoren Crveni spust zbog onih picajzli iz FIS-a, i još hrpa one retardirane dječurlije iz jebene skijaške škole "Žuti Mačak"---

Katastrofa, čekaš (stojiš) sat vremena na žičaru, a gore -13C,
Smrznulo mi se sve što imam.:mad: :mad: :mad:
(ona stvar included)

Renesis 28.01.2005. 18:15

Citiraj:

Originally posted by SulE
mogli bi,ku školu reš ili si šal?znaš morda stjepana jelaša?
ja ti ren va sušačku. ne znan tostoga...

SulE 28.01.2005. 19:07

ja san elektro-industrijska,2 razred-trebal san 3.ali jebi ga

Njusskallo 28.01.2005. 22:07

Citiraj:

Originally posted by Sam Fischer
Smrznulo mi se sve što imam (ona stvar included)
Koja stvar :beer:

Sam Fischer 28.01.2005. 22:20

Muška.:D

Jelc 28.01.2005. 22:57

Citiraj:

Originally posted by SulE
A ako si ikada čuo za selo žejane:tamo ti se priča nekim polu čakavskim-polu rumunjskim i mislim sa malo taljanskog:D
Baš bum pital frenda kak se selo/mjesto zove:)

Bubba 28.01.2005. 23:01

Citiraj:

Muška.:D
Jel mobitel?

Sky 28.01.2005. 23:17

Citiraj:

Originally posted by Bubba
Jel mobitel?
Samo antena mu se smrzla :D

Fleks 28.01.2005. 23:22

Probaj stavit jaja na radijator.

marac 28.01.2005. 23:51

Evo opet je pocel padat u ZG-u, zasad ga ima cca 1-2cm novog a do jutra tko zna :D

A sta se tice skijanja na sljemu kod mene je situacija takva da nas ide min 4 ako je gore guzva onda zvlecemo sanjke iz karavana i spustamo se po lojsteku dole dok zene vise u zlatnome medi i čakulaju.

p.s: ovo sa sanjkama neke ne pokusava svatko jer znalo je biti frkovitih situacija a i bez dva para rukavica nemojte ici jer jedne cete sigurno na kraju voznje morati bacit.

IceFisherman 29.01.2005. 01:02

ti vrapca , ja opče nisam skužil da i pri meni pada i to jake onaj debeli , kak se zove ... "krpice" or something like that , a bu zutra skijanja kroz hustu :burn:

Sam Fischer 29.01.2005. 11:52

Sljeme.Jao

Ta situacija na Sljemenu nije normalna.
NEvjerojatno.NIkad više.Opet sam popizdio, ide nas 3 frenda na skijanje, i jedva nagovorio starig da nas odveze se autom.
Kad dođemo mi tamo, žičara zatvorena,ceste neprohodne ( u autu smo malo prije slušali na radiju kak su obadve ceste pročišćene i puštene u promet)...
NEmreš doć gore...Užas
Ljudi neki iz Splita došli, a ono nemože se gore nikak.
Bravo za Sljemence---:rambo:

marac 29.01.2005. 12:51

Re: Sljeme.Jao

Citiraj:

NEvjerojatno.NIkad više.Opet sam popizdio, ide nas 3 frenda na skijanje, i jedva nagovorio starig da nas odveze se autom.
Kad dođemo mi tamo, žičara zatvorena,ceste neprohodne ( u autu smo malo prije slušali na radiju kak su obadve ceste pročišćene i puštene u promet)...
NEmreš doć gore...Užas

Eh kad neznas :rolleyes:
na sljeme se nikad nejde dan/noc poslije mecave jer staze nisu uredjene i promet je u kurcu a to sto kazu na radio mos objesit macku o rep jer je prije dva dana bilo receno da radi bijeli, zeleni i crveni kad ono kara, specijalci cuvaju dio staze i nemres se vozit na tom mjestu :(

p.s: opcenito izbjegavaj vikende za skijanje na sljemenu jer je strasna guzva, bolje je otici preko tjedna (naravno ako imas vremena)

Emissary 29.01.2005. 15:14

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
pa kad več očeš evo ti uputa

pošalji na pentagon@usa.com e-mail sadržaja " JA sam opaki terorist i dignul bum u zrak belu hižu u roku od tolko i tolko sati , minuta ili kaj več i u šupi skrivam Bin Ladena"

Nakon kaj buš to poslal metni si nekakve tamne zaštitne naočale i antiradiacijsko odelo i zapri se u nekakvu sobu duboko pod zemljom koja je obložena sa olovom itd itd i u roku od sat ili dva moreš očekivati atomku v dvorišču. Eto nadam se da sam ti pomogel :beer:
:p :D

A za maksimalnu sigurnost poneseš liniju i raspališ Atomsko Sklonište:D

nodavilp 29.01.2005. 17:35

Re: Sljeme.Jao

Citiraj:

NEmreš doć gore...Užas

slično i s Platkom, nasto je zastoj zbog nebaš prohodne cest :grrr: uglavnom smo mal čekali da bi se okrenuli i išli doma:rolleyes:

ne kužim ovog tipa šta je dobio koncesiu za Platak. On ser nakupovo topova koje nije koristio jer je bilo pretoplo da bi sad pao snijeg i da mu ljuudi gore nemogu doć jer on nema za ralicu a grad očito ne šalje svoje koje bi očistile snjeg,...
prijedlog za Platak je da se dole sagradi veliki parking a onda da par ski buseva voze do gore jer *ebeš topove i snjieg kad nemoš do gore :rambo:

-bilo je dosta istrijana

Renesis 29.01.2005. 20:12

Topi mi moru delat do +5C. Najnovije šta ima. ali mu nema vode gore u bazenu :rolleyes:

A šta se tiče čišćenja pon i uto je i mladenović (koncesionar staza) isto bio doma :D

ßellerophon 30.01.2005. 01:10

http://img153.exs.cx/img153/4518/mlna00145ss.jpg

snijeg od petka... iman ih i od danas , ali moran ih smanjit..uff
koja tlaka...

Overvide 31.01.2005. 22:17

evo ljudi par slikica maksimirskog jezera

http://img120.exs.cx/my.php?loc=img1...pred8003zk.jpg

http://img5.exs.cx/my.php?loc=img5&i...oiza8002ow.jpg

jel neko za kupanje? :D

http://img5.exs.cx/my.php?loc=img5&image=kupanje3ju.jpg

gospar 31.01.2005. 22:47

nesto za sve vas vozace, kad je 0°C i ispod smijete voziti koliko god zelite brzo, kad vas policajac i radar zaustavi samo mu recite da po zakonu njegovo mjerenje ne vrijedi jer je takva temperatura :D . neznam sad koji je to clanak potrazite

Fleks 31.01.2005. 22:55

Citiraj:

nesto za sve vas vozace, kad je 0°C i ispod smijete voziti koliko god zelite brzo, kad vas policajac i radar zaustavi samo mu recite da po zakonu njegovo mjerenje ne vrijedi jer je takva temperatura :D . neznam sad koji je to clanak potrazite
Ziher...

Sam Fischer 31.01.2005. 23:03

Citiraj:

Originally posted by Fleks
Ziher...
To su "rupe u zakonu"...
Ima toga hrpu---
Isto tak možeš odbrusit onog kaj naplaćuje HTV pretplatu, na neku fintu i nemre ti niš---:D
Ne znam sad točno, al baš se sjećam kad mi je sestra pričala.
4. godina pravnog fakulteta.:D

big_B 01.02.2005. 20:17

Citiraj:

nesto za sve vas vozace, kad je 0°C i ispod smijete voziti koliko god zelite brzo, kad vas policajac i radar zaustavi samo mu recite da po zakonu njegovo mjerenje ne vrijedi jer je takva temperatura . neznam sad koji je to clanak potrazite
Pa sad ne znam tko bu išel brže od 50 na cesti punoj leda i snijega......, ali eto fobra fora

Citiraj:

Ne znam sad točno, al baš se sjećam kad mi je sestra pričala.
Daj se molim te sjeti baš mi dolazi jedan inkasator. Čuo sam da ak imaš TV karticu i ak gledaš TV preko kompa da ti to ne smiju naplatiti, ali onda te oderu za radio (a promjena u cijeni, za TV i bez njega, iznosi neko siće tak da se ne isplati)........

Domi 02.02.2005. 07:22

Citiraj:

Mislim da nije točno
To se može reć pajkanu (za mjerenje) tak na temperaturama ispod -10°C jer su oni pištolji testirani do tih temperatura, tako nešto.
Uglavnom, na ovim vulgaris temperaturama, oko nule, ne pali takav spika

:beer:

gospar 02.02.2005. 15:01

Citiraj:

Originally posted by Domi
Mislim da nije točno
To se može reć pajkanu (za mjerenje) tak na temperaturama ispod -10°C jer su oni pištolji testirani do tih temperatura, tako nešto.
Uglavnom, na ovim vulgaris temperaturama, oko nule, ne pali takav spika

:beer:

nema veze dokle je pistolj testiran. mislim testiran je i moj mobitel do -40°C sta sad. pise ti u zakonu da je mjerenje nevazace ukoliko je temeperatura zraka 0°C i nize , doslovno ovakvim rijecima. znaci spomenuta je tocna temperatura od 0°C cime se mjeri i da je nevazace mjerenje.

Jelc 02.02.2005. 15:17

Citiraj:

nema veze dokle je pistolj testiran. mislim testiran je i moj mobitel do -40°C sta sad. pise ti u zakonu da je mjerenje nevazace ukoliko je temeperatura zraka 0°C i nize , doslovno ovakvim rijecima. znaci spomenuta je tocna temperatura od 0°C cime se mjeri i da je nevazace mjerenje.
Krivo:)
Neki dan ti je bilo u Večernjem na dvije stranice ta tema.
Imaju uređaje koji delaju i na -10 i -15.

Pa se ti onda žali na presudu kad te odrape i uzmu ti vozačku.

Ista je stvar i sa forom da ti možeš ne dozvoliti pregled automobila, murja ako hoće može pozvati kamion koji će odpeljati tvoj auto na njihov deponij gdije ćeš "malo" pričekati na pregled...(koji tjedan), pa ti onda pobijaj "sumnju" policajca i žali se pravnoj državi:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:45.